Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 73 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #581 SP
    Junior Member duncanstomp's Avatar
    duncanro vs. zgb: 1-3

Edit: n-ar fi mai bine sa fie un regulament fix in ceea ce priveste numarul de meciuri? Pentru ca am jucat aproape aleatoriu ba pana la 3 victorii, ba 2 din 3 meciuri, chiar daca le-am raportat pe toate ca fiind 2 din 3. Si m-am incurcat cu zgb la fel cum am facut-o cu cristian.

2 din 3 ramane fo' sho?

2. #582 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by duncanstomp View Post
    duncanro vs. zgb: 1-3

Edit: n-ar fi mai bine sa fie un regulament fix in ceea ce priveste numarul de meciuri? Pentru ca am jucat aproape aleatoriu ba pana la 3 victorii, ba 2 din 3 meciuri, chiar daca le-am raportat pe toate ca fiind 2 din 3. Si m-am incurcat cu zgb la fel cum am facut-o cu cristian.

2 din 3 ramane fo' sho?
    Am mentionat in posturile anterioare, cate meciuri se joaca ramane de hotarat intre voi la inceput. E casual de aceea este bine sa joace fiecare cum se simte mai bine fara sa fie fortat intr-un nr de meciuri la sfarsitul carora ar ramane cu impresia ca au fost putine si nu a avut sansa sa-si cunoasca adversarul. Sau macar jucati meciuri de incalzire inainte de a incepe seturile.

3. #583 SP
    Ah, nu era vreun mijloc de justificare. Numai ca ma incurc, si pot aparea neintelegeri care nu arata tocmai bine din cauza asta.

Deci ramane cum stabileste fiecare.

4. #584 SP
    Member slabunator's Avatar
    victorii vs vrajitorul, postarnak, insane_bgy si g-extreme

5. #585 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    geoker vs minimize 0-2
    geoker vs zgb 0-2
    geoker vs vrajitorul 2-0

6. #586 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    vs minimize...

7. #587 SP
    zGb
    Junior Member zGb's Avatar
    @sebi a inceput sa-ti placa boxeru?

8. #588 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    eu vs vrajitorul 2 - 1

9. #589 SP
    Quote Originally Posted by zGb View Post
    @sebi a inceput sa-ti placa boxeru?
    "There's no escape!!"
    Attached Images Attached Images sf4.png

10. #590 SP
    OK, se pare ca astia de la Gaming/es Arena au doar 360-uri. Desi, din ce-am inteles, concursu e organizat in totalitate de aia de la Zon@ IT, si din ce-am vorbit cu oamenii de la sala,tot aceasi oameni mai planifica sa tina niste concursuri pentru jocuri de Wii, si au gasit si sponsori sa vina cu tot cu console.

Zic ca ar fi mai bine sa dam toti un mail organizatorului de la TVR, sa-i spunem ca majoritatea jucam pe PS3, ca sa ne putem folosi stick-urile in voie. Daca se gasesc macar 2 care sa aiba, sunt sigur ca nu s-ar supara nimeni daca ar ramane la masa pentru toata perioada concursului.

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

Edit: postu de mai sus e dat pentru ca tot omu de la sala mi-a spus ca se va juca pe X360, in ciuda postului lui alecs. Sper sa fie doar o mica neintelegere.

11. #591 SP
    Eu unu am un stick pt ps3, dar daca se tine pe x360 it sux monkeyballs.
    Nu am nici o treaba cu controller-ul ala asa ca se poate ca si costumul de banchet sa ramana la naftalina.
    Si ar trebui sa stie omul ca PS3-ul are plug and play si e mai indicat sa tii un concurs pe el tocmai pt a evita problema cu stick-urile.

Duncan ai dat mail de inscriere?
    Tu si zGb, si daca mai este cineva poate dam un mail sa spunem ca dorim sa jucam pe PS3.

WTF mai am doi prieteni carora le-a zis ca sunt permise STICK-URI PS3, ori fumeaza "ceva" omu' ori isi bate joc

12. #592 SP
    Am dat.

Am primit acelasi template, numai ca ultima parte e diferita. Citez:

Arcade Stick-uri
    Sau PS3 sau PS2 look alike
    Concola Xbox 360

Drumul sarii 115 et 1 Intersectia Razoare cu Drumul Sarii
    Adresa salii de net

Validat

Am dat si un mail despre treaba cu stickurile. Sa vedem ce raspunde.

13. #593 SP
    Mda... am postat si eu acolo la vlog, poate se rezolva ceva pana la urma si va lasa sa veniti cu "sculele" de acasa.

14. #594 SP
    Member cristian77's Avatar
    Dupa un meci superb,tensionat si lasat cu sparturi de stickuri : cristian77 vs zgb_ro 3-0

15. #595 SP
    zGb
    zgb -3- vs -2- jackrayden

era sa sparg sticku, da in prima faza ca m-am grabit la o chestie si dupa ca nu mi-a blocat un ultra

16. #596 SP
    Hai ca incepe sa va dea clasa aallex cu controlleru
    3-2 zgb, cum e posibil asa ceva? Ce inseamna antrenamentu...

---------- Post added at 03:07 AM ---------- Previous post was Yesterday at 10:22 PM ----------

Vedeti ca mi-a raspuns tipu pe youtube

ME:
    Andreie, nu pot veni cativa baieti cu ps3-urile si stickurile lor si sa joace mai multe persoane pe ele? Cred ca ar fi mai bine avand in vedere ca majoritatea celor de pe CG vor sa joace pe ps3... Ei isi facusera planul cu gandul acesta, in nici un caz ca vor juca cu controller de x360(care e cam naspa pentru SF4). Think about it si lasa un raspuns daca se poate face ceva in privinta asta.
    HIM:
    Ok,... o sa indoi putin regulile, si o sa permit un PS3, sau doua. Problema este, ca daca doriti sa veniti cu ele, va ocupati de ele. Sa aveti controlare, cabluri HDMI si tot tacamul. Scuze ca nu am raspuns azi, dar am avut multa treaba. Sper ca concursul sa fie tinut pe week end, ca toata lumea sa poata venii. Oricum o sa fac un vid cu data exacta si locul

Mai departe sper sa va descurcati

17. #597 SP
    zGb
    fara sa se supere jackrayden pe mine, l-am subestimat putin cam tare...am jucat inainte de incalzire si dupa am ars-o chill ca la incalzire din ce observasem si am avut surprize...a avut 2-0 si dupa, cu boxeru, am luat 9 runde consecutive parca...oricum, nu joaca rau deloc!

18. #598 SP
    > multumesc pt reply dar totusi nu ai mentionat data si ora cand se va
    > tine concursul.
    >
    > multumesc

HIM: pentru ca nu stiu inca, presupun ca joia viitoare

ook sper sa nu fie in timpul saptamanii pentru ca pana la 18:00 nu pot ajunge acolo

19. #599 SP
    Quote:

"salut

Uite cum facem. Daca se ofera cineva sa vina cu un PS3 eu ma ocup de paper work. Idea e ca nu pot sa asigur ce nu detin. Sunt multe probleme si asa. Incerc sa aduc un sponsor, sa dau macar niste premii, dar ce sa vezi toata lumea imi tranteste acelasi text: "E criza frate ce vrei sa fac" ... eu sunt mai din cartier asa, iti inchipui ce as vrea sa raspund Oricum daca nu si nu, o sa pun PS 3-ul meu la bataie si gata ... ce sa fac "

Deci, cum facem?

Eu sunt dispus sa imi las stickul la masa.

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

@geoker, multumim pentru suport.

20. #600 SP
    Oricine vine la un concurs de SFIV are pretentii ca nu e un noob/masher si deci nu o sa fie probleme de abuzat stick-ul etc. Cat despre cine vine cu ps3, cred ca cine se deplaseaza cu masina personala si/sau sta mai aproape de locatia unde se tine concursul poate sa isi aduca consola+cablu Hdmi.
    Probleme vor aparea atunci cand 2 jucatori de platforme diferite vor trebui sa se bata. Solutia cea mai simpla e X-box sau PS3 + 2 stick-uri ca default pe care toti sa joace (si la preferinta pe controller).

my 2c...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 73 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast