Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 73 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast
Results 221 to 240 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #221 SP
    Junior Member t0t3nk0pf's Avatar
    Am terminat Arcade Mode pe easy cu Sagat. Am mai jucat si vreo 10-15 partide online, dar nu am reusit sa castig absolut nici una (am mai luat cate o runda pe ici pe colo). O sa ma pun pe unlock-uit toate caracterele (sper si Akuma si Gouken), iar dupa aceea o sa imi aleg unul sau doua si o sa le pitrocesc pana imi ies toate cele.

Sagat mi se pare un caracter foarte bun. Imi ies aproape toata miscarile (Super Combo mai rar), insa mai am de lucrat foarte mult la defensiva - incasez de 3 ori mai mult decat dau.

Numai bine.

2. #222 SP
    Member cristian77's Avatar
    Sorry pentru aseara jumpingflash,dar ai vazut ce motiv am avut sa ies ,nici o sansa nu mai aveam sa raman
    Diseara te astept,payback time,no?

macpunk,add me daca ai chef de niste friendly,ai ID-ul de PSN in semnatura

3. #223 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Timid, voi intra si eu de azi in "clubul" SF4 dar ma tem ca voi fi facut praf si pulbere de voi...

4. #224 SP
    Welcome,aveam nevoie de intariri Rasko!
    Sper sa nu fii si tu unul dintre cei care sunt entuziasti la inceput,si se pierd pe parcurs,datorita greutatii aparente a jocului.Merita sa insisti si sa-l aprofundezi,nu e un joc de mashing buttons,ci cel mai bun fighting game din istoria jocurilor(seria SF mai bine zis)
    Pentru orice help,info,suntem aici.Nu mai stiu daca ne avem in listele de PSN,daca nu,add me,ai ID in semnatura,
    dam niste meciuri de proba

5. #225 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Welcome,aveam nevoie de intariri Rasko!
    Sper sa nu fii si tu unul dintre cei care sunt entuziasti la inceput,si se pierd pe parcurs,datorita greutatii aparente a jocului
    Pentru orice help,info,suntem aici.Nu mai stiu daca ne avem in listele de PSN,daca nu,add me,ai ID in semnatura,
    dam niste meciuri de proba
    Te am in lista si astept cu mare interes primele meciuri. Oricum sper sa nu radeti prea tare de mine.

6. #226 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Te am in lista si astept cu mare interes primele meciuri. Oricum sper sa nu radeti prea tare de mine.
    Dupa-masa,diseara,si eu d-abia astept...poate o dai la caterinca si oi fi ceva artist in SF4,de ne faci sa nu mai scoatem capu in lume lol

7. #227 SP
    Dupa-masa,diseara,si eu d-abia astept...poate o dai la caterinca si oi fi ceva artist in SF4,de ne faci sa nu mai scoatem capu in lume lol

Vai de mine stai linistit...La Soul Calibur ce mai misc...In rest sunt praf.

8. #228 SP
    Junior Member t0t3nk0pf's Avatar
    Sorry pentru aseara jumpingflash,dar ai vazut ce motiv am avut sa ies ,nici o sansa nu mai aveam sa raman
    Diseara te astept,payback time,no?

macpunk,add me daca ai chef de niste friendly,ai ID-ul de PSN in semnatura

Ti-am dat add acum cateva zile. Insa de atunci nu am mai intrat - deh, mult de lucru la birou...

Poate reusim zilele astea sa dam o cafteala.

Numai bine.

9. #229 SP
    NSB4 ?A???? 2????????????????????vs???? Nagoya Street Battle - ????zoome

Omg,cum joaca asta cu Blanka , nu te lasa nici sa respiri
    Ce zici "maestre",ar lua-o pe coaja ala "mic si negru" de la asa ceva?
    Copy paste la o parere identica cu a mea : this is what blanka players should aspire to

Ca sa puteti face o comparatie,aici avem un Blanka bun,dar diferenta fata de japonez e enorma zic eu

10. #230 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Da domle' bun Blanka ala dar si Balrog a stat turtle nu a miscat decat 2 combo tot meciul, a lasat unpunished multe greseli ale lui Blanka. Blanka agressive vs turtle Balrog = Blanka win. Japonezii au cei mai multi jucatori buni dar nu am vazut la ei un Balrog mai solid comparativ cu unii jucatori din US ( Combofiend, Gootecks..)

11. #231 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Foarte tari filmuletele cristi!
    Ma gandesc sa imi iau si eu jocul dar nu m-am decis momentan...

12. #232 SP
    Ia-l ca merita!

Daca tot va plac meciuri de calitate,aveti mai jos finala turneului national japonez,un Sagat vs Dhalsim,
    se pare cel mai bun Dhalsim din lume la ora actuala.Meciul e superb,pe mine m-au incantat amandoi,dar in special Sim
    http://www.youtube.com/watch?v=yCJHkrj3pRo&feature=channel

13. #233 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Nice final!
    As avea si eu o nealamurire despre joc. Cum se simte atunci cand il joci cu controlleru'? E neaparata nevoie de un stick pentru a ajunge la performante in executarea combo-urilor?

14. #234 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Nice final!
    As avea si eu o nealamurire despre joc. Cum se simte atunci cand il joci cu controlleru'? E neaparata nevoie de un stick pentru a ajunge la performante in executarea combo-urilor?
    cam da. cu padul imi iese 1 super/ultra combo din 5-6 incercari. depinde si de skill...

15. #235 SP
    Nice final!
    Pentru a atinge performante in executarea combo-urilor iti trebuie un stick dar un nivel decent il poti atinge si cu pad-ul. Poti folosi hotkeys pentru 3xpunch/kick, throw, focus attack ; tine mult de skill/dexteritate dar este usor sa executi miscarile de baza pe d-pad.

16. #236 SP
    Member slabunator's Avatar
    Nice final!
    poti atinge un nivel competitiv decent si cu padul, super si ultra combos ies 90% din icercari. la trials, cu ken,le-am trecut de toate pe normal, lucrez la cele hard acum.

17. #237 SP
    dap,asa e,e vorba doar de obisnuinta,daca incepi cu pad-ul si faci training la greu,nici nu-ti va mai placea cu stick-ul dupa
    Singura posibila problema ar putea aparea la caracterele charge,gen Blanka,Bison,Balrog etc , unde e un pic mai greu de folosit pad-ul

New vid,cu MOVAL,se pare cel mai bun jucator de Blanka din US,dar care aici si-o ia pe coaja de la un Guile neiesit din comun,din cauza unei greseli copilaresti( ball aiurea) la ultimele secunde din ultimul meci,decisivul

18. #238 SP
    E bunisor Moval dar nici tipul care joaca guile nu e casual ; e Gilley considerat pro sfiv US player acelasi tip care a facut filmuletul guile combos

19. #239 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Misto combo-urile lui Guile.

20. #240 SP
    Member slabunator's Avatar
    fain video-ul, se pare ca is mult mai multe combouri in afara celor din trials . e vreun motiv anume pt care tot apasa punch dupa ce termina combo-ul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 73 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast