Asa va vreau
Va fac si o dedicatie:
pai toti cei aprox 10 jucatori "hardcore" care ii am eu in lista,au cascheta![]()
Plus casualii
---------- Post added 24-02-2010 at 11:42 AM ----------
Baietii o ard pe PC dupa cate stiu eu(dar vor fi nevoiti sa revina)
Eu o sa-l iau la cateva luni dupa aparitie,sa mai scada pretul![]()
so... yeah
Some character updates and misc ones:
Cody
� EX-Turn Knuckle (?Zonk Knuckle maybe?) has a lot of invincible frames.
C. Viper
� Medium Thunder Knuckle was nerfed. It has more recovery frames.
Dudley
� Jet Uppercut, Focus Attack Dash Cancel, Corkscrew Cross Ultra does not connect for full damage/hits.
Hakan
� Oil Coaster Ultra 1: 720 motion + 3x Punch
� Oil Combination Hold, Ultra 2: Down, Down + 3x Kick.
Juri
� Followups on her divekick are called "Second Impact" and "Third Strike". Makoto
� EX-Karakusa (Grab and Choke) has super armor.
� EX-Oroshi (Overhead Chop) startup has invincible frames just like Viper's EX-Seismo Hammer.
M. Bison
� You can control the distance of his 2nd Ultra, similar to El Fuerte's Ultra 1.
Misc.
� Color 11 is like the "ink" (Street Fighter 4 official artwork style).
� Color 12 is a pencil sketch (Super Street Fighter 4 official artwork style).
� Character colors and taunts are unlocked by playing the character.
In plus, se pare ca vom afla oficial mai multe despre Hakan intr-o saptamana or so...
@ Minimize - dude nu am avut onoarea, dar cu Seth nu joci deloc?
Poate nu respect o bataitza primita de la Sagat dar cea de la Seth e GODSEND!!!![]()
![]()
Citind threadul acesta imi dau seama ca avem niste jucatori extrem de talentati pe acest forum si am sa va dau cateva exemple:
- Minimize rupe tot la SF4 pe o distanta de cateva continente
- Cristian77 este locul 6 sau 7 in lume la Uncharted 2
- Clumunari este total dedicat Killzone 2 fiind tot printre primii jucatori din lume, undeva in top 10 daca nu ma insel.
Bravo domnilor!!!
BattleKon @ Musashino Brasov
---------- Post added 02-03-2010 at 11:38 AM ----------
Interactive ultra's video:
Eu vroiam sa fiu la SF
Lol,da ce te apuca draga Rasko asa cu laudele de dimineata?![]()
Eu cred ca sunt o gramada de jucatori "skillati" pe acest forum,si oricare dintre ei,daca ar fi pus pasiune si perseverenta in jocurile enumerate mai sus,ar fi putut ajunge "acolo".Pasiune pentru U2 am avut de la inceput,timp sa joc perioada asta la greu(de maine reincep sa merg "la produs", asa ca...PA).
Rectific,am spus "oricare din jocurile de mai sus",eh,nu e chiar asa.La SF poti sa joci doi ani non stop,daca nu ai "ceva"-ul ala in sanje,degeaba.Asa ca tot respectul pentru skill-ul maestrului(cum ii zicea cineva) Minimize
Aa,ca tot veni vorba de "cineva",tin sa va anunt ca dl Evil N00B a ajuns si el pe taramurile canadiene(mai se-nscrie careva?lol),cu o conexiune infecta la pachet.Buy an expensive internet,scottie
![]()
Ma duc eu sa "dau cu curu",da nu toata ziua,asa ca...acolo mi-s
Mai o luna si jucam,yeeah
Ce faci bah,nu dormi?lol Cate ceasuri sunt la capatu lumii?
De fapt asta o fugit sa nu-l prinda lumea in lobby la SSF4,sa nu se faca de KKO
Pentru tine venea ca o caterinca,repede bagi botu la laude![]()
Bookmarks