Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 718 of 1175 FirstFirst ... 218 618 668 708 716 717 718 719 720 728 768 818 ... LastLast
Results 14,341 to 14,360 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #14341 SP
    Member rogele 1's Avatar
    Quote Originally Posted by Mavone View Post
    Am găsit rezolvarea postată pe un alt forum de pe la noi și „a treia oară” a funcționat. (primele două dăți c�nd am �ncercat primeam aceeași eroare cu „server maintenance” dar vreo 30-45 de minute mai t�rziu am reușit să �l schimb.
    Multumesc enorm,m-ai salvat.

2. #14342 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    aaa...pentru ce are domnul Nefraim ban ? :S

3. #14343 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    O dat drumul la PSN Japan?

4. #14344 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    O dat drumul la PSN Japan?
    In Japonia nu stiu ca nu inteleg traducerea..
    Google Traducere

"PlayStation Network" Informaţii de �ntreţinere

● "PlayStation Network" Ghidul de �ntreţinere (6 / 14 Update)

De data aceasta, �n următorul program, "PlayStation Network" Vom efectua de �ntreţinere a sistemului.
    Ne cerem scuze pentru neplăcerile create clientului, cer pentru �nţelegerea dumneavoastră �n ceea ce.

[Perioada]
    15 iunie 2011 (Miercuri), 10:00-12:00 (planificate)

Efectul [de �ntreţinere;
    �n timpul de �ntreţinere, "PlayStation Network" nu poate semna �n.

Dar se pare ca au dat drumu(sau sunt pe cale) in Hong Kong..
    Full Restoration of PlayStation�Network Services in Hong Kong Begins Today :: Press Release :: PlayStation Asia - Hong Kong

Press Release
    Full Restoration of PlayStation�Network Services in Hong Kong Begins Today

Date : 2011-06-14

Hong Kong, June 14, 2011 – Sony Computer Entertainment (SCE) announced today that Sony Network Entertainment International (SNEI, the company) will fully restore all PlayStation�Network services in Hong Kong on June 14.

The company will offer Hong Kong customers a “Welcome Back” package of services and premium content to all registered PlayStation�Network services. For details please visit: About Welcome Back Program :: Important Notice :: PlayStation Asia - Hong Kong

For more information about the PlayStation �Network services restoration, please visit PlayStation Asia
    CONFIRM! Hong Kong MERGE...!!!

5. #14345 SP
    Member bartonn's Avatar
    Cand vreau sa intru in store toot imi apare o eroare in japoneza,si nu stiu ce inseamna.
    Trebuie sa confirm prin mail ca mi-am schimbat parola pe contu de hong kong?

6. #14346 SP
    Quote Originally Posted by bartonn View Post
    Cand vreau sa intru in store toot imi apare o eroare in japoneza,si nu stiu ce inseamna.
    Trebuie sa confirm prin mail ca mi-am schimbat parola pe contu de hong kong?
    Eu am resetat parola pe contul de Hong Kong direct de pe consola (download-asem FIFA Ultimate Team de pe contul asta...)
    Acum merge brici... am si luat cele 2 jocuri de PS3 si 2 de PSP

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Ai reusit sa te loghezi?
    Eu am cont de Hong Kong si din 2 in 2 zile incerc sa ma loghez si tot "...mentenanta".
    Cel mult ma punea sa schimb parola (ce fericit eram ) ... de fiecare data cand incercam sa ma loghez ...

7. #14347 SP
    Member bartonn's Avatar
    Asa am facut si eu.Am schimbat parola si acuma cand vreau sa intru in STORE imi scrie ceva in japoneza si nu ma lasa sa intru.

8. #14348 SP
    Member Darkhawk's Avatar

ps3

am si eu o intrebare,am momentan un internet stick ca sa-mi conectez laptopu la internet,pot sa folosesc sticku la ps3 ca sa am internet pe el?sau trebuie sa fac o conexiune ad hoc?

9. #14349 SP
    Member paulone's Avatar
    va rog lamuriti-ma si pe mine, mi-am cumparat jocul Legendary si desi pe carcasa scrie 720p-1080i-1080p, pe tv iese doar 720p
    de ce nu am 1080i sau 1080p?

10. #14350 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Depinde daca televizorul e FHD sau nu.

---------- Post added 15-06-2011 at 08:12 PM ----------

am si eu o intrebare,am momentan un internet stick ca sa-mi conectez laptopu la internet,pot sa folosesc sticku la ps3 ca sa am internet pe el?sau trebuie sa fac o conexiune ad hoc?
    Il poti folosi si la ps3.Daca ai nevoie de tutorial spune-mi doar

11. #14351 SP
    Member paulone's Avatar
    este FULL HD e un LG 47LH5000, poti verifica
    ce fac? de ce nu reda jocul Legendary la 1080p sai i?

12. #14352 SP
    Junior Member Atosmen's Avatar
    salut la toata lumea,am si eu o problema cu playstation ul si chiar nu stiu cu cine sa iau legatura.sper sa ma ajutati voi..
    cand mi-am cumparat playstationu' si l-am conectat la internet...mi-am facut user,si m am jucat online...dupa o vreme,nu a mai mers sa ma loghez.imi spunea sa schimb parola.cand ma duceam in email sa schimb parola spunea = PlayStation�Store is not available in the selected country or region. dupa accea mi am creat cont de US,acum cand ma loghez spune = you cannot sign in using another user's sign-in ID ( e-mail address ).
    daca va pricepeti,ajutati ma va rog. id-ul meu atos_smen, salut

---------- Post added 15-06-2011 at 09:24 PM ----------

cum ai rezolvat ? da mi si mie add pe mess: atos_smen . salut

13. #14353 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

14. #14354 SP
    Ciudat nu m-am mai intalnit cu asa ceva.Singurul joc FullHD pe care il am fiind gta4 si merge.Sa stii ca exista si posibilitatea ca si cablul HDMI sa nu iti suporte 1080p sau i.Daca e du-te in setari si seteaza rezolutia la 1080p.Si daca nu merge nici asa....o fi defect jocul.

15. #14355 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    @Mr.Gamer98, Monitorul are iesiri 2 x USB, si vad si 2 jack-uri pe care nu este notat nimic, dar se potriveste mufa de la casti.

16. #14356 SP
    Acea intrare este pt sunetul de la calculator.Eu am un amplificator pe 2 canale.Am scos sunetul din consola direct in mufele rca de la amplificator.si ce bine,amplificatorul are iesire de casti.Nici televizorul meu nu are iesire de casti ca daca avea scoteam tot sunetul ce intra in tv in amplificator

17. #14357 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    va salut, am si eu o problema, am primit ca si tot ceilalati pachetul de "welcome back" de la psn, in care puteai sa iti alegi doua jocuri din cinci si programul psn + pt 30 de zile. Eu am apasat de doua ori download la infamous, si am anulat imediat al 2-lea download la acelasi joc. am apasat din greseala odata download in background si inca odata download, si practic nu mai pot downloada al 2-lea joc, pt ca , cred ca mi-a contorizat doua jocuri...
    ce pot sa fac sa reglez situatia ??? exista cumva un mail catre support psn, sau ceva de genul???

18. #14358 SP
    Quote Originally Posted by bogdan-theodor View Post
    va salut, am si eu o problema, am primit ca si tot ceilalati pachetul de "welcome back" de la psn, in care puteai sa iti alegi doua jocuri din cinci si programul psn + pt 30 de zile. Eu am apasat de doua ori download la infamous, si am anulat imediat al 2-lea download la acelasi joc. am apasat din greseala odata download in background si inca odata download, si practic nu mai pot downloada al 2-lea joc, pt ca , cred ca mi-a contorizat doua jocuri...
    ce pot sa fac sa reglez situatia ??? exista cumva un mail catre support psn, sau ceva de genul???
    Nu s-a contorizat ca fiind al 2-lea joc. Vezi in "Account Management -> Transactions -> Service List"
    Jocurile le poti downloada de mai multe ori dupe ce ai downloadat odata...

19. #14359 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    Quote Originally Posted by Mr.Gamer98 View Post
    Acea intrare este pt sunetul de la calculator.Eu am un amplificator pe 2 canale.Am scos sunetul din consola direct in mufele rca de la amplificator.si ce bine,amplificatorul are iesire de casti.Nici televizorul meu nu are iesire de casti ca daca avea scoteam tot sunetul ce intra in tv in amplificator
    Nu prea am inteles nimic, nu le am cu sunetul. Vreau sa stiu daca pot face ceva sa scot sunetul din consola.

20. #14360 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    pai ideea e ca intru din nou in playstation store, sa imi iau al 2-lea joc si nu ma mai lasa sa aleg, de fapt nu mai apare niciun joc in lista aia...
    si am tras eu concluzia ca ar fi din pricina expusa mai sus ...
    oare de ce?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.