Call of Duty: Modern Warfare 2 - DA
Call of Duty: Modern Warfare nu cred
All PS3 Trophies � Trophy Support List
Recomand calduros: http://www.ps3trophies.com/
salut am si eu o cateva intrebari in legatura cu jocuri:
1.am un cont de us(primul facut nu stiam de zone si alte chestii)
2.vreau sami fac un cont de uk(pt store) si unu de ro(pt online)
3.daca vrea sa downloadez un dlc de pe uk pot juca si pe ro(cu tot cu aditiile dlc-ului)?
DA! Aceeasi problema a fost ridicata nu demult si e acelasi raspuns: DA! Conditia este ca si discul jocului pt. care cumperi DLCul de pe UK Store sa fie zona 2! Dupa aceea te poti juca linistit de pe contul de RO si beneficia de DLC.
Imi poate spune cineva care este procesura prin care se poate reseta parola la un cont de PSN Ro care nu a mai fost accesat dinainte de acel downtime de o luna?
E bun cablu asta pentru PS3 si Monitor HDMI? Cablu Speed Link High End HDMI pentru PS3 SL-4415-SBK - eMAG.ro
Salut tuturor consolistilor de astazi sunt fericitul posesor al unui PS3 Slim 320 GB si as vrea sa stiu daca ar fi nevoie sa cumpar niste ventilatoare de astea Cool Horizontal stand for Sony PS3 Slim with LEDs sau Logic3 Slim PS3 Cooling Fan & Vertical Stand ce imi recomandati si mai am 3 intrebari:
1.De unde se alimenteaza ventilatoarele(au baterii?)
2.Daca imi fac cont pe UK trebuie sa cumpar neaparat jocurile de pe amazon.co.uk sau merge si de pe amazon.com?
3.Daca imi pun ventilatorul la PS3 scad sansele sa se strice,este vreo sansa sa ma tina PS3 macar 4-5 ani nu de alta da am un PC de acum 6 ani si nu l-am curatat de praf decat de 2-3 ori si merge perfect si asta vreau sa se intample si cu PS3,daca e sa ma tina 1-2 ani il vand in secunda doi.
Cineva care s-a ingrijit de securitatea informatica a Statelor Unite (U.S. Homeland Seurity) va lucra de acuma pt. protectia PSN.
Hackerii vor trebui sa se intrebuinteze ceva mai mult de acum in colo...cica !
Watch Out Hackers! Sony Hired a Homeland Security Official
1. De unde sa stim noi la modelul ales de tine cum se alimenteaza?
Aproape sigur e prin usb si o sa aiba si el usb-uri ca daca pierzi unu, ramai cu unu singur.
2. Jocurile merg de oriunde le cumperi. Dlc-urile(Add-onurile cumparate de pe psn) trebuie sa fie aceeasi zona cu jocul.
3. N-am idee. De stricat sigur nu strica ventilatorul dar eu de ex. nu am si nu se prea incalzeste nici dupa ore de jucat. Momentan sta vertical si are aer mult, o fost si la orizontala dar mi se pare mai buna aerisirea asa.
la intrebarea cu ventilatoarele nu cred ca o sa iti raspunda precis prea multi, ca din cate am observat lumea de pe forum nu isi tine consola cu ventilator.. mai bine o tii intr-un spatiu deschis, eu asa fac si nu am probleme
anyway, banuiesc ca se alimenteaza prin USB, in cel mai rau caz or necesita o priza
Daca citeai un pic thread-ul asta gaseai singur raspuns la toate intrebarile. La intrebarea 2 aveai raspunsul 4-5 posturi mai sus. La celelalte gaseai in paginile din urma ...
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post512946
Vreau sa intreb si eu ceva.Daca imi iau niste casti pe usb care n-au volum pe fir de unde dau volumul mai tare in timpul jocului??
Options - Sound Options - Sound Level
Banuiesc ca ceva in genul. Optional inlocuit Options cu Settings![]()
Bookmarks