Pe Madden chiar nu trebuiau sa-l "arcadizeze". Ce fotbal american mai e si ala cu linie defensiva din 5 oameni si 5 plays "quick". Chiar au macelarit esenta fotbalului american simplificandu-l in halul asta de dragul spectacolului.
Pe Madden chiar nu trebuiau sa-l "arcadizeze". Ce fotbal american mai e si ala cu linie defensiva din 5 oameni si 5 plays "quick". Chiar au macelarit esenta fotbalului american simplificandu-l in halul asta de dragul spectacolului.
Pixel Junk Shooter - 10 decembrie pe PSN. News: PixelJunk Shooter release detailed - ComputerAndVideoGames.com
are cineva idee , cum faci sa cumperi jocuri de pe psn cu cont de US ?
cum iti incarci contul ? poti singur cu un visa ing electron (ro) ?
pe uk ne ajuta robert-dinu , da pe us ?
ms
Deschisesem eu un thread separat despre CALL OF DUTY CLASSIC ce tocmai o aparut pe psn,impresii,pareri ne bagam la un server privat?
S-ar putea sa nu para cine stie ce, dar Diner Dash in 2 player co-op e destul de misto, local sau online![]()
E prea scurt, are sistemul de combat prea simplu, hit detection e cateodata aiurea ( mai ales cand inamicii sunt in aer ), si muzica e... ih, groaznica ( cel putin fata de clasic ) !
Nu merita 10$ dupa parerea mea. Dar ma rog, fiecare cu ce-i place, asa ca incearca-l.
Azi va aparea si Revenge of the Wounded Dragons, initial anuntat pentru aparitie pe psn store inainte de Thanksgiving Day.
daca are cineva posibilitatea si doreste sa "sharuiasca " cu mine tmnt reshelled ,i would really appreciate
ps:nu ca as fi milog,dar nu vad rostul sa iau un card de 20 de lire pt ca altceva sa ma intereseze pe psn nu am gasit .iar carte de credit nu am
By ony81 in forum Console Club
By RonanN1 in forum Console Club
Bookmarks