Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 73 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 ... LastLast
Results 681 to 700 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #681 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Eu zic prima data sa urmezi pasii astia:
    1- Intri in Training Mode
    2- Iti selectezi ce caracter vrei
    3- Dupa ce ai intrat in training, deschizi meniu cu select si dai la Command List
    4- Te apuci si inveti fiecare schema(de preferat ar fi sa joci cu d-pad-ul)
    Si de aici incepe showu'
    In TM ai destule setari care sa te ajute(iti poti seta oponentul, chargeu' la SUPER & ULTRA, s.a.m.d).
    Prima si cea mai importanta chestie e sa inveti care sunt cele 3 lovituri (light, medium, heavy) de pumni si picioare ca sa le poti folosi eficient in combo-uri. N-ar fi rau sa dai un ochi si pe manualul jocului unde vei gasi niste tips-uri destul de importante
    Uite aici si un guide cu schemele fiecarui personaj puse pe sageti: Street Fighter 4 Strategy Guide -- Moves, Combos and Tips : EventHubs.com
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

2. #682 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    pai ce inseamna literele alea L,H,M?

si ce trebuie sa fac sa deblochez celelalte caractere?am terminat arcade mode pe 2 dificultati si degeaba

3. #683 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Light, Heavy si Medium.

ce trebuie sa fac sa deblochez celelalte caractere?am terminat arcade mode pe 2 dificultati si degeaba
    1. Akuma: After unlocking Sakura Kasugano, Dan Hibiki, Cammy White, Fei Long, Gen, and Rose. First finish the arcade mode (on any difficulty) with any character, in this case use that same character for this second or later playthrough. Then fight Akuma on arcade mode, to do that get: at least 1 perfect round on 1-round matches (or 2 perfects on 3-round matches / 3 perfects on 5-round matches / 4 perfects on 7-round matches) including the last battle against Seth. No ultra combo finishes needed. But you can’t lose any matches/rounds nor use a continue when you die. Beating Akuma will unlock him.

2. Cammy White: Finish the arcade mode with Crimson Viper. That will unlock her.

3. Dan Hibiki: Finish the arcade mode with Sakura Kasugano. That will unlock him.

4. Fei Long: Finish the arcade mode with Abel. That will unlock him.

5. Gen: Finish the arcade mode with Chun-Li. That will unlock him.

6. Gouken: After unlocking Akuma, Sakura Kasugano, Dan Hibiki, Cammy White, Fei Long, Gen, and Rose. First finish the arcade mode (on any difficulty) with Akuma, and watch (not necessary to watch everything) an ending. In this case to play also use a character you already finished arcade mode with, and with which you watched the ending once, for his/her second or later playthrough. Then fight Gouken on arcade mode, to do that get: at least 1 perfect round on 1-round matches (or 2 perfects on 3-round matches / 3 perfects on 5-round matches / 4 perfects on 7-round matches), plus at least 3 Super Combo or Ultra Combo Finishes on 1-round matches (or 5 super/ultra finishes on 3-round matches / 7 super/ultra finishes on 5-round matches / 9 super/ultra finishes on 7-round matches), and at least 5 First Attacks — meaning you must score the first strike in a match — in 1 match (or 10 first attacks in 3-round matches / 15 first attacks in 5-round matches / 20 first attacks in 7-round matches). But you can’t lose any matches/rounds nor use a continue when you die. Beating Gouken will unlock him.

7. Rose: Finish the arcade mode with M. Bison. That will unlock her.

8. Sakura Kasugano: Finish the arcade mode with Ryu. That will unlock her.

9. Seth: Finish the arcade mode with all 24 other characters. That will unlock him.

4. #684 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Punch(pumn)- Light , Medium , Heavy R1
    Kick(picior)- Light , Medium , Heavy R2
    L1- L+M+H Punch
    L2- L+M+H Kick

Ti-am zis, pune mana si uita-te pe manual

5. #685 SP
    pai m-am uitat dar nu inteleg nimic...imi zice charge si imi arata o sagetuta in dreapta...daca tin pe sagetuta in dreapta se duce in fata...ce trebuie facut?

si cum adica L1-L+M+H,le are pe toate trei?

6. #686 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    pai m-am uitat dar nu inteleg nimic...imi zice charge si imi arata o sagetuta in dreapta...daca tin pe sagetuta in dreapta se duce in fata...ce trebuie facut?

si cum adica L1-L+M+H,le are pe toate trei?

Cand iti arata sagetuta dreapta si spune charge se refera la faptul ca tu te afli in partea dreapta a ecranului si trebuie sa mergi in spate ; deci cand o sa vezi "charge -->" sau "charge <---" se refera tot timpul la mersul in spate (backwards). Charge inseamna sa tii incarcat (mers in spate) cel putin 2 secunde apoi dai fata (miscarea spate fata trebuie facuta rapid) + buton.

Daca vezi L+M+H (punch / kick) inseamna apasarea simultana a celor 3 butoane, iar L1 face asta pt tine fara a mai fi nevoit sa apesi 3 butoane simultan pentru a face o anumita schema.

7. #687 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    A bunch of footage from a recent tournament in Japan

A bunch of footage from a recent tournament in Japan that hosted a lot of top players, including Daigo Umehara.

Close match.
    Hope ya'll like it.

8. #688 SP
    cum blochezun atac?

si inca ceva,cum imi pun acolo poza dinaia ''la avatar'',ca este un aptrat si langa un dreptungi unde am vazut ca altii au poza...cum imi pun si eu?

9. #689 SP
    schimbi icon si title apasand R1 (parca) in main menu
    cat despre block > tine apasat in spate pt a bloca?

10. #690 SP
    Member Geonebun's Avatar
    care stie , care e dif dintre Ranked Match si Championship mode ?

11. #691 SP
    Member Geonebun's Avatar
    cum dai unlock la costumele alea noi? ma intereseaza la Ken.

12. #692 SP
    Member televizor's Avatar
    olaaa, scuze ca am dat doar 2 meciuri la campionat dar am uitat complet de el (si de SF in ultimul timp). Ma gandeam ca nu prea am mai evoluat asa ca as vrea sa stiu daca aveti niste tutoriale despre cum sa fac focus attack dash cancel in ultra (sau in orice) PE D PAD, ca am vazut ca sunt multi care o pot face si pe d pad. Imi iese ultra din focus attack (doooh) dar fadc imi iese pe training numai din mashing. Deasemenea la caracterele cu charge se pare ca imi iese ultra/super numai din left stick, mi se pare imposibil sa le fac din d pad.

Stiu ca toti o sa-mi ziceti sa imi iau fight stick dar acum sunt liber profesionist (lol) si faza e ca nu mi se pare o investitie buna daca nu sunt asa de pasionat de fighting games (in afara de SF IV m-am mai jucat si altele dar nu asa de mult si nici nu cred ca o sa ma joc, KOF 12-meh).

@ Ken: la ranked iei BP, la championship mode iei altfel de puncte (nu imi vin acum in minte). Daca te referi la alternate costumes (gen Sagat in colanti, Blanka -jungle explorer outfit) alea se cumpara (sunt DLC-uri, din cate stiu sunt 5). Daca te referi la culori diferite pt costumele default, le unlock-uiesti jucand la trials

Time Attack Normal 1 = Color 3
    Survival Normal 1 = Color 4
    Time Attack Normal 6 = Color 5
    Survival Normal 6 = Color 6
    Time Attack Normal 11 = Color 7
    Survival Normal 11 = Color 8
    Time Attack Normal 16 = Color 9
    Survival Normal 16 = Color 10

Aaaa si stiu ca am mai pus asta undeva si ca o sa imi dea cineva in cap dar cine vrea un arcade stick ieftin, am gasit pe pagina alora care inchiriaza jocuri

Arcade Stick PS3/PC

13. #693 SP
    Girls of Street Fighter

It happens
    Attached Images Attached Images 576541836_9huxa-s.jpg

14. #694 SP
    Member Geonebun's Avatar

15. #695 SP
    Member cristian77's Avatar
    Dupa un weekend in care am "bagat" la greu,in sfarsit am ajuns in G1 Chamionship. Banuiam ca e cam pustiu,dar spre bucuria mea
    gasesc joc destul de repede. Nivelul calitativ e incomparabil cu G2,fiecare lupta e "pe viata si pe moarte" ,de-a dreptul superb
    O sa revin cu impresii la rece,acum sunt un pic euforic

16. #696 SP
    Ooo cristi G1
    Creme de la creme acolo, spor la treaba

Anyway, niste videos cu Justin Wong si Marn gustand putin din Japonia:

03/07/2009
    TRF Tournament
    Local: Nakano TRF - Tokyo
    1 on 1 Tournament

17. #697 SP
    De ce scrie Vega si il arata pe M.Bison?

18. #698 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    In varianta japoneza cativa luptatori au numele schimbate. Printre acestia se numara si M. Bison, care in Japonia poarta numele de Vega. Vega cel european poarta numele de Balrog iar Balrog este cunoscut drept Mike Bison.

19. #699 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Because

20. #700 SP
    Senior Member huber's Avatar
    <- charge-> tot nu imi iasa miscare asta cum tebuie sa o fac deoarece tot incerc sa fac ultra combo la Blanka si nu reusesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 73 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 ... LastLast