Imi puteti spune si mie niste dispozitive pentru inregistrare gameplay...
Sa fie cat de cat ieftine si sa se si gaseasca in RO!
Thx
Edit: mersi gvingi !
Imi puteti spune si mie niste dispozitive pentru inregistrare gameplay...
Sa fie cat de cat ieftine si sa se si gaseasca in RO!
Thx
Edit: mersi gvingi !
Incearca aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...pe-consola-ta/
sfatul meu este sa iti iei casti dedicate facute de Sony sau cele de la Turtle Beach daca vrei sa nu ai dureri de cap
Buy PULSE wireless stereo headset - Elite Edition | PlayStation�3 Accessories
Buy Wireless Stereo Headset for the PS3
PS3 Gaming Headset and Headphones | Turtle Beach
Salut. Sunt nou pe acest forum si vreau sa ma sfatuiti cu o achizitie. Intentionez sa imi cumpar un PS3 si am o oferta de la un prieten de PS3 de 80GB, 2 controllere la pretul de 900 lei. Cunosc ft bine persoana respectiva si a utilizat ft putin consola. Intrebarea mea este daca merita acest pret, tinand cont ca vreau sa imi cumpar si kit-ul move. Am observat ca pe net preturile la o asemenea consola pe net este aprox. 700 lei cu un singur controller, dar nu poti avea incredere la ce cumperi. Sper sa nu va plictisesc. O seara faina![]()
cam veche intrebarea
se misca lent la toata lumea, nimeni nu e satisfacut de noul store, desi s-a facut recent un update, nu s-a evidentiat nicio imbunatatire![]()
Nu e aia problema, daca poate rula Uncharted 3 cred ca ar putea sa ruleze si un amarat de Store.
stie cineva care a fost logica celor de la Sony de nu au pus si norma N la wireless-ul consolei??? pt. un asemenea device era absolut necesar....![]()
De ce absolut necesar?
Standardul 802.11g suporta pana la 54Mbps (peste 6 MB/s) care atat pentru gaming online cat si pentru download/browsing este mai mult decat suficient.
Nu cred ca s-au gandit la faptul ca poti face streaming de 1080p cu un mediaserver, fiindca nu in scopul asta este gandita consola.
Asta este parerea mea si cred ca tot pe acest principiu au ales o astfel de implementare (probabil si costurile sunt mai mici...)
Standardul "n" se spune ca ar avea o rezistenta in plus la interferentele din mediul inconjurator, insa nimic mai mult (pe langa viteza)
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks