va recomand burn zombie burn la toti este mega fun![]()
salut! am si eu o problema cu gta 4cand bag cd-ul nu imi intra direct sau sa imi apara cd-ul ala si sa dau eu start.....nu imi apare nimic..........nu il ruleaza in ps il bag si numi apare nimica ....parca nici nu ar fi bagat ....puteti sa-mi spuneti si mie cum rezolv problema asta.? am uitat sa mentionez ca cd-ul nu are nici o zgarietura
Am internet la rds fiberlink si un router wireless(dlink-524 ) .Setarile le-am facut manual pe ps3 trecand ip adress ip router dns 1 dns 2 si ce mai era .Pana acum mergea numai bine internetu insa de cateva zile imi apare o eroare cu dns error 801232.....Ce sa fac?Poate imi ziceti voi cum sa fac mai bine !
Poate trebuie sa adaugi ports la router firewall pt ps network. Aici gasesti multe routere si instructiuni pt fiecare firma/model.
la ps3 merge orice fel de joystick sau sunt unele speciale???ptr ca am unu-l fffff vechi dar care functioneaza.
Pe ce tara este cel mai bine sa-ti faci contul pentru Playstation Network si de ce? Mentionez ca sunt in Romania.
Inca nu am facut online, dar am vazut ca ma avertiza ca nu mai pot fi schimbate detaliile pe urma.
Astept un raspuns cat mai curand. Multumesc!
Unde pot sa vad ce model este PS3-ul meu. Cum pot afla daca poate rula jocuri de PS2. Exista vreo modalitate sa joci jocuri de PS2 backup pe PS3 care ruleaza jocuri de PS2?
L.E. - Aveti idee de ce dureaza atat de mult instalarea la demo de Killzone 2? [instalarea nu downloadul]
Multumesc
pai daca e vers de 80 si mai sus nu poti rula jocuri de ps2,in caz ca e 60 sau mai jos poti.instalare vreo jumatate de ora presupun...asta maxim cam 15 min
ce as da sa traiesc in Germania in momentu acesta, uitati ce oferta au, cumperi un ps3 si primesti un psp pe gratis.
Bookmarks