atunci care e problema de nu imi merge online![]()
Am o problema cu Fight Night Round 3 ! De fiecare data cand vreau sa ma conectez ONLINE sa ma jok imi spune ca serverele EA SPORTS sunt ocupate pt monent si sa revin mai tarziu ! A mai intalnit careva problema aceasta si ce este de facut ???
N-am stiut ca este asa ceva: Playstation network collection - Altex - cel mai mic pret din Romania
Nu ma pricep asa de tare la PS3 si probleme corelate dar "descarcando adjutes" eu cred ca este de fapt "descargando adjudes" (te rog verifica), iar aceasta din urma inseamna atat in spaniola cat si in portugheza "(se) descarca premii" si ar putea sa insemne "downloading trophies" sau "descarcare de actualizari gratuite", desi pentru oricare dintre versiunile "adaptate" de mine exista un cuvant bine definit in limbile respective, altul decat "adjudes" - acesta, insemnand, oricum "premiu".
Nu-mi dau seama cat te ajuta, dar poate preiau de aici cei care stiu cum e cu actualizarile nefinalizate or something.
da asa se scrie e in spaniola jocu , inseamna ca trebuie sa il las mai mult pana isi termina el nebuniile
gata am rezolvat problema datorita lu tavitzus![]()
O stire pe care multi dintre noi o asteptau cu nerabdare: PlayFire unveils official PlayStation Trophy cards
Au aparut trophies pentru Unreal Tournament III:
PS3Trophies.org - Unreal Tournament 3 Trophies List
adjustes inseamna setari. nu am citit ce s-a postat inainte, deci nu stiu despre ce joc e vorba, dar "descargando ajustes" s-ar traduce "descarcare de setari"
Mi-am cumparat un headset Nokia si vreau sa stiu daca pot sa-l folosesc la PS3.![]()
Daca se poate, spuneti-mi si mie cum si ce trebuie setat si cum incerc sa vad daca merge. Multumesc![]()
Nokia am si eu si merge. Il conectezi din meniul de accesorii.
Are cineva idee unde pot gasi un cablu ca cel din link sau ceva asemanator? Amazon.com: Component Video Adapter Converts Component Video To D-sub 15 Pin: Electronics
Incearca si cu un telefon la Vitacom: VITACOM Electronics sau comanda direct de pe amazon.co.uk prin Robertdinu.
In magazinele de pe la noi nu sunt sanse? Inca nu am cautat, dar vreau sa stiu daca am vreo sansa!
Da un reset la headset. La al meu trebuie sa dau de volum in sus si sa tin apasat pe butonul de stingere cateva secunde pana apare o luminita la led.
Merita cumparate trigger-ele astea de PS3?Are cineva si e multumit?
Play.com (UK) : Gioteck Real Triggers For PS3 : PlayStation3 - Free Delivery
Bookmarks