E unul din discurile cu probleme, e cunoscut acest lucru, o parte din discurile cu multi 5 nu au engleza. Nu mai tin minte daca trebuia sa te duci cu jocul inapoi la magazin sa ti-l schimbe sau sa il trimiti la EA.
foarte ciudat ca merge pentru ca str si sub au structura diferita, eu am incercat sa convertesc *.mkv in *.vob cu *.sub redenumit in *.str si nu a functionat, a trebuit sa folosesc RadLight Subtitle Studio 2.0 pentru a converti real *.sub in *.str. Daca o sa-l folosesti o sa vezi ca intradevar este o diferenta majora in structura celor doua.
In primul rand va salut, fiind primul meu post pe forum.
Sunt proaspat posesor de PS3, as dori sa stiu daca pot conecta consola la internet printr-un cablu de retea si un swtich?
P.S. Nu ma pricep absolut deloc la retelistica.
Multumesc anticipat!
hola muchacios ! welcome !
man, nici ca trebuie sa te pricepi prea mult la retelistica .... prin switch/hub o conectezi la internet doar daca unul din sistemele din retea are ICS (Internet Connetion Sharing) activ pe conexiunea de internet. Altfel ai nevoie de router care sa se conecteze direct la internet pe o parte iar pe cealalta sa distribuie in retea.
buhahaha ... asta-i tare #3) Steadily Dropping Price... no s*** ? pe bune, scade, o sa scada, va scadea ? se pare ca nu, ba din contra creste
![]()
Nu e o problema strict legata de hardware. Eu am probleme cu PSN-ul. Am un cont pe USA pt. diverse jocuri si demo-uri. Problema e ca de azi, nu ma mai pot conecta pe acel user. Imi da o eroare in care ma anunta ca nu am voie sa folosesc acel user pt. a ma conecta la PSN. WTF? Nu am facut nimic aiurea. Am o gramada de jocuri cumparate cu acel user plus abonament la Qore, DLC cumparat si mi-e frica sa nu fi blocat accesul de pe ip-uri care nu sunt de US.
salut!
sunt nou in "clubul ps3"
am si eu o intrebare: pot sa leg consola la un monitor lcd de PC
Salut.
Am si eu o intrebare legata de vizionarea unui film format dvd.
Exista vreo limitare ?
Am avut un film Black Balloon luat de pe un site de torrente l-am scris pe un dvd(am repetat aceasta operatie de 3 ori pentru a fi sigur ca nu a fost o problema de scriere).
Acum pe ps3 nu vrea sa mearga nicicum pe cand pe laptop nu are nici o problema.
The video cannot be played.
(80029941)
Mentionez ca multe altele imi merg foarte bine.
cat costa un abonament qore pe un an de pe psn us, ce avantaje am si bineinteles daca merita?
DVD-urile scoase de pe torrente merg linistit ...poate sunt cateva exceptii ... la mine merg fara probleme ... la fel si avi-urile.
Bookmarks