cand intra unfinished swan ?
Fratilor va rog un ajutor o sugestie ceva ca mai am putin si innebunesc de draci....mi-am luat Socom Special Forces, ei bine la inceput apare chestia aia cu "receiving updates"....prima data s-a blocat la 17%, a doua oara s-a blocat la 98%, a treia oara la 99%...simt ca turbez de nervi ce dracu are ca net-ul merge super-bine, de ce se blocheaza inainte de finalizare update ca nu pot juca si cred ca imi intelegeti frustrarea....e joc nou-nout eu l-am desigilat...
---------- Post added 17-12-2012 at 10:31 PM ----------
am reusit pana la urma tre sa faci un mic artificiu(o ciudatenie) pt.a reusi instalarea update-ului, foarte IMBECILI cei de la SONY ca au acest bug, SUPER-IMBECILI!!!
am si eu o problema, am modificat ps3 de curand cu 4.31 si cand o aprind imi zice ceva de fotosensitive nu apuc sa citesc mai mult pentru ca dureaza cateva secunde si dispare dar ps3 merge. E cazul sa-mi fac griji? a mai patit cineva asa?
...e doar un advertisment.
Sent from Mars using Tapatalk 3
sunt sigur ca ai mufat gresit un cablu, ceva...castile alea nu au voie sa faca asa in niciun caz
cum le-ai cuplat la consola?
pa pagina asta gasesti un mic video poate te ajuta, daca nu merge, le poti scrie celor de la turtle beach
Turtle Beach, Inc. - EAR FORCE P11
Vrea sa stie daca poate avea o partie FAT32 si una NTFS in acelasi timp pe un HDD Extern.
Se poate folosind un tool, sper exemplu Free Partition Magic alternative. Best Free Partition Manager Freeware for Windows 2000/XP/Vista/7/8 32 bit & 64 bit - EaseUS Partition Master Home Edition. cu care poti creea ceea ce doresti.
Totusi este posibil sa fii obligat sa formatezi tot HDDul extern pt a creea aceste partitii separate. Sper sa nu fie asa, incearca
In legatura cu Starhawk: pe carcasa scrie ca online features sunt valabile numai in tarile care au Store. Asta se refera strict la introducerea online pass-ului sau si la joc efectiv? Pot sa joc de pe cont de UK cu localizare fizica in RO?
DIn pacate ultimele studii au scos la iveala ca privitul la un display luminos intr-o camera intunecata poate declansa stari epileptice inclusiv la persoane care nu au avut asa ceva, la 3D este si mai rau, se recomanda pauza la fiecare jumate de ora de joc 3D.
Una din solutii este o lumina pusa langa TV(veioza, etc) pt.ca ochiii sa nu oboseasca privind non-stop un display
Joc numai cu lumina aprinsa iar laptop-ul de obicei sta langa mine deschis cu un walkthroughout sau un feisbuc Este foarte obositor sa privesti mai mult de 30 de minute la TV (mai ales cu lumina stinsa/pe intuneric)
Am si eu o mica nelamurire in legatura cu ultimul update al PS3-ului sau ultimul..."ceva"?! Acuma cand inchid PS3-ul necorespunzator, prin apasarea butonului pana cand se stinge (din diferite motive freeze etc.), imi spune ca un fisier sau mai multe pot fi corupte datorita acestei inchideri si imi recomanda sa faca un scan si daca exista un astfel de fisier sa il repare. Intrebarea mea este intampinati si voi acelasi mesaj in cazul in care inchideti PS3-ul asa sau este de la mine?
Da am intalnit si eu aceasta chestie, tot cand am avut parte de freeze, insa este mai veche, nu neaparat din cauza ultimului update.
Legat de faza cu lumina aprinsa/lumina stinsa, eu joc cu lumina stinsa, ii dau dreptate lui gvi ca e cel mai bun mod de a adormi. Pot sa spun ca pe mine ma linisteste mai mult cand joc pe intuneric.
12 Deals Of Christmas
Deal 10: The Unfinished Swan & Journey bundle – Was �19.98/€25.98, now �9.99/€12.99 (50% off). Additional 10% discount for PS Plus members (�8.99/€11.69). Offer expires 11.59pm on 20th December.
Bookmarks