10q pentru informare givangi76 desi nu cred ca am promovat pirateria iar moarea nu stiu sa fie ilegala, dar poate ma insel asa ca o sa imi cer scuze
Nu,aveam auto-save activat,dar daca ii dau load de mai devreme,tot se blocheaza la data de 11 august 2013,data malefica pentru campionatul italiei.
Sony Entertainment Network - Web Store
PSN/SEN Web Store este acum disponibil. Puteti face cumparaturi din browserul de pe PC.
Tocmai am adaugat in download list ultimele jocuri primite de la PS+.
Foarte misto! asa ceva avem la xbox , imi doream si ca SONY sa faca asa ceva!
NU stiu cat de bine se actualizeaza, dar il mai lucreaza ei intre timp. Am luat LIMBO pe PS+ acum cateva zile, iar in lista de web apare ca si cum nu l-as fi luat. ...
La cat de greu se misca pe PC, nu cred ca problema era la hardwareul PS3-ului... (sau e doar la mine..?)
De ce jocurile de pe PSN shop care sunt digitale mai scumpe decat cele in varianta fizica?!Far Cry 3 60 de lire?!![]()
Este absolut inutil, nu merge decat daca ai card UK, deci.... Am si eu acel cod, si il am degeaba![]()
Incearca aici:
https://account.sonyentertainmentnetwork.com
Din pacate nu pot incerca, am deja Plus ia orferta era pt ci care nu au avut niciodata plus.![]()
Si totusi ti-au trimis cod
Daca folosesti codul pe un cont cu alt mail decat cel trecut in formular oare va functiona?
Bookmarks