Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 73 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #1401 SP
    Senior Member boga's Avatar
    L-am facut aseara cateva meciuri pe Cristache Gata, sunt multumit de investitia din stick Luna viitoare vine si TE odata cu SSF4 si incepem antrenamentu intensiv ca sa atacam leaderboards-ul

2. #1402 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    L-am facut aseara cateva meciuri pe Cristache Gata, sunt multumit de investitia din stick Luna viitoare vine si TE odata cu SSF4 si incepem antrenamentu intensiv ca sa atacam leaderboards-ul

Redevenind serios,felicitari pt decizia de a achizitiona un TE,merita fiecare banut

3. #1403 SP
    Member andreips3's Avatar
    L-am facut aseara cateva meciuri pe Cristache
    Apai pe Cristache il face toata lumea.

Revenind serios, Cristi, ce restrictor folosesti la stik?

4. #1404 SP
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Apai pe Cristache il face toata lumea.
    So I've heard

Redevenind serios, thumbs up pentru Paul si Cristache pentru ca au rabdare sa joace si cu un n00by ca mine Desi am ajuns sa am si io vreo 24 de ore de SF4, per total n-am decat ~10 cu stick-ul deci carentele mele sunt de inteles I hope

5. #1405 SP
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post

Revenind serios, Cristi, ce restrictor folosesti la stik?
    Cel de fabrica,patrat

6. #1406 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Cel de fabrica,patrat
    ti-o ajuns dopurile?
    Nu dam o comanda si de niste restrictoare octogonale?

7. #1407 SP
    Desi am ajuns sa am si io vreo 24 de ore de SF4,
    Bogane,cam inca de 20-30 de ori atat ai nevoie,ca sa fii competitiv cat de cat.Nu e f mult,si cu pasiune pt joc nici nu simti cand trece. O sa observi diferente cand apare SSF4,si o sa se joace serios
    Incearca sa joci doar cu un singur caracter,cel care iti place cel mai mult(Akuma parca ) , pana stii toate frame-urile pe de rost,chiar daca ti se va parea plictisitor,o sa vezi later cat de mult iti va folosi
    Asculta de cei batrani si departe vei ajunge

Quote Originally Posted by pooaul View Post
    ti-o ajuns dopurile?
    Nu dam o comanda si de niste restrictoare octogonale?
    Nu au ajuns dopurile inca,9 zile fac din Korea pana la noi,probabil saptamana viitoare le montez
    Octogonal nu imi pun,nu am nevoie pt "luptatorii" mei

8. #1408 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Daigo exhibition matches Nagoya Street Battle 13

[video=youtube;srSwLYHgOEs]http://www.youtube.com/watch?v=lbJ-R28JUUc"]vs Mago (Sa)[/URL] ___________________________ vs Tokido (Ak) ___________________________vs Momochi (Ak) _________________________ vs Bonchan (Sa) __________________________[URL="http://www.youtube.com/watch?v=lQntpoKfTNA[/video]

9. #1409 SP
    Why Dan doesnt get any...
    Attached Images Attached Images 20090721145610953.jpg 20090721145611934.jpg

10. #1410 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Why Dan doesnt get any...
    Dan doesn't need

11. #1411 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    bad post

12. #1412 SP
    Au sosit button-plugs-urile,sper sa ma obisnuiesc cu 6 but layout pana in 30
    Intrebare pt baietii care stiu ca-si iau din prima jocul : de unde si cum planuiti sa il luati,ca sa il aveti in..29?
    Attached Images Attached Images 16042010655.jpg

13. #1413 SP
    Au sosit button-plugs-urile,sper sa ma obisnuiesc cu 6 but layout pana in 30
    Intrebare pt baietii care stiu ca-si iau din prima jocul : de unde si cum planuiti sa il luati,ca sa il aveti in..29?
    Felicitari maestre Ai asteptat astea cum am asteptat io headsetu pentru U2 Io pe SSF4 il astept cel tarziu pe 30 de la zavvi, desi daca nu rezolva baietii treaba cu noru de cenusa pana atunci s-ar putea sa fie probleme cu transportu.

In ceea ce ma priveste, am observat ceva ciudat. Imi ies mult mai usor miscarile speciale/combouri/whatever daca personajul meu se afla in partea dreapta a ecranului

14. #1414 SP
    Felicitari maestre Ai asteptat astea cum am asteptat io headsetu pentru U2 Io pe SSF4 il astept cel tarziu pe 30 de la zavvi, desi daca nu rezolva baietii treaba cu noru de cenusa pana atunci s-ar putea sa fie probleme cu transportu.

In ceea ce ma priveste, am observat ceva ciudat. Imi ies mult mai usor miscarile speciale/combouri/whatever daca personajul meu se afla in partea dreapta a ecranului
    Nu e nimic ciudat,tine de "fizica" fiecaruia ,si la mine se intampla ceva de genul,partea dreapta a ecranului ma avantajeaza in executii.

15. #1415 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Eu joc mai usor din partea stanga Ce rau imi pare ca am dat SF4, dar ma consolez cu faptul ca apare cat de curand SSF4 si intru din nou in actiune. Eu am ratat trenul la zavi ca nu am card sa pot face online. Ori va fi din magazine (daca printr-un miracol va fi adus la lansare) daca nu la webpredator.

16. #1416 SP
    Ciudat ca Webpredator e ultima ta optiune, cand ar trebui sa fie prima.

17. #1417 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Ai contract cu Alex? Glumesc evident. Nu am zis ca-l iau de la Web din prima ca poate apare mai repede in magazine. Ma mir ca fix tu, care esti un impatimit al jocului, nu intelegi dorinta de a avea jocul cat mai repede.

18. #1418 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Ciudat ca Webpredator e ultima ta optiune, cand ar trebui sa fie prima.
    Lol,v-ati asociat? .... just joking around,respecte web! Eu jocul o sa-l iau unde il vad prima oara pe stoc

Am scos mai devreme un pic cele doua butoane negre de la TE(multumesc Seba pt ajutor),am ramas cu cele 6 albe.Imi place foarte mult,ma felicit pt alegere ,acum trebuie sa revin la joc serios,ca uitasi frame-urilesi specialele,si vine mugabi peste mine

LE : mda,s-a bagat Laurentiu peste duma mea,pana am postat eu a dat-o el

19. #1419 SP
    si vine mugabi peste mine
    Mda, ai fost destul de crud la ultima noastra confruntare master nuby-san Data viitoare sa bagi si tu headsetu sa imi explici si mie oleaca cum sta treaba cu frame-urile astea. Poate asa inteleg si io cum reusesti sa imi anticipezi majoritatea miscarilor

Referitor la surse pentru achizitionarea jocurilor, recomandarea mea era zavvi sau shopto, nu atat pentru tricourile cam lame, cat pentru faptu ca facand preorder aveai mari sanse sa ai jocul in mana pe 29, 30, la un pret mai mult decat rezonabil /putin peste 100 de lei am dat io/

20. #1420 SP
    Mda, ai fost destul de crud la ultima noastra confruntare master nuby-san Data viitoare sa bagi si tu headsetu sa imi explici si mie oleaca cum sta treaba cu frame-urile astea. Poate asa inteleg si io cum reusesti sa imi anticipezi majoritatea miscarilor

Referitor la surse pentru achizitionarea jocurilor, recomandarea mea era zavvi sau shopto, nu atat pentru tricourile cam lame, cat pentru faptu ca facand preorder aveai mari sanse sa ai jocul in mana pe 29, 30, la un pret mai mult decat rezonabil /putin peste 100 de lei am dat io/
    Iti explic iti explic,totul e ...magie!

Tu te stii cu astea,mai pot sa fac azi,maine precomanda la zawi?

PS : Felicitari Paulica pentru nivelul momentan la care joci Cammy!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 73 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 LastLast