Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 900 of 1174 FirstFirst ... 400 800 850 890 898 899 900 901 902 910 950 1000 ... LastLast
Results 17,981 to 18,000 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #17981 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Pe mine ma intereseaza ceva concret... tu ce mi-ai raspuns e inconcret...
    Vad ca dai lectii de italiana, te rog frumos nu mai inventa cuvinte in limba romana

2. #17982 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Foarte bine d-le profesor de Lb. Romana..

3. #17983 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Am o intrebare legata de descarcarea dlc-urilor. Am luat acum cateva zile GT5 Academy Edition si am primit si 2 vouchere. Am intrat pe PS Store si am introdus primul cod dupa care am reusit sa descarc acele materiale. Problema e ca la al doilea cod imi da mereu eroare si imi spune ca e incorect. Am incercat de peste 10 ori si la fel. Codul expira pe 31.01.2013, deci e valabil. Stie cineva ce trebuie sa fac pentru a rezolva problema sau din ce cauza nu merge???

4. #17984 SP
    Member paulone's Avatar
    mda...am aflat ce este cu tampenia aia de consola de doar 12gb....au scos hdd extern separat pt.ea de 250gb...si ca pret te duce tot ca una de 500gb capacitate...ei da, asta da imaginatie japoneza....

5. #17985 SP
    Member Game101's Avatar
    Quote Originally Posted by David9 View Post
    Am o intrebare legata de descarcarea dlc-urilor. Am luat acum cateva zile GT5 Academy Edition si am primit si 2 vouchere. Am intrat pe PS Store si am introdus primul cod dupa care am reusit sa descarc acele materiale. Problema e ca la al doilea cod imi da mereu eroare si imi spune ca e incorect. Am incercat de peste 10 ori si la fel. Codul expira pe 31.01.2013, deci e valabil. Stie cineva ce trebuie sa fac pentru a rezolva problema sau din ce cauza nu merge???
    Verifica ce zona e jocul si pe ce zona ai facut contul. Din moment ce ti-a mers primul DLC nu cred ca ar fi din cauza asta cu zonele. Codul e din tot atatea cifre ca primu?
    Vezi ca poate trebuie sa intri pe site pe undeva la GT5 sa bagi codul de la al 2 lea DLC undeva pe site pe acolo, iar apoi sa iti dea ei alt cod pe care trebuie sa il bagi pe Store. Asa era la Darksiders 2

6. #17986 SP
    Quote Originally Posted by Game101 View Post
    Verifica ce zona e jocul si pe ce zona ai facut contul. Din moment ce ti-a mers primul DLC nu cred ca ar fi din cauza asta cu zonele. Codul e din tot atatea cifre ca primu?
    Vezi ca poate trebuie sa intri pe site pe undeva la GT5 sa bagi codul de la al 2 lea DLC undeva pe site pe acolo, iar apoi sa iti dea ei alt cod pe care trebuie sa il bagi pe Store. Asa era la Darksiders 2
    Contul e pe Anglia, jocul e tot pentru Anglia. Codurile sunt la fel, au acelasi format: ????-????-????
    Oricum o sa incerc varianta ta. Merci mult!

7. #17987 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Quote Originally Posted by David9 View Post
    Salut! Mi-am luat si eu jocul si la fel ca tine m-am panicat cand nu a mers. Codul acela poti sa il folosesti dupa 1 ianuarie am impresia si este pentru o competitie online. Castigatorul va fi invitat Le Mans 24 in iunie 2013.

8. #17988 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Clubul PS3

PSN down for maintenance in Europe Monday morning from 6am until 9am GMT � that's 1am until 4am Eastern

Sursa: joystiq

9. #17989 SP
    Quote Originally Posted by mafiozzoxp View Post
    Salut! Mi-am luat si eu jocul si la fel ca tine m-am panicat cand nu a mers. Codul acela poti sa il folosesti dupa 1 ianuarie am impresia si este pentru o competitie online. Castigatorul va fi invitat Le Mans 24 in iunie 2013.
    Exact acel voucher pentru competitie nu imi merge. O sa incerc in ianuarie sa vad daca o sa mearga

10. #17990 SP
    Junior Member iomaio's Avatar
    Am o intrebare poate sa mi se blocheze un Cd-u in PS3 ?? Si totusi sa mearga altul bagaT??? PLZ DORESC RASPUNS URGENT??

11. #17991 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Quote Originally Posted by iomaio View Post
    Am o intrebare poate sa mi se blocheze un Cd-u in PS3 ?? Si totusi sa mearga altul bagaT??? PLZ DORESC RASPUNS URGENT??
    Esti foarte coerent.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. #17992 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by iomaio View Post
    da, de regula discurile proaste(cele cumparate din piata no name) fac asta sau cele foarte vechi

13. #17993 SP
    Member Game101's Avatar
    Pai daca ti se blocheaza un cd in ps3, nu ai cum sa bagi altul din moment ce primul e blocat acolo.

14. #17994 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by Game101 View Post
    Pai daca ti se blocheaza un cd in ps3, nu ai cum sa bagi altul din moment ce primul e blocat acolo.
    el probabil s-a referit ca chiar daca se blocheaza, il poate scoate si altul nu se mai blocheaza, dar acum nu stiu ce a vrut sa spuna cu "blocatul" adica se blocheaza mecanic sau da freeze pe imagine?

15. #17995 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    eu cred ca a scos CDul si s-a **** pe forum si noi/voi va dati cu parerea ce-a vrut incoerentul sa spuna
    Ori si-o fi prins si mana in PS3 si nu mai poate scrie?

16. #17996 SP
    Member awaytokill's Avatar
    salut ! am avut un PS3 fat si a dat YLOD.as vrea sa imi cumpar unul nou.am vazut ca acum pe piata sunt slim si super slim.din cate am inteles super slim vine cu mai multi GB.asta nu prea ma intereseaza.ma intereseaza sa mearga jocurile pe el si sa nu mai dea YLOD. varianta slim da YLOD?(conteaza si modelul:160,320 GB?)

17. #17997 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    salut ! am avut un PS3 fat si a dat YLOD.as vrea sa imi cumpar unul nou.am vazut ca acum pe piata sunt slim si super slim.din cate am inteles super slim vine cu mai multi GB.asta nu prea ma intereseaza.ma intereseaza sa mearga jocurile pe el si sa nu mai dea YLOD. varianta slim da YLOD?(conteaza si modelul:160,320 GB?)
    da YLOD dar mai rar, asteapta black friday (23 noiembrie) pt o oferta mai buna sau aria bazar

18. #17998 SP
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    da YLOD dar mai rar, asteapta black friday pt o oferta mai buna sau aria bazar (23 noiembrie)
    mie mi-a dat dupa 4 ani la fat dar acum depinde si de noroc(de intretinut l-am intretinut)
    cam cat ar fi ieftinirea?si in romania se aplica black friday? eu as putea lua si unu SH cu vreo 500-600 de lei.Se renteaza?

19. #17999 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    mie mi-a dat dupa 4 ani la fat dar acum depinde si de noroc(de intretinut l-am intretinut)
    cam cat ar fi ieftinirea?si in romania se aplica black friday? eu as putea lua si unu SH cu vreo 500-600 de lei.Se renteaza?
    Nu stiu ce sa zic legat de pret, stiu doar numele magazinelor participante: domo, flanco, altex, emag, mediagalaxy...
    E si in Romania nebunia black friday Daca alegi sa iti iei second hand nu iti mai recomand fat, daca gasesti la 600 e un pret bun dar mi se pare cam ciudat...de obicei sunt un pic mai mari preţurile

20. #18000 SP
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Nu stiu ce sa zic legat de pret, stiu doar numele magazinelor participante: domo, flanco, altex, emag, mediagalaxy...
    E si in Romania nebunia black friday Daca alegi sa iti iei second hand nu iti mai recomand fat
    ok multumesc mult

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.