Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 980 of 1174 FirstFirst ... 480 880 930 970 978 979 980 981 982 990 1030 1080 ... LastLast
Results 19,581 to 19,600 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #19581 SP
    Ω Pira's Avatar
    Daca erai atent la posturile de mai sus, ai fi vazut ca eu si Dante ne refeream strict la PS Store care merge infect, nu netul meu/lui. Cand te trezesti sa ma anunti.

2. #19582 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pira împarte "tzava" de net cu mine si "hanca" 2 vecini, "creca" d'aia merge greu, doh

3. #19583 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    Daca erai atent la posturile de mai sus, ai fi vazut ca eu si Dante ne refeream strict la PS Store care merge infect, nu netul meu/lui. Cand te trezesti sa ma anunti.
    Pai si eu ce-am zis, ca poate e de vina si teava lui Sony Playstation.

4. #19584 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Pira împarte "tzava" de net cu mine si "hanca" 2 vecini, "creca" d'aia merge greu, doh
    Nu nu, o impart cu vecina de la 2, care face Videochat cu chinezii.

5. #19585 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Incredibil, am verificat conexiunea cu două console ps3, la test prin wireless e ok, normal trebuia sa iau cu vreo 2-2,5 mb viteza reala, nu depăşeşte 30 kbps, până la update totul a fost ok
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1366993557376.jpg

6. #19586 SP
    Ω Pira's Avatar
    Eu aveam inainte la Connection Speed Download: 50/59 Mbps si la Upload: 45/55 Mbps, acum sunt undeva mai jos ca la tine...

7. #19587 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu cred ca prin wireless aveai viteza aia, ps3 nu are clasa n, are doar b/g, 60 mega ar însemna sa iei cu 7 mb/s prin wireless, ceea ce este imposibil pe ps3. In poza e test wireless, o sa incerc si prin cablu

8. #19588 SP
    Ω Pira's Avatar
    Sunt cu bridge connection man, in wireless si eu aveam ca la tine. Ma stii tu neserios?

9. #19589 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce inseamna bridge connection, nu cunosc termenul, nu am spus ca esti neserios, am spus ca e imposibil wireless la viteza aia prin b/g. Uite eu acum am tras cablu din router in consola si am asa

LE degeaba, downloadul tot asa merge
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1366994725269.jpg

10. #19590 SP
    Ω Pira's Avatar
    Da man, nu ai spus ca sunt neserios, clar, ma refeream ca doar nu ma stii pe mine sa vorbesc din carti. Da, asa am eu cu bridge connection (un cablu secundar cu legatura din router in PS3) E aproximativ echivalent cu viteza data direct de cablul RDS. In orice caz, merge dezastru downloadul, cu 20/30 kbps...
    Attached Images Attached Images img062.jpg

11. #19591 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ah, exact ce am făcut eu mai sus, sper sa se rezolve pana miercuri cand pun astia hitman absolution

12. #19592 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Aveti cumva internet de la RDS? Am si eu aceleasi probleme si din cate m-am documentat este problema cu serverele DNS. Am incercat sa downloadez fisierele de pe Store in PC printr-un proxy sa verific ce viteza de download am si nu tragea cu mai mult de 20kb/s.

Pentru a mai mari cat de cat viteza puteti folosi DNS-urile publice de la Google. Creati o conexiune de internet Custom din PS3, lasati toate setarile default mai putin la DNS unde puneti Manual si introduceti: 8.8.8.8 la Primary DNS, si 8.8.4.4 la Secondary DNS. Facand setarile astea am inceput sa downloadez cu 800kb-1mb/sec.

P.S.: La mine acum s-a rezolvat problema si cand folosesc setari automate la conexiune. Trag cu 9-10mb/s. Incercati sa downloadati in PC fisierul asta (joc stocat pe serverele Sony) pentru a testa: http://ares.dl.playstation.net/cdn/E...QQYIOkiQpH.pkg

Insa, va puteti folosi de metoda cu DNS-ul atunci cand downloadati patchuri. Din cate am vazut, viteza de download este foarte mica atunci cand iau un patch comparativ cu un joc de pe Store. Schimbarea DNS-ului mai mareste viteza. Am testat cu patchul de la Need for Speed: Most Wanted. Cu conexiune normala il downloada in 200+ min, cu conexiune custom in 40 min.

13. #19593 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    @DanT3, daca ma apucam acum sa downloadez DC Universe, oare cum era ?

14. #19594 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Aveti cumva internet de la RDS? Am si eu aceleasi probleme si din cate m-am documentat este problema cu serverele DNS. Am incercat sa downloadez fisierele de pe Store in PC printr-un proxy sa verific ce viteza de download am si nu tragea cu mai mult de 20kb/s.

Pentru a mai mari cat de cat viteza puteti folosi DNS-urile publice de la Google. Creati o conexiune de internet Custom din PS3, lasati toate setarile default mai putin la DNS unde puneti Manual si introduceti: 8.8.8.8 la Primary DNS, si 8.8.4.4 la Secondary DNS. Facand setarile astea am inceput sa downloadez cu 800kb-1mb/sec.

P.S.: La mine acum s-a rezolvat problema si cand folosesc setari automate la conexiune. Trag cu 9-10mb/s. Incercati sa downloadati in PC fisierul asta (joc stocat pe serverele Sony) pentru a testa: http://ares.dl.playstation.net/cdn/E...QQYIOkiQpH.pkg
    da, de la rds, o sa incerc metoda ta, thx 4 help

LE aprox 1mb/s cu metoda lui renegade, ms inca o data

LLE am incercat sa iau fisierul postat de tine si imi scrie 5 ore

---------- Post added 26-04-2013 at 08:45 PM ----------

se pot downloada jocurile de pe store in calculator si apoi sa le le mut cu un stick in consola?

---------- Post added 26-04-2013 at 08:51 PM ----------

pana la urma a mers sa iau fisierul postat de tine in vreo 40 de secunde pe calculator, dar consola cu dns-ul automat e moarta, o sa iau cum ai spus tu deocamdata si astept pana luni sa vad daca se rezolva ceva, daca nu, o sa ii sun pe astia de la rcs sa vedem care e problema

15. #19595 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    [/COLOR]se pot downloada jocurile de pe store in calculator si apoi sa le le mut cu un stick in consola?[COLOR="Silver"]
    Le poti downloada in calculator dar nu sa le pui pe stick. Le transmiti mai departe prin retea folosind un proxy server. Ai aici instructiuni cum sa procedezi: How To: Download And Install PS3 Games Patches, Updates, Demos ETC Using Your PC

16. #19596 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Puneti DNS-urile astea:
    Primary : 208.67.222.222
    Secondary : 208.67.220.220
    Imi multumiti mai tarziu

17. #19597 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    tot 1 mb/s

18. #19598 SP
    Incearca sa opresti Media Server-ul

19. #19599 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Incearca sa opresti Media Server-ul
    tot asa, acum incercam cu ,metoda asta si viteza e jalnica, 7 giga in 13 ore

How To: Download And Install PS3 Games Patches, Updates, Demos ETC Using Your PC

LE gata, cu linkul de la renegade iau cu 12 mb/s

20. #19600 SP
    Daca tie iti place sa folosesti proxy la fiecare download treaba ta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.