Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 723 of 1175 FirstFirst ... 223 623 673 713 721 722 723 724 725 733 773 823 ... LastLast
Results 14,441 to 14,460 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #14441 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Tu ai impresia ca n-am ce face cu banii?Neaparat tre sa-i arunc cumparand dlc-uri cu costumashele fosforescente ale lui Batman,sau izmenele zburatoare ale lui John Marston.Cu ce ma incalzeste pe mine ca am nush ce wallpapper cu Inna sau Gorila-Bila ori Justin Bieber(daca l-am scris bine).Daca investesc in ps3 atunci cu siguranta o fac in jocuri nu in dlc-uri si wallpappere inutile.Nu vreau sa fiu rau dar cel putin mie nu-mi sunt de folos.Toate cele bune

---------- Post added 21-06-2011 at 04:30 PM ----------

Scuze,era un reply pentru Mr.Gammer98

2. #14442 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Merci de reply

3. #14443 SP
    Junior Member diabloo's Avatar
    Ce casti folositi la ps 3? ce casti cunoasteti la preturi rezonabile ( cu microfon)?

4. #14444 SP
    Banned Venom's Avatar

5. #14445 SP
    Member BatsBike's Avatar
    am casti normale,no name,cu microfon ... am luat un adaptor de pe un site de licitatii&n'am nevoie de"branduri" ...

6. #14446 SP
    Member bobolac's Avatar
    Quote Originally Posted by PumaS View Post
    Intrebare : Cand dai back-up pe un hdd extern ps3-ul salveaza inclusiv salvarile jocurilor sau trebuiesc mutate una cate una ? Multumesc .
    Uite aici :

Sper sa'ti fie de folos.

7. #14447 SP
    Member taz@'s Avatar
    Sallz all!Am incercat sa schimb parola la un cont de RO cu solutia lui mavone dar cand selectez token-ul primit pe mail sa schimb parola si il atasez la adresa de qriocity si dau continue,imi apare Password change request is invalid.......vreo idee cum sa rezolv problema?

8. #14448 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    parca am vazut undeva acolo ca scria 10.. daca e asa, vezi ca exista jocuri pe PSN care se incadreaza in diferenta aia de 15 lire, vezi ca poate iti place unul din ele, nu e musai sa iei costumase pt avatar/wallpaper/themes

9. #14449 SP
    acolo am vrut sa ajung si eu..dar

---------- Post added 22-06-2011 at 03:38 PM ----------

scz de off topic

10. #14450 SP
    Junior Member Vraciul's Avatar
    In primul rand ,fiind primul meu post, vreau sa salut toti utilizatorii acestui forum si sa le doresc multa sanatate ca restul se rezolva .
    In alta ordine de idei,as dori sa stiu daca sunt amatori de Pro Evolution Soccer 11,nu am gasit un thread pt joc,sau poate nu am cautat suficient.

11. #14451 SP
    Poti deschide unul in aria Sony PlayStation 3 dar cere permisiunea unui administrator intai.

12. #14452 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Quote Originally Posted by Vraciul View Post
    In primul rand ,fiind primul meu post, vreau sa salut toti utilizatorii acestui forum si sa le doresc multa sanatate ca restul se rezolva .
    In alta ordine de idei,as dori sa stiu daca sunt amatori de Pro Evolution Soccer 11,nu am gasit un thread pt joc,sau poate nu am cautat suficient.
    Aici este: http://www.consolegames.ro/forum/f60...soccer-2011-a/. Nu trebuie să deschizi thread separat pt multiplayer cum zice Mr.Gamer...

13. #14453 SP
    Se vede ca esti impotriva mea si sincer nush de ce....

14. #14454 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Mr.Gamer98 View Post
    Se vede ca esti impotriva mea si sincer nush de ce....
    Pentru ca zice adevarul...

15. #14455 SP
    Member LeGenD's Avatar
    sa incerci mai tarziu...

16. #14456 SP
    Member taz@'s Avatar
    Am incercat si ieri,la fel facea,am incercat si acum,la fel...Deci trebuie sa copiez doar ce este dupa token= din mailul primit si sa dau paste dupa token= pe adresa de qriocity?

L.E Am uitat sa precizez ca este mail de parola uitata,adica persoana a schimbat parola atunci cand a trebuit sa o schimbam si a mers bine cu inlocuirea security/reset si acum a uitat-o...

17. #14457 SP
    Member viezure's Avatar
    Tare asta cu permisiunea unui administrator lol.

18. #14458 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Da, inlocuiesti tokenul qriocity cu tokenul din linkul primit pe mail.

19. #14459 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe conturile de EU nu se ofera jocuri PSP gratuite cu Welcome Back Pack?

20. #14460 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pe conturile de EU nu se ofera jocuri PSP gratuite cu Welcome Back Pack?
    Ba da. Dar se pot descarca doar de pe PSP.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.