uita-te pe spatele carcasei, ca in poza de mai jos.
zona 1 - USA
zona 2 - Europa
zona 3 - Asia
si pentru cont ->
uita-te pe spatele carcasei, ca in poza de mai jos.
zona 1 - USA
zona 2 - Europa
zona 3 - Asia
si pentru cont ->
Inainte nu m-as fi gandit sa cumpar infamous 2,dar dupa ce am terminat 1,clar voi cumpara continuarea.Acum inteleg de ce sony au dat gratis infamous si LBP.In alta ordine de idei dead nation m-a dezamagit profund,dupa parerea mea jocul e groaznic.
Fiecare cu gusturile sale , mie dead nation mi s-a parut un joc extraordinar ( l-am terminat deja de 2ori ) Este un joc fun , antrenant si creeaza dependenta .
Salutare.
Exista printre voi cineva care sa aiba PS3 cu HDD intern de 500 GB? Cati GB vede PS3-ul?
De asemenea, dupa update la OFW 3.65 - nu-mi mai vede decat 63 GB pe un HDD Externde 600 GB - formatat FAT32. Ceva sugestii?
Multumesc anticipat.
Salut baieti.Imi puteti spune daca exista mouse ptr ps3 in special ptr Modern Warfare 2 sau pentru joace cu shooting?
Dupa cate stiu poti pune mouse la PS3, dar il vei folosi doar in meniu si in browser web.
Pentru jocuri cica este chestia asta:
Mouse and Keyboard Support for all PS3 Games using Eagle Eye
Am si eu un voucher de EU la Patapon 3 ,dar conturile de RO sunt picate si nu pot descarca patchul.Stie cnv o tara din Europa in care merge PSN la sigur?
Salut, pina la urma a reusit cineva sa-si reseteze parola unui cont de Romania? Eu tot incerc sa ma "cert" cu cei de la suport dar parca as fi furnica ce incearca sa doboare elefantul... Am si un cont de Australia la care am schimbat foarte usor parola dar vreau neaparat sa-mi rezolv contul de Romania ca pe el am toate trofeele . Deci daca cineva a reusit asa ceva sa-mi zica si mie sa stiu daca ma mai chinui sau nu. Mersi.
uite, incearca sa faci urmatorul lucru, sigur va merge http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post641089
eu mi-am schimbat parola la contul de RO cu metoda cu inlocuirea cuvintelor in link, dar am facut-o in prima zi cand s-a putut.. chiar asa de ce ati asteptat pana acum?
Incearca aici...
Console
Sigur gasesti. Compara preturi si alege ce te coafeaza... .
Spor
voi primiti connection timed out cand surfati store-ul?...deja ma scoate si pe mine din sarite....
Ne-au dat 30 de zile de ps plus dar vad ca nu mai baga nimic pe acolo, zgarcite rau piticaniile japoneze.
mie-mi zici toti is calare pe burnout si multi nu pot intra la un joc online din cauza asta
Bookmarks