L-am facut aseara cateva meciuri pe CristacheGata, sunt multumit de investitia din stick
Luna viitoare vine si TE odata cu SSF4 si incepem antrenamentu intensiv ca sa atacam leaderboards-ul
![]()
L-am facut aseara cateva meciuri pe CristacheGata, sunt multumit de investitia din stick
Luna viitoare vine si TE odata cu SSF4 si incepem antrenamentu intensiv ca sa atacam leaderboards-ul
![]()
Bogane,cam inca de 20-30 de ori atat ai nevoie,ca sa fii competitiv cat de cat.Nu e f mult,si cu pasiune pt joc nici nu simti cand trece. O sa observi diferente cand apare SSF4,si o sa se joace serios
Incearca sa joci doar cu un singur caracter,cel care iti place cel mai mult(Akuma parca) , pana stii toate frame-urile pe de rost,chiar daca ti se va parea plictisitor,o sa vezi later cat de mult iti va folosi
Asculta de cei batrani si departe vei ajunge![]()
Nu au ajuns dopurile inca,9 zile fac din Korea pana la noi,probabil saptamana viitoare le montez
Octogonal nu imi pun,nu am nevoie pt "luptatorii"mei
Daigo exhibition matches Nagoya Street Battle 13
[video=youtube;srSwLYHgOEs]http://www.youtube.com/watch?v=lbJ-R28JUUc"]vs Mago (Sa)[/URL] ___________________________ vs Tokido (Ak) ___________________________vs Momochi (Ak) _________________________ vs Bonchan (Sa) __________________________[URL="http://www.youtube.com/watch?v=lQntpoKfTNA[/video]
Au sosit button-plugs-urile,sper sa ma obisnuiesc cu 6 but layout pana in 30
Intrebare pt baietii care stiu ca-si iau din prima jocul : de unde si cum planuiti sa il luati,ca sa il aveti in..29?
Felicitari maestreAi asteptat astea cum am asteptat io headsetu pentru U2
Io pe SSF4 il astept cel tarziu pe 30 de la zavvi, desi daca nu rezolva baietii treaba cu noru de cenusa pana atunci s-ar putea sa fie probleme cu transportu.
In ceea ce ma priveste, am observat ceva ciudat. Imi ies mult mai usor miscarile speciale/combouri/whatever daca personajul meu se afla in partea dreapta a ecranului![]()
Eu joc mai usor din partea stangaCe rau imi pare ca am dat SF4, dar ma consolez cu faptul ca apare cat de curand SSF4 si intru din nou in actiune. Eu am ratat trenul la zavi ca nu am card sa pot face online. Ori va fi din magazine (daca printr-un miracol va fi adus la lansare) daca nu la webpredator.
Ai contract cu Alex? Glumesc evident. Nu am zis ca-l iau de la Web din prima ca poate apare mai repede in magazine. Ma mir ca fix tu, care esti un impatimit al jocului, nu intelegi dorinta de a avea jocul cat mai repede.![]()
Lol,v-ati asociat?.... just joking around,respecte web!
Eu jocul o sa-l iau unde il vad prima oara pe stoc
Am scos mai devreme un pic cele doua butoane negre de la TE(multumesc Seba pt ajutor),am ramas cu cele 6 albe.Imi place foarte mult,ma felicit pt alegere,acum trebuie sa revin la joc serios,ca uitasi frame-urile
si specialele,si vine mugabi peste mine
LE : mda,s-a bagat Laurentiu peste duma mea,pana am postat eu a dat-o el![]()
Mda, ai fost destul de crud la ultima noastra confruntare master nuby-sanData viitoare sa bagi si tu headsetu sa imi explici si mie oleaca cum sta treaba cu frame-urile astea. Poate asa inteleg si io cum reusesti sa imi anticipezi majoritatea miscarilor
Referitor la surse pentru achizitionarea jocurilor, recomandarea mea era zavvi sau shopto, nu atat pentru tricourile cam lame, cat pentru faptu ca facand preorder aveai mari sanse sa ai jocul in mana pe 29, 30, la un pret mai mult decat rezonabil /putin peste 100 de lei am dat io/![]()
By party_man in forum Videos
Bookmarks