Ups...eu cred ca tipul asta nu avea cumparat nimic de pe store cand a luat ban... nu cred ca i sa intamplat asa ceva niciunuia de pe forum
8002A227 error, banned forever?? - Page 3 - PS3 Forums
+ cauta pe google.sony a inceput lupta impotriva gamesharingului si bine face imo.
hei nu incepeti iar in discutii pro/contra sharing
chestia aia e un mare bull****...singuru lucru care l-a facut sony de curand a fost sa limiteze numarul de sloturi de la 5 la 3
asa ca incetati cu tampeniile...sony este de acord cu game sharingul..in limita bunului simt [adica 3 sloturi acum...5 inainte]
Banning explanations
Below are some common offenses which could cause a PlayStation�Network account or system to become banned. You may be banned for other reasons not listed below.
1.Share / Hijack Account
Sharing personal PSN account information in order to obtain access to another persons PSN account. Changing another persons email address, and/or password without their permission in order to gain and control access to an account. Offender attempted to use or take content they did not pay for.
Tot 5 sloturi sunt si acum. Se pare ca a fost un typo stirea aia cu 3 sloturi: PSN TOS still allowing 5 activations after all | Hax Network
bine nenea ..cum zici tu...
gata cu offtopicul
si ontopic:
si-a luat careva final fantasy VIII.....ma tenteaza..il jucasem demo pe pc acum vreo 10 ani dintr-o revista level...si cat l-am mai cautat in toate salile de jocuri sa mi-l inscriptionez pe cd...dar nu il gaseam
merita? ce ziceti?
Man, nu o ziceam cu rautate, si eu am shareuit la randul meu jocuri insa dupa parerea mea Sony NU e de acord cu asta.Acuma ramane de vazut daca o sa ne prinda sau nu(mi-am sters contul de pe ps3-ul amicului dupa ce am descoperit pe youtube)
Daca renunt la tot ce am luat de la altii scap?sau e prea tarziu?
LE:Sau daca le las in consola dar nu le folosesc...le pot depista si asa?
Daca scot repede firu de net din ps3 scap? Daca arunc ps3u pe geam cu tot cu modem scap? ...daca fug in juru ps3-ului si tip oare scap? ...ce mama naibii frate...dupa ce ai rupt share-ul aproape un an te intrebi daca scapi...xbox a banat console care au folosit un joc piratat acum 3 ani, nu baneaza pe nimeni...daca era ilegal aveai ban de mult,nu juca ruleta ruseasca cu userii si bana 1 din 10000 ca fac game share.
Hmmm pe PSN UK este deja Hustler Kings, cred ca astazi au facut update la psn store, joi fiind ajun. Sper mai ca la noapte sa apara si pe psn usa, astept jocu asta de cand am vazut primele imagini.
Vedeti ca a aparut Little Big Planet WATER. vreo 5 lire pe UK.
Srachi, ai idee cat o sa coste pe US? Intreb pentru ca mai am numai 10 dolari in wallet![]()
Bookmarks