@knt8 de ce ai vrea sa ajungi la versiunea de fabrica atat timp cat ultimul fw este cel mai bun pt PS3 ?
@knt8 de ce ai vrea sa ajungi la versiunea de fabrica atat timp cat ultimul fw este cel mai bun pt PS3 ?
is no need to ask
Sent from Mars using Tapatalk 3
Buna, consola mea a inceput sa faca "figuri". In timpul jocului se blocheaza iar pe ecran apar purici. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Stiti cumva cum pot transfera o poza facuta in NFS HP pe un stick? Sau alta metoda de a o salva. Ca o vreau pe desktop![]()
calitate ingrozitoare...vezi unde se afla screenshot-ul si baga un stick de memorie poate poti sa il descarci.
Sent from Mars using Tapatalk 3
Salut , voua vi sa intamplat ca se reseteze consola de la 1080p la 576 p singura fara sa ii faceti nimic ?!! de ex am bagat un joc de rezolutie nativa 720p si cand ies din joc mi se reseteaza la 576p. Si am mai avut si niste freezuri , primele pana acuma. Vedeam doar tema de la ps3 , nu tu setari sau altceva..
Nimic important , m-am agitat ca un pepsi, niste teme si ceva "cantari" probabil pentru singstar care , chiar nu ma intereseaza ....Sarbatori fericite.
Cred ca s-a mai pus aceasta intrebare, dar nu gasesc postarea. Vreau sa conectez un PS3 la acest monitor Acer P223W Overview & User Reviews - LCD Monitors - CNET Reviews care are intrare numai VGA. Ce pot face? Am un adaptor HDMI mama-DVI tata si un adaptor DVI tata-VGA mama care le pot folosi. Sugestii?
Nu va funcționa, trebuie să iei "ps3 wii vga cable", și se vede puțin neclar pe vga
Sa nu faceti ultimul update la consola ( 4.31),cauzeaza foarte multe probleme consolei (blocarea meniului,nu recunoaste jocul sau nu primeste semnal).Din cate am citit pe forumurile oficiale,problema se poate rezolva dar cu 100$ .O seara placuta
Dar daca, cumpar asa ceva Vga To S-video / Rca Composite Adapter Cable / Hub. SA TOT CUMPERI DE LA MINE !!! - Okazii (121402814) si sunetul il pun pe un sistem? Am citit undeva ca poti juca si pe 720p dar parca monitorul avea si DVI...
Salut, am si eu o intrebare, exista vreun adblocker pentru browserul nativ din PS3? Sau pot face ceva in privinta asta? (De la un timp vplayul se incarca greu de la un script pus pe site, pe pc am rezolvat instaland AdBlock pentru Chrome si sunt curios daca exista asa ceva pentru acel browser.) xD
Nu cred că va funcționa nici cu cablul ăla...
1. PS3-ul mi se blocheaza de cele mai multe ori cand sunt in browser si caut pe internet.Mai imi da freeze in jocuri si trebuie sa il inchid si sa il deschid si imi apare chestia aia cu "file corrupted" cand sta se incarce bara aia(normal ca ii dau skip mereu ca stiu ca nu e nici o fila corupta), dar e ok sa se intample asa ceva? mi se intampla cam de vreo 2 ori pe zi...
Si mai sunt momente cand doar imi da freeze si trebuie sa ii dau un reset.. se intampla si asta de 1-2 ori pe zii.
E normal?Ar trebuii sa fac ceva in privinta asta?Daca da ce?
Ma joc cam toata ziua la PS3 , in jur de 10 ore pe zi cand sunt in vacanta si vreo 3 in timpul saptamanii.
2. Care e cea mai buna metoda de a curata ps3-ul pe dinauntru fara sa-l desfaci si sa ii activezi la maxim fan-ul?(am auzit ca daca faci asta iti poate arde placa video)
3.Ylod-ul provine numai de la ultra-heating?
4.Voi cate freeze-uri aveti pe zi?
Vezi sa nu iti fie ars ceva in el...de obicei c-am asa e, dak nu, inseamna ca tre sa dai acel `centimetru` de praf jos![]()
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks