Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 830 of 1175 FirstFirst ... 330 730 780 820 828 829 830 831 832 840 880 930 ... LastLast
Results 16,581 to 16,600 of 23486

Thread: Clubul PlayStation 3

  1. #16581 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    A incercat cineva cu PS+ sa redownloadeze un full trial dupa ce a expirat ora? Daca da, mai merge o tura sau ba? Ca eu pt. a-mi importa caracter din ME 2 am stat 2 ore dupa 14 giga. Si sa fac test cu alte 2 ore... Pentru ca atat m-a furat jpocul incat am uitat sa dau save. Si puf! content expired.
    Eu am luat Assassin's Creed trial. Da' nici nu am apucat sa-l joc pe cel de 60 min pentru ca intre timp am achizitionat Assassin's Creed Revelations care contine si Assassin's Creed... si am sters trialul luat de pe PS+.
    Incearca schema cu un trial de dimensiuni mici.

  2. #16582 SP
    Member paulone's Avatar
    Credeti ca exista nesansa ca vreodata Sony sa faca o magarie(update frimware) ca ps3-ul sa nu mai redea multizone?
    Ca in cazul asta cei care avem joace si din alte zone decat 2...pa si pusi

  3. #16583 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Salutare de fiecare data cand incerc sa instalez un demo de pe PSN primesc aceasta eroarelaystation 3 Error 80010038,data corrupted.

    Ce as putea sa fac?

  4. #16584 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    AI incercat sa-l re-downloadezi? codul este legat de Copyright Protection si am mai auzit de asemenea cazuri atunci cand cineva incerca sa instaleze continut sheruit sau luat de la altcineva, continut care a fost cumparat sau downloadat de pe un alt cont sau alt IP.
    La tine nu cred ca este cazul...

    PS3-ul tau are HDDul original? Sau oi avea ceva continut copiat pe acolo, poate te "vede"

  5. #16585 SP
    Banned Venom's Avatar
    Probabil este vorba de HDD. Incearca sa faci un backup, pune HDDul pe PC, fa-i un chkdsk cu parametrul /f si /r. S-ar putea sa-l recuperezi. Sau cumpara alt hard.

  6. #16586 SP
    Member faxiu's Avatar
    Asta nu ar fi nesansa, ci bartai vestea buna. Pentru ca ar necesita un firmware bazat pe zone. Cum zonele le ia dupa IP, ar vedea ca vorbim de romanica noastra. Si inseamna ca ne baga in seama.
    Iar cum sansa sa ne bage in seama este infima, tot asa si "no multizone" firmware.

  7. #16587 SP
    Member faxiu's Avatar
    sau trage-i cablul afara in timp ce merge (sper sa simuleze un unexpected shutdown). La restartare va porni automat system check. Daca ai dude pe HDD le va vedea si repara/semnala. Ar mai fi doua chestii: sa nu ai hardul in acces cand scoti cablul si sa nu ai hardul in acces cand scoti cablul.

  8. #16588 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Probabil este vorba de HDD. Incearca sa faci un backup, pune HDDul pe PC, fa-i un chkdsk cu parametrul /f si /r. S-ar putea sa-l recuperezi. Sau cumpara alt hard.

    WTF?

    Consola nu are 2 ani de zile este in Garantie si in plus de asta numai la demo-uri patesc asta,si a inceput inca de atunci cand au fost jocurile alea 2 gratuite pe PSN o sa incerca sa copiez lucrurile necesare si sa ii fac un format la HDD

  9. #16589 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Sterge tot continutul legat de cele 2 jocuri gratuite (inclusiv save-uri) caci banuiesc ca au expirat oricum...si nu te mai intereseaza.

  10. #16590 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Sterge tot continutul legat de cele 2 jocuri gratuite (inclusiv save-uri) caci banuiesc ca au expirat oricum...si nu te mai intereseaza.
    Mda am dat format la HDD si acum merge struna.
    Multumesc tutoror pentru sprijin.

    Stima!

  11. #16591 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    caci banuiesc ca au expirat oricum...si nu te mai intereseaza.
    Jocurile alea care s-au dat free atunci nu expira.

  12. #16592 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Auzisem ca unele continuturi expira si faceam legatura cu copyright protection...

  13. #16593 SP
    Junior Member mihai1's Avatar
    Am o problema in GT5. Folosesc R2 si L2 pentru acceleratie si frana iar cand le apas am urmatoarea problema. Daca apas tasta la 20%(din cursa totala a butonului) imi accelereaza la 40%-50%. Daca apas tasta la 50% imi accelereaza la 70-80% din cursa butonului. Daca apas la 70% imi accelereaza la 100%.
    Este extrem de enervant atunci cand folosesc masini puternice pentru ca le scap de sub control. Apasand butonul la jumatate imi accelereaza mult prea tare si spatele masinii devine incontrolabil.

    Aveti idee daca le pot calibra?

  14. #16594 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    mihai1 ai pus aceiasi intrebare si pe threadul de GT5, crezi ca gasesti raspuns mai bun sau mai repede daca umpli forumul cu aceiasi intrebare? ai si tu rabdare.

  15. #16595 SP
    Junior Member mihai1's Avatar
    Problema am intampinat-o in Gt5 insa este una de interes general. De asemenea, topicul de gt5 este vizat de mai putini utilizatori decat acesta.

  16. #16596 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    atunci rezuma-te la un singur topic unde crezi ca se incadreaza! ai impresia ca cine o sa-ti raspunda aici o sa dea copt/paste si in partea cealalta?

    Si eu unul n-o consider o problema de interes general atat timp cat fiecare joc in parte are setarile sau calibrarile specifice.

    Singura calibrare pe care o poti face este sa ii setezi deadzone in procent de 10-15% in functie de feedback-ul primit in timpul jocului. Asta daca poti seta deadzone pt controller...daca nu, cred ca va trebui sa te acomodezi cu el asa.

  17. #16597 SP
    Member toto's Avatar
    cat costa un online pass pentru fifa 12 , la un cont pe uk ? , multumesc .

  18. #16598 SP
    Member Hazer's Avatar
    Stiu ca e noob-ish, dar cum pot transfera salvarile de pe un cont pe altul? Este posibil?

  19. #16599 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    @toto s-a mai discutat, este in jur de 10 lire

    @Hazer din cate stiu nu poti face asta, poti doar transfera continutul de pe o consola pe alta cu acelasi cont.

  20. #16600 SP
    Member Hazer's Avatar
    Am facut un cont de UK, am activat network pass-ul la Uncharted 3, iar apoi am revenit pe contul vechi de US si vad ca merge sa joc si de pe el. Are ceva daca am facut asta, e okay? Adica se poate aplica metoda si la celelalte jocuri? Nu de alta, dar nu vreau sa pierd toate trofeele stranse pe US.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4279 Last Post: 17-05-2024, 21:21
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 992 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts