hai ca si noi furam Win-uri si programe
eu personal am tot pe PC "imprumutat",pe telefon la fel...insa consola e clean..deci sunt un puritan...nu fura ca nu-i frumos(da-i sanatos)
hai ca si noi furam Win-uri si programe
eu personal am tot pe PC "imprumutat",pe telefon la fel...insa consola e clean..deci sunt un puritan...nu fura ca nu-i frumos(da-i sanatos)
Salut,
Am o problema cu ps3-u slim (model 2504 sau 2505, cred nu sunt sigur).
De vro' 2 saptamani incoa se incalzeste destul de tare si incepe sa imi frame-aze in jocuri (afro samurai, enslaved). Ideea e ca se incinge destul de tare, am curatat-o cu aspiratoru, face la fel.
Exista vr-un fel de test sa vad daca e de la HDD sau daca e de la temperatura si trebuie dusa la garantie?
Daca se incinge, e ok sa iau un cooler de laptop pe care sa o pun? momentan sta pe o suprafata plata.
ieri mi-am luat ps plus tot bine si frumos descarc cateva jocuri le instalez merg si dupa incerc sa descarc lbp2 iar dupa ce lam descarcat imi da la instalare la 7 % eroarea 80010038 la fel si infamous 2 ... are cineva vreo idee ce sa fac..?
nu prea ma ajutat ... ieri am descarcat brodelands , scoot pilgrim si hell yeah si au mers instalate fara probleme .. apoi am descarcat lbp2 si infamous 2 si nu merg instalate ambele se blocheaza la 7 % si imi da eroarea aia 80010038.. iar acum tocmai am descarcat machinarium si l-am instalat fara probleme.. alte sugestii..?
data corupte pe hdd...singura solutie pentru multi a fost inlocuirea HDDului...sper sa gasesti totusi un workaround!
guys,am si eu o intrebare,acum ceva vreme am dat share la cev jocuri de ps3 la un prieten,(stiu ca inainte puteai sa dai share pe 5 console,acuma doar 2)..iar acuma vreau sa dau deactivate la consola respectiva.sa dau share la un alt ps3...am intrat pe site..si nu pot sa dau deactivate..inca ii prea recent..etc...ce vreau eu sa stiu,daca tipu respectiv..dezactiveaza contu meu pe ps3u lui..atunci pot sa dau share la alta persoana?
Am o problema pe care sincer nu o inteleg.. Am conectat PS3-ul la o plasma prin hdmi. Meniul din PS3 are sunet, insa cand intru de exemplu in FIFA 12, nu mai am sunet.. PS3 l-am avut la alt televizor pana acum, unde nu am avut probleme in genul asta si unde l-am avut conectat la fel, prin hdmi. Am conectat si un cablu audio optic, dar nu cred ca influenteaza intr-un fel... Chiar nu am nicio idee!
Salutare sunt nou pe acest site si am o problema cu PS3. Nu de mult am scos toate cablurile iar la reconectare tot palpaie beculetul rosu si scoate un sunet scurt (nu apare butonul galben). Am schimbat cablurile, am scos hdd, in rest nu am facut nimic. Daca ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi ? Va multumesc
As vrea sa imi cumpar un controller nou pt ps3, ce imi recomandaţi?
Asta mi se pare ft interesant
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B005761IOY
De ce nu vrei unul clasic?
Sent from my iPhone using Tapatalk
cel original de la sony mi se pare ft prost(plasticul), am mai gasit unul dar vad ca nu este pe stoc, asta chiar ma atrage
PowerA Mini Pro Elite Wireless Controller (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games
Am spus un pic mai sus ca de la sony nu mai vreau, mi se par ft proaste, de pe amazon.com nu cred ca pot sa cumpar, stiu ca nu trimit in romania
O sa mai caut asa ceva am vazut ca are recenzii bune
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B005...f_=pd_sxp_f_pt
Primul pe care ti l-am recomandat il gasesti si pe de, uk, fr. Mai sunt cativa pe forum care l-au cumparat si au fost multumiti de el.
Controllerul este foarte bun, din pct meu de vedere este mult peste cel SONY, insa dupa o utilizare intensiva mi s-a crapat cauciucul de pe thumbstick-ul analog din partea stanga, cel cu care controlezi directia in majoritatea jocurilor pt ca intradevar este cel mai utilizat.
Am rezolvat problema cu o protectie (rubber caps, vezi cele rosii din thread-ul meu), insa daca stiam ca o sa cedeze cauciucul ala ii puneam protectie din prima.
In concluzie: as mai cumpara de la PowerA oricand (cu conditia sa folosesc protectia de thumbstick din prima)
vezi detalii aici
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks