mi-am luat un ps3 12 gb de la emag .Are Ofw 4.20 .stie cinveva daca pot sa ii fac modare ? si daca da cum ?
mi-am luat un ps3 12 gb de la emag .Are Ofw 4.20 .stie cinveva daca pot sa ii fac modare ? si daca da cum ?
nu se va putea niciodata? sau doar acum nu se poate? Si atunci se pot juca doar jocurile de pe DVD originale?
Pai ce altceva s-ar putea juca??
---------- Post added 04-12-2012 at 11:35 PM ----------
Te referi la jocurile de pe Store? Se pot juca si alea.
Cica nu vor sa mai dezvolte modari noi...la naiba toata lumea trebuie sa cumperi jocuri!![]()
nu fii rau, nu toti au magazine "dastea" la bloc. In fine, noroc cu fraierii de noi care dam banii de toale pe jocuri...aia e
Bulgaria are PS store?
Brothers In Arms: Hell�s Highway
Price�15.99/�19.99
PEGI18
AvailabilityNot available in Bulgaria, Hungary, Qatar
LE da are ps store, vai de capu' nostru![]()
si eu as cumpara... sincer .... dar le-as testa inainte....Si cu tutorialele de pe net care zic ca fac modare la ofw 4.22 care e treaba?
De aia exista demo-uri.Vezi cum e jocul, �ţi faci o idee şi �l cumperi dacă-ţi place.
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
jocurile demo trebuie sa le joc online?chestia e ca netu meu e cam slabut pentru asa ceva.SAu se decarca pe un pc si se transfera pe Ps3 sau se pot downloada direct in ps3 ?cum e mai bine?
---------- Post added 06-12-2012 at 12:01 AM ----------
---------- Post added 06-12-2012 at 12:02 AM ----------
fiindca sunt nou instrastea.... intrebarile sunt binevenite...dar mai binevenite sunt raspunsurile .Si o intrebare nu a facut rau nimanui,nu? Una este sa stii, sa ai informatia si alta e sa faci .![]()
Cica are:
PlayStation Store is currently only available in a select number of countries:
PlayStation Store will be available in Argentina and Chile by the first trimester of 2013 and in Peru and Colombia by the end of 2013.
Bookmarks