Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 820 of 1175 FirstFirst ... 320 720 770 810 818 819 820 821 822 830 870 920 ... LastLast
Results 16,381 to 16,400 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #16381 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Ceea ce ofera PS Plus in store poti sa vezi chiar daca nu ai abonament. Jocurile gratuite pe care le iei de pe plus le poti juca doar cat timp ai abonament PLUS. Temele, avatarele si chestii gratuite iti raman si le poti folosi si la expirarea abonamentului.
    Tot pe perioada abonamentului mai ai si Online Storage, unde iti poti pune salvarile jocurilor online.
    Using Online Storage for game data*-*PlayStation 3, PS3 official games guide

Ai variante trial gratuite a jocurilor(poti juca 60 minute). Anumite chestii sunt marcate exclusiv PS Plus. Toate jocurile/temele/avatarele incluse in abonament le puteti vedea chiar daca nu aveti abonament PLUS.
    PlayStation Plus membership*-*PlayStation 3, PS3 official games guide
    PlayStation Plus frequently asked questions*-*PlayStation 3, PS3 official games guide
    Eu am luat de pe UK abonament pe 3 luni(inca in derulare) si va spun ca nu-mi voi mai face. Eu am luat pana acum jocurile discountate: Cryses, Resident Evil V, Dante's Inferno + All DLC, Sport Champions(pentru MOVE), Mafia II

2. #16382 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    merci pt info, din cate spui pare interesant insa nu stiu daca o sa fac pasul .

3. #16383 SP
    Member faxiu's Avatar
    eu, ca amator de prostioare - mahjong/peggle/magic orbz/trial of topoq/burn zombie burn si multe altele - si emisiunea upcoming junk (qore), avatare/themes/early beta/jocuri full 60minute, salvare bu****a pe HDD (vezi "need save on god mode") nu regret nici o secunda PS+. Sunt la al doilea an. Ca sa nu mai vorbim ca ma costa 1 "shaorma cu de toate" pe luna...

4. #16384 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu am avut atunci cand au dat gratis o luna de PS Plus. Daca nu ai de gand sa cumperi jocuri, pentru ca sunt destul de multe care au reduceri pt. membrii, nu merita. Jocurile free nu sunt cine stie ce si le poti juca numai cat ai abonament, dupa ce expira abonamentul, expira si jocul.

5. #16385 SP
    Junior Member afganistanu's Avatar
    Voi aveti setat televizorul la 1080p ? Pentru ca unele jocuri merg pe 720p sau se seteaza automat rezolutia jocului ?

6. #16386 SP
    Member clax_117's Avatar
    @afganistanu In XMB rezolutia e setata la 1080 , insa in joc trece automat la 720p.

---------- Post added 20-02-2012 at 10:02 PM ----------

@kragod La fel de urat se aude si la mine slimul in FIFA 12 .e foarte deranjant acel zgomot.

7. #16387 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Nu doar unele ci mai toate jocurile au 720p.Ps3-ul iti gaseste rezolutia televizorului si se seteaza automat pe cea potrivita.

8. #16388 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Am si eu o problema ,am cumparat Batman AC acum ceva timp si cd-ul nu mi-a mers ,primeam intruna eroarea 80010514 cand intram in joc, desi cd-ul il citea,acum am cumparat si dead island si aceeasi poveste ,tot eroarea 80010514 .Nedumerirea mea este de la ce ar putea fii ?Mie imi merg restul jocurilor pe care le am ,doar la acestea doua am probleme.Tin sa mentionez ca jocurile au fost cumparate la ceva timp distanta.

9. #16389 SP

10. #16390 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Am si eu o problema ,am cumparat Batman AC acum ceva timp si cd-ul nu mi-a mers ,primeam intruna eroarea 80010514 cand intram in joc, desi cd-ul il citea,acum am cumparat si dead island si aceeasi poveste ,tot eroarea 80010514 .Nedumerirea mea este de la ce ar putea fii ?Mie imi merg restul jocurilor pe care le am ,doar la acestea doua am probleme.Tin sa mentionez ca jocurile au fost cumparate la ceva timp distanta.
    http://www.ps3-help.com/ps3-wont-read-discs/

11. #16391 SP
    Am incercat primul video si nu a mers ,eu nu cred ca e problema de bluray disc pentru ca restul jocurilor imi merg ,doar acestea noi nu imi merg

12. #16392 SP
    Urat.
    Ei zic asa
    PlayStation� Knowledge Center | Answer
    Attached Images Attached Images 80010514.jpg

13. #16393 SP
    CD-urile au fost sigilate,eu le-am desfacut ,deci nu cred ca am avut eu chiar asa de mare ghinion sa primesc 2 jocuri care nu merg .Jocurile pe care le-am avut merg toate fara nici o problema ,acum o luna si ceva a inceput sa aiba problema aceasta ,tind sa cred ca este o problema de firmware si nu de hardware,am tot cautat pe google dar fara succes ,nu stiu ce sa fac ...

14. #16394 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Du-te cu jocurile la un amic cu acelaşi firmware instalat si vezi ce se �nt�mpla

15. #16395 SP
    Junior Member sharkeye's Avatar
    A cumpărat careva Dragon Age 2 (Ps3) de pe zav sau hut ? Dacă da �mi poate spune dacă jocul conţine şi dlc-ul Legacy ? Mulţumesc.

16. #16396 SP
    Nu am la cine dar am constatat ca este o problema de firmware (am instalat firmware-ul de U.S pe consola din U.K) ,nu inteleg de ce restul jocurilor merg,ma rog ,o sa imi saptamana asta alta de la altex sau domo.

17. #16397 SP
    Si daca urmatorul update de FW il faci de pe un cont de UK nu scapi mai ieftin?

18. #16398 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Si daca urmatorul update de FW il faci de pe un cont de UK nu scapi mai ieftin?
    Am incercat sa instalez dar vad ca tot nu merge ,e 100% de software pentru ca imi citeste blu-rayuri si alte jocuri doar cu acestea mai noi am probleme,skyrim de exemplu merge perfect si de la jocuri nu prea cred ca aveam eu norocul sa primesc 2 copii cu probleme.In orice caz ,nu strica inca un PS3

19. #16399 SP
    Eiiii, Mantuitorule, daca am putea toti sa ne asiguram asa...
    Destul de interesat numarul de posturi...
    Attached Images Attached Images posturi-ipaul.jpg

20. #16400 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Eiiii, Mantuitorule, daca am putea toti sa ne asiguram asa...
    Destul de interesat numarul de posturi...
    Ha,tare ,nu am observat ..Am de ales intre Domo,Altex sau Flanco,am vazut ca cei de la Flanco au o oferta cu garantia 4 ani (All Inclusive) care suna destul de tentant,astept parerile voastre.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.