a facut cineva toate Challenges in Challenge Mode ? nu reusesc sa le fac , imi vine sa arunc cu sticku in televizor![]()
Da. Asta e pentru toate:
...și asta pentru Hard Trials:The Gold Standard
Earn gold medals in all challenges.
Cred că sunt și pe PS3 trofeele astea.No Challenge Too Hard
Clear HARD Trial in Challenge Mode.
Tot ce mai trebuie să fac e să colecționez toate Icons & Titles (on-line) și gata. Dar asta durează...(n-am mai jucat Street Fighter IV din noapte de revelion) lol
http://www.consolegames.ro/forum/f52...-titles-icons/
Multe de-acolo nici nu erau deblocate lol...
Pune si un screenshot la status screen, ca sa te felicit pentru ceva ce mie nu mi-a iesit.
Eu il cred. E totusi RonanN1 also known as the 100 percenter.![]()
Btw Ronan, individul e ruda cu tine?![]()
...hehe, nu- Probabil a jucat și el CS 1.6/Cs:S
Mereu c�nd văd BogdanN1 mă g�ndesc la emoticonul ăsta:
--
Toate challenge-urile le mai am deblocate și pe consola...3 de la sală(c�nd alții se distrau prin sală eu mă jucam singur �n colț
).
Go!
O singura poza era de ajuns pt ce ma interesa pe mine.No Challenge Too Hard
Clear HARD Trial in Challenge Mode.
Defapt eu vroiam sa te felicit pt Viper's 100% hard trials in special pt trial 2 si 5. Pentru mine alea au fost (5 inca este) singurele achiev care m-au impiedicat sa bat jocul.
Eu mai am: cate una pe Easy la Survival si Time Attack si cate 2 pe Hard la ambele. Dar este foarte/foarte greu. La Trials mai am mult de munca si simt ca fara fighting-stick nu am nici o sansa.
Cu stick-ul. Nu-s Shizza să le fac din controller (mă rog...pad)
Păi ne vedem �n vară să modăm stick-ul, nu?Originally Posted by pooaul
---------- Post added 25-01-2010 at 04:37 PM ----------
...și că tot l-am pomenit pe Shizza (pentru cei care n-au prins LA Riots II) - puse de c�teva ore:
Jayce The Ace - simpatic foc![]()
Rico Suave rings a bell?
---------- Post added 25-01-2010 at 07:04 PM ----------
Umm...pedobear is in the building
---------- Post added 25-01-2010 at 07:47 PM ----------
Ok...un user de pe SRK, care se pare are niste surse interne a spus ca SSFIV figureaza in baza de date a CAPCOM ca fiind gata to launch pe 2 May.
Hopefully he talks out of his ass.
By party_man in forum Videos
Bookmarks