@adibose: nu te supara, dar mai bine potoleste-te. Spui niste aberatii de toata jena:
- "plasma in general are un set de ventilatoare destul de silentioase" - Sa ne faci si noua un clasament al ventilatoarelor in functie de tipul de ecran!
- "Aceiasi mutare cu cablul de curent am facut-o si eu la plasma mea, diferenta este vizibila cu ochiul liber" - Doh! Adica ai schimbat cablul de alimentare si se vede mai bine?! E de top asta!
- "plasmele "sufera" imbunatatiri de la an la an, tehnologia progreseaza in acest domeniu" - Si LCDurile se fabrica ca in epoca de piatra
@Venom, te numeri printre cei care isi doresc o plasma capabila si n-au cu ce? sau care este rostul tau? (stii proverbul cu strugurii da?)
Chiar nu vreau sau fiu rautacios cu nimeni asa ca am sa-ti raspund frumos desi nu meriti
- Ironic sa fii cu cine vrei tu insa nu cu mine, atat timp cat nu stii despre ce vorbesti. (colegul claudiutk a sustinut ceea ce am spus)
- Cand oi avea si tu un cablu de curent in mana care costa minim 300 euro atunci sa deschizi subiectul asta cu mine, pana atunci continua-ti cumparaturile de electrice de la Carrefour.
- i-am explicat userului @paulone treaba cu progresul in domeniu, nu m-am legat de alte tipuri de tehnologii.
In concluzie te-ai bagat in seama pur si simplu aiurea.
Vino cu argumente despre plasme/lcd/led daca vrei sa porti o discutie, nu in bataie de joc asa cum ai facut.
@paulone, nu am facut si nu fac istoria Panasonic aici, ti-am spus de la bun inceput cine a fost la inceput si nu am luat cursul istoriei la puricat sa postez toate rebrand-uirile lui Matsushi*ta.
Si cumva cauti la mine lamuriri pe chestii inventate de tine. Aici ma refer la insinuarea precum ca eu as fi spus ca plasma este o tehnologie de calitate superioara. Mai degraba tu ai spus ca LCDul este de o calitate superioara plasmei, cu toate astea nu ti-am cerut niciun argument.
salut,
intampin o problema si cred ca stiu care-i motivul...
am resistance 3 cumparat la pachet cu ps3-ul. acesta (jocul) are un cod de multiplayer. problema apare cand vreau sa-l folosesc, zice cu nu-i bun si suspectez prin faptul ca eu am facut cont pe PSN US si codul respectiv e de europa. Atunci am ales sa schimb contul pe uk. am facut un cont nou (contul vechi nu se poate sterge) si apoi a urmat testul si surpriza, daca incerc sa ma loghez cu alt cont pe consola zice ca nu poate sa se logheze alt cont pe consola asta decat cel initial(de US).
ce-i de facut?? acccept mai degraba varianta prin care reusesc sa ma loghez cu noul cont intrucat voi mai avea jocuri pe zona 2 care sigur nu vor merge multiplayer pe contul de US.
Sau ma sfatuiti sa pastrez contul de US ca are mai multe avantaja.
multumesc
Sunt de acord, trec la un viitor subiect, din pct meu dvdr am incheiat discutia precedenta la postul #7474
ok, vin eu cu o intrebare interesanta: stim cu totii ca exista routere wireless dual-band simultan(2.4Ghz si 5Ghz), stie cineva daca PS3 suporta si banda de 5Ghz?
Nu stie saracu', daca setezi Wifi N only in router PS3 nu vede reteaua. Deci nu. Era pe la cineva intr-un post cu cereri pt. PS4 un Wireless N compatibility. And stuff.
Cam ce router wireless se muleaza cel mai bine pe o consola?Sau recomandati conexiune prin cablu?
Ma intereseaza unu cu un pret destul de scazut pentru ca nu intentionez sa fac o investitie majora.
Btw....vreau sa multumesc tuturor pentru raspunsurile oferite la intrebarea anterioara!![]()
Eu cu toate ca am router wireless, am cablu si pt xbox360 si pt PS3, consider ca e mai bun prin cablu internetul, prefer sa ma chinui putin sa le bag sub plinta decat sa imi pice netul pt putin timp cand sunt in focurile multiplayerului.
eu recomand cablul in pofida fuss-ului de a-l trage prin plinta and whatnot. Nu atat de teama vreunei caderi in timpul meciului, cat pentru a ma putea uita la mkv-uri (e filmul de la nunta, nu va ganditi aiurea). Wirelessul are rata de transfer insuficienta pentru un stream atat de "gras".
eu tot cablul folosesc, n-am avut probleme cu streaming la 720p niciodata. am incercat si 1080p, merge bine, nu s-a blocat dar nu m-am uitat la tot filmul.
pe WiFi mergea bine fara sa pice in online dar cablul, asa cum spuneau si colegii este mai sanatos.
Deci...dupa cum am gandit eu pe baza cunostintelor mele minime de retelistica...as merge pe varianta unui router wireless din care sa imi dau net si pt laptop si pt desktop + un alt cablu utp separat din router pt consola. e ok?
Problemea cea mai mare o reprezinta alegerea unui router![]()
evident ca merge sa faci ce ai spus, routere-le pot suporta conexiuni multiple pe WiFi iar pe LAN cred ca undeva la 4 conexiuni.
Alegerea o vei face bineinteles si in functie de bugetul alocat. Daca pui un 200 lei de-o parte cred ca poti gasi un router bunicel.
Eu la 200 lei am luat un TP-LINK TL-WR941ND cu care ma impac bine, atat pe semnal cat si pe configurare. Iar la varianta mai ieftina eu am ales pentru un amic (tot pt PS3 vroia) un D-Link DIR-615 e pana in 150 lei. merge foarte bine.
Si eu am 2 routere d-link, dir-615 ( cu wireless ) si dir-100 ( fara wireless ) si routeru dir-615 e conectat in dir-100 si merge perfect aman2si eu recomand dir-615, iar fara wireless dir-100
![]()
Bookmarks