ok..nu vreau sa par batut in cap...insa nu mi s-a raspuns la intrebare
stiu ca e de preferat sa ma obisnuiesc cu controllerul...dar in cazul in care eu nu sunt multumit de acest lucru...nu reusesc sa joc un shooter cu cele doua manete...pana pun tinta pe unul ma omoara...o modalitate keyboard+mouse cea mai buna ar fi?
Alt generator sack boy �nafară de ăsta nu este?![]()
Vreau să-l fac pe Lance Bean (yeah, Lance Bean Woooooooo!) din Contrași nu prea am opțiuni pe acel site...
Ai putea sa astepti asta: (engadget)
Cica e lansat prin mai, dar presupun ca vom vedea niste review-uri mai devreme.
Deci nu stiam si numai ca am aflat. Asa ca va zic si voua (sigur nu stiti toti). Sigla playstation, aceea de langa drive (pe unde bagi discurile oin consola), se poate roti in functie de cum iti pozitionezi consola, vertical sau orizontal. E doar estetic, stiu, dar e cool!
Deci nu stiam si numai ca am aflat. Asa ca va zic si voua (sigur nu stiti toti). Sigla playstation, aceea de langa drive (pe unde bagi discurile oin consola), se poate roti in functie de cum iti pozitionezi consola, vertical sau orizontal. E doar estetic, stiu, dar e cool!
cooool i flipped mine![]()
Ok, mi-a mai venit o idee. Poate e veche rau dar n-am gasit-o nicaieri. Deci un utilizator daca face download unui joc de pe PSS (il cumpara bineinteles) pe consola lui poate sa-l mai downlodeze de cate ori vrea, corect? Bun, atunci ce ar fi daca ar veni altcineva cu hdd din consola lui si ar pune-o in consola celui care a luat jocul de pe PSS? Merge sa re-downlodeze?
Au aparut primele detalii despre jocul Cod MW2. Tilted Screen First COD6 Details Ce parere aveti?Eu de abia il astept
.
pff, se pare ca acea lista e un fals Infinity Ward Debunks Rumored Call of Duty: Modern Warfare 2 Features: News from 1UP.com
Eu nu prea il astept, daca iar este ca si cod waw cu 0 AA si niste texturi...
Gameplay wise ii fun, dar nu mai fun ca si killzone 2 daca nu fac niste inbunatatiri majore la engine eu nu cred ca'l cumpar.
am si eu o problema, am bagat si eu Cod4 sa ma joc online si nu ma lasa sa joc imi zice descarcando adjutes o fi din cauza ca nu am mai jucat de 2 luni ?, mi-a zis cineva ca mi-au dat ban pt ca nu am mai intrat de mult se poate da ban pt asa ceva?
Tot incerc de vreo 2 3 luni sa ma conectez ONLINE la un jok pe nume Round Night 3 - Jocul acela de BOX si de fiecare data imi zice ca deocamdata serverele de la EA nu sunt disponibile sa mai incerc mai tarziu!
Ce se poate face ? Voi a-ti mai intalnit asa ceva?![]()
Bookmarks