El vrea şi sunetul din joc, nu numai voce, din câte am înţeles eu.
Atunci, poate merg astea:
Casti Logitech Vantage 981-000045, USB 981-000045 - eMAG.ro
Cu astea vei auzi doar chatul, pentru ca are doar fir USB. Trebuie sa aiba si jack audio pentru a auzi sunetul din joc.
@clax_117: Eu iti recomand Turtle Beach P11. Nu cred ca se gasesc pe la noi, va trebui sa le cumperi din afara. Pretul variaza intre 30-40 lire. Cu 50 lei nu vei gasi casti in care sa poti auzi si chatul si jocul.
Va salut!
Stie cineva, la un PS3 FAT, cu hdd de 80 gb, pot sa inlocuiesc hdd-ul cu unul de 250 gb, ca cel din imagine? (nu stiu cum arata exact hdd-ul, pentru ca nu am gasit decat imaginea cutiei)
Da. Dar iti sugerez sa nu il iei pe ala pentru ca platesti aiurea in plus pentru ceva Sony. Cauta pe amazon sau chiar in magazinele de la noi.
La most wanted am incercat sa iau niste masini noi de pe strada(pagani si m1) si ma trmis in store in loc sa ma lase sa intru in masina. Trebuie sa cumpar ceva ca sa ma joc cu majoritatea masinilor sau ce?
Nu am jocul, dar deobicei la jocuri cand te redirectioneaza iti spune de ce si unde te duce. Pe asta asa prost l-au facut de nu iti zice?
Banuiesc ca te trimite sa cumperi DLC-ul care iti da voie sa folosesti masina respectiva...
Incearca pe aici:
Diverse Console
Servicii Console
Sony: Console & Accesorii
![]()
E destul de enervant jocul( cel putin pentru mine). Da ma trimite sa cumpar un pack pentru masina respectiva, am descoperit. La o gramada de masini faine trebuie sa mai platesti ceva.Mersi
Bookmarks