Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 73 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #381 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Eu am jucat cu Ryu la arcade pe mediu si cred ca cea mai mare problema mi-a pus-o Viper... Cand sunt aproape de a o invinge ma trezesc cu un ultra nesimtit peste bot
    Inca nu am apucat sa termin nici jocul pana acum. Mai mult am facut challange-uri si am mai bagat niste training. De fiecare data cand ma bag la arcade, parca e un facut sa intervina ceva si sa nu pot termina
    Anyway... am de gand sa il termin pe mediu pentru ca pe easy mi se pare prea simplu.
    Te bagi la un meci in seara asta apbaciu?

2. #382 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by cartofu View Post
    Ai setat numarul de runde la 1? Daca ai lasat meciul pe default, 3 runde, trebuie sa faci mai multe ultra/super finishes.
    Dap, numaru de runde era 1. Oare trebuie sa termin jocul cu Akuma?

3. #383 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Da,
    Gouken - You must first have beaten the game with Akuma. Then play through Arcade Mode with a character you've already beaten it with and during this play through you must get two Perfects and three Ultra Finishers without losing. You may have to do these in a row, ie get two perfects, then two Ultra Finishers (Unconfirmed)
    link

4. #384 SP
    Da,[quote] - You must first have beaten the game with Akuma. Then play through Arcade Mode with a character you've already beaten it with and during this play through you must get two Perfects and three Ultra Finishers without losing. You may have to do these in a row, ie get two perfects, then two Ultra Finishers[/quote]
    link
    Mersi. Am terminat jocul cu Akuma deja. Arcade Mode with a character you've already beaten it = asta nu inseamna ca pot juca cu ce caracter vreau eu?

5. #385 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Ba da, cu conditia sa fi terminat arcade mode-ul cel putin odata cu el.

6. #386 SP
    Ba da, cu conditia sa fi terminat arcade mode-ul cel putin odata cu el.
    Ok, mai incerc o data cu ryu. Daca nu reusesc, ma apuc sa invat ultra-urile lui ackuma.
    Mersi.
    L.E. Am reusit cu 4 ultra combo finishes si 3 perfet rounds inclusiv ultra combo finish pe seth.

7. #387 SP
    Member cristian77's Avatar
    Jucand pe o runda,era necesar un ultra finish in plus.
    andreips3,te-am vazut aseara online,dar jucam cu alecs_mod si n-am mai apucat sa te invit,poate facem un antrenament
    diseara
    Ma bucur sa vad cum creste pe zi ce trece comunitatea de "batausi"!

8. #388 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Eeeh creste comunitatea si poate poate o punem de un campionat de gen EC Throwdown.
    "daydreaming"
    Avem si un video cu "maestrul" Sanchez

He teleported the crap out of him, then taunted for good measure.

9. #389 SP
    Junior Member t0t3nk0pf's Avatar
    Something I thought was very funny:
    Attached Images Attached Images 1241679808995.jpg

10. #390 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Hahaha
    Chiar este very funny!

11. #391 SP
    Member slabunator's Avatar

12. #392 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Jucand pe o runda,era necesar un ultra finish in plus.
    andreips3,te-am vazut aseara online,dar jucam cu alecs_mod si n-am mai apucat sa te invit,poate facem un antrenament
    diseara
    Ma bucur sa vad cum creste pe zi ce trece comunitatea de "batausi"!
    Aseara eram ocupar luand bataie de la aallex. Inca mai experimentez cu jucatorii sa vad ce "prinde" mai bine la stilul meu de joc. Momentan inclin spre Ken si Akuma dar mi-ar place sa invat sa joc si cu Bison. Singura problema e ca nu prea inteleg cum sa fac ultra-urile lui.

---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was Yesterday at 10:13 PM ----------

Un alt unghi; cum se grabeste inapoi la maneta lollol. Epic!

13. #393 SP
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Aseara eram ocupar luand bataie de la aallex. Inca mai experimentez cu jucatorii sa vad ce "prinde" mai bine la stilul meu de joc. Momentan inclin spre Ken si Akuma dar mi-ar place sa invat sa joc si cu Bison. Singura problema e ca nu prea inteleg cum sa fac ultra-urile lui.[COLOR="Silver"]
    Iti dau add si poate facem cateva meciuri in seara asta.
    Cu Bison nu-i asa de greu ultra sau super moves, stai in training si o sa deprinzi miscarile charge< > < > KKK (ultra) sau charge< > < > HK (super) charge-ul il poti face oricand (cand esti knocked down sau in aer, ori in timp ce executi alta miscare de ex c.RH into ultra)

14. #394 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    nu stiu daca s-a mai postat dar pt pasionati (SEGA MD oldschool )

Street Fighter IV FightPad
    Attached Images Attached Images street-fighter4-joysticks-pads.jpg

15. #395 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    pad-urile sunt foarte misto!

16. #396 SP
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    pad-urile sunt foarte misto!
    nu is genul de persoana care sa faca observatii, dar te rog nu mai spam-a. daca apreciezi poza si vrei sa iti exprimi sentimentele poti da "thanks", sau daca e musai sa postezi incearca sa scrii si ceva on-topic pe langa. nu o lua personal

p.s.: cand ne duelam online?

p.p.s.: @alecs, ti-am dat add, eu sunt jackrayden, poate jucam niste meciuri, si eu "operez" tot din DS3.

17. #397 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    nu stiu daca s-a mai postat dar pt pasionati (SEGA MD oldschool )

Street Fighter IV FightPad
    ????
    Ce treaba are SEGA cu stick-urile astea?Stickuri despre care s-a tot vorbit din decembrie incoace...

18. #398 SP
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    p.p.s.: @alecs, ti-am dat add, eu sunt jackrayden, poate jucam niste meciuri, si eu "operez" tot din DS3.
    ok dude, o sa fie "clash of the DS3's" desi cred ca o sa trec pe fighting stick cat de curand, totusi m-am saturat de cate ori ma teleportez sau fac dash FWD in loc de ultra
    triggerele deja dau semne de oboseala

@ Taw probabil se refera la controllerele si layout-ul clasic al butoanelor alaturi de stilul "analog free" adoptat

19. #399 SP
    am doua intrabari, cum se executa miscarile de genul X>X?
    sun mai multe miscari speciale care implica aceasta combinatie, sagat are fake kick-ul iar bison Hell Attack si Devil Reverse.

iar a doua intrebare e daca a reusit cineva pana acum sa execute super si ultra constant cu Vega/Guile din DS3, ma gandesc sa incep sa invat cu Vega dar super si ultra imi ies sporadic, darmite sa le implementez in combouri.

p.s.: alex, daca esti online acu', jucam

20. #400 SP
    sunt la birou acum aallex daca la mine te-ai referit

hell attack cu bison e usor si dupa ce aterizezi din el ai posibilitatea de ultra deoarece oponentul este intr-o stare de "juggle".
    el consta intr-un atac aerian in care apesi de 2 ori consecutiv si oarecum rapid pe medium punch.
    daca vrei ultra dupa hell attack tii apasat in spate in tp ce il executi iar la aterizare repede > < >kkk (cam singurul juggle into ultra pe care il are Dictatorul din pacate)
    devil's reverse consta intr-un charge diagonal back (preferabil) sau direct in jos dupa care apesi "up" si punch in acelasi timp
    dupa ce te-ai "lansat" in aer trebuie sa mai apesi inca odata pe punch pt a declansa la propriu devil's reverse (depinde de tine cand vrei sa il faci), trebuie sa fii la 3\4 distanta ca sa loveasca un opponent standing, si este f util pentru a-ti umple EX meter-ul de care Bison depinde.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 73 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 ... LastLast