Far Cry 3? Pe coperta jocului scrie cu totul altceva![]()
Rezolutia nativa a jocului e 720p, de aceea consola trece automat pe 720p, probabil la display settings sunt bifate toate rezolutiile. Daca vrei sa fortezi 1080p intrii in display settings si la select a setting method alegi custom, nu automatic. Aici nu bifezi 720p. Sunt unele jocuri insa care arata mai rau in 1080p fortat decat 720p nativ.
jocurile cumparate prin contul de psplus se pot juca doar daca am contul psplus activ? ca de ex daca imi ai un cont de 3 luni sau de un an , dupa expirarea termenului jocurile se blocheaza ?
da
---------- Post added 19-01-2013 at 08:12 PM ----------
Sunt blocate pana la reactivarea PS+
oau. habar nu aveam.. ce chestie.. presupun ca tre sa am un tv hd sau full hd ca sa observ diferenta nu ?
adev e ca nu prea pot sa vad diferenta asta decat pe pc.. pe ps3 nu o pot vedea
YES YES YES, in sfarsit, paypal pentru psn !
Use PayPal for PlayStation Network Purchases - IGN
Degeaba
http://faq.en.playstation.com/app/an..._id/6943/c/502Please note that your PayPal™ account must be registered in the same country as your Sony Entertainment Network account. For example, if your Sony Entertainment Network account was set up in France, you will only be able to use PayPal™ if your PayPal™ account billing address is also in France.
Lista este aici:
PlayStation�Mobile
IPhone nu este.
L-am instalat dar nu imi merge.
LE: Ce prostie, acum am vazut lista de compatibilitati si merge doar pe Sony-uri.![]()
Am niste nelamuriri , mai tot timpul primesc eroare cand ma conectez la internet cu PS3 ( wirelles connection) in special eroarea cu DNS .. ce e de facut.
Gvingi76 am acelasi router ca al tau.
Eu tin PS3-ul pe wired, dar l-am avut si pe wireless si nu am avut nici o problema.
Eu am pus IP fix pentru tot ce conectez la ruter.(la DHCP-Address Reservation) Nu stiu daca ajuta cu ceva, pur si simplu aveam nevoie pentru reteaua TViX-ului.
Poti incerca DD-WRT. Eu l-am avut pe vechiul ruter(Asus RT-N16) si m-a scapat de problemele care le aveam cu el (dese deconectari pe wireless)
Router Database | www.dd-wrt.com
In rest ce sa zic .. la setarile de wireless am asa:
Region: Romania
Channel: Auto
Mode: 11bgn mixed
Channel Width: Auto
Max Tx Rate: 150Mbps
Enable Wireless Router Radio BIFAT
Enable SSID Broadcast BIFAT
Enable WDS NEBIFAT
iar la security:
WPA-PSK/WPA2-PSK