Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 41 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 802

Thread: PSN Games!

1. #401 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Multiple sales coming to the Playstation Network

A sale has begun on the Playstation Network and a full schedule of the games, and their price cuts, has been revealed. Check out the list below, which features some high profile titles with little pricetags.

2. #402 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    AAAARGH. Si eu am dat 15$ pe Marvel vs Capcom 2. Assholes !

Eh, oricum... cred ca o sa incerc sa le iau pe toate, inafara de Age of Booty.

3. #403 SP
    Member richardm27's Avatar
    Pai asa am patit eu cu Flower, exact a doua zi dupa ce l-am luat au redus pretul la jumatate.

4. #404 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    si eu am patit...si cei care au luat trine au patit la fel
    age of booty ma tenteaza

5. #405 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Voi de pe Store-ul US luati direct cu card-ul personal sau folositi PSN Card? Am auzit ca ar fi niste probleme daca adresa detinatorului cardului nu e aceeasi cu cea folosita in cont si pana acum /adica de 2 ori/ am folosit numai PSN Card

6. #406 SP
    Member richardm27's Avatar
    Indicat ar fi sa folosesti carduri valorice, altfel risti sa-ti baneze contul deoarece adresa cardului trebuie sa coincida cu cu cea pe care ai trecut-o la inregistrarea pe PSN.

7. #407 SP
    N-au bagat inca americanii oferta pentru Marvel vs. Capcom 2 Probabil ca o sa devina valabila mai pe la noapte asa, din cauza fusului orar. Banuiesc ca tot atunci o sa apara si Bonfire of Vanities pentru AC2.

8. #408 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Boga, am cumparat pana acum instant codes de 10 si 20 de dolari de pe https://www.gamepointsnow.com/ si Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid Sunt super multumit de ambele site-uri, de la Maximus am primit chiar si oferta de afiliere si tarife reduse dupa cateva coduri cumparate. Tranzactiile se executa prin Google Checkout, daca ai card valid pe numele si adresa ta, cumperi si-ti primesti codurile de PSN in maxim 3-4 minute in mail, minim 3-4 secunde.

Eu am folosit un Mastercard embosat, poti incerca si cu variante mai basic, numai sa completezi corect datele personale si adresa pentru ca fac verificari baietii; sunt multi care vor sa pacaleasca sistemul si sa se faca cu coduri moka, motiv pentru care mi s-a cerut dupa cateva tranzactii de pe Maximus sa le trimit buletin scanat si o factura recenta de gaz/electricitate, sa verifice daca e corecta adresa. Le-am trimis, mi-au multumit, si-au cerut scuze de deranj si m-au trecut cu statutul de client fidel.

Oricum, recent s-au mai inasprit masurile de siguranta: daca esti prins ca fentezi sistemele astea de instant codes, esti raportat direct la Sony/Microsoft in vederea banarii contului de pe PSN/XBL.

9. #409 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Game News HQ - Blade Kitten coming to PSN this spring

"Part cat, part girl - and fully lethal."

That's how Krome Studios' press release describes the heroine of the upcoming Blade Kitten, a two-part, downloadable arcade action game coming to the PS3 this Spring. The anime-inspired game is based off a comic of the same name, created by Krome Studios co-founder Steve Stamatiadis.

A gameplay trailer will debut later tonight exclusively on Spike TV's GameTrailers TV. Expect to see some platforming, sword fighting and a disturbing focus on her -- we kid you not -- "smart mouth" and "hot body." Meow. Before then, you can watch a teaser trailer after the break.
    Attached Images Attached Images bladekitten2181.jpg bladekitten2182.jpg bladekitten2183.jpg bladekitten2184.jpg bladekitten2185.jpg

10. #410 SP
    Member robilicious's Avatar
    Cineva interesat de pixeljunk shooter?

11. #411 SP
    @AndRewqp pisici + gagici = reteta perfecta! Firing up teh Mastercard

12. #412 SP
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Boga, am cumparat pana acum instant codes de 10 si 20 de dolari de pe https://www.gamepointsnow.com/ si Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid Sunt super multumit de ambele site-uri, de la Maximus am primit chiar si oferta de afiliere si tarife reduse dupa cateva coduri cumparate. Tranzactiile se executa prin Google Checkout, daca ai card valid pe numele si adresa ta, cumperi si-ti primesti codurile de PSN in maxim 3-4 minute in mail, minim 3-4 secunde.

Eu am folosit un Mastercard embosat, poti incerca si cu variante mai basic, numai sa completezi corect datele personale si adresa pentru ca fac verificari baietii; sunt multi care vor sa pacaleasca sistemul si sa se faca cu coduri moka, motiv pentru care mi s-a cerut dupa cateva tranzactii de pe Maximus sa le trimit buletin scanat si o factura recenta de gaz/electricitate, sa verifice daca e corecta adresa. Le-am trimis, mi-au multumit, si-au cerut scuze de deranj si m-au trecut cu statutul de client fidel.

Oricum, recent s-au mai inasprit masurile de siguranta: daca esti prins ca fentezi sistemele astea de instant codes, esti raportat direct la Sony/Microsoft in vederea banarii contului de pe PSN/XBL.
    Io prefer sa apelez la ebay. Primele doua dati am luat de la un baiat din US cu 77 de lei card de 20$, iar azi dimineata, am luat al treilea card de la altul, tot din US, cu 72 de lei, aceeasi valoare. Plata prin PayPal si pe baza de instant code pe mail. Works like a charm si iesi mai ieftin decat la maximus si gamepoints

Ce nu inteleg e de ce nu ne lasa americanii sa luam si filme de la ei de pe Store

13. #413 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Oo , bine ca ne-ai zis boga , multumim de tip

14. #414 SP
    Nimeni nu este interesat de Pixeljunk Shooter ?

15. #415 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Io prefer sa apelez la ebay. Primele doua dati am luat de la un baiat din US

Daca se intampla sa nu fie bun codul, e mai greu de discutat cu "un baiat" decat la metoda Site securizat + Google Checkout. Siguranta in plus costa in plus.

16. #416 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    sustin ideea lui superman...pentru 2-3 dolari in plus...practic 2 sucuri..prefer sa am siguranta codului
    desi...si calificativele respectivului ar trebuis a dea incredere..si ma indoiesc ca se pune la 20 de dolari cineva cu 1000 de calificative pe putin

17. #417 SP
    Daca se intampla sa nu fie bun codul, e mai greu de discutat cu "un baiat" decat la metoda Site securizat + Google Checkout. Siguranta in plus costa in plus.
    Tinand cont ca toata tranzactia se desfasoara sub egida PayPal nu cred ca conditiile de securitate sunt chiar asa de precare. In plus, nu am luat decat de la power seller-i cu rating-uri astronomice Deci cand am zis 'baiat', a fost o metafora

Oricum, macar astia nu-s asa speriati de bombe ca Shopto, de unde nu poti sa cumperi card valoric, la pret bun ce-i drept, daca nu ai mai cumparat ceva de la ei in ultimele 30 de zile.

18. #418 SP
    acuma am calculat cei 77 de lei, cat ai dat tu pe ebay, si e fix 25 de dolari, cat costa pe maximus cards La PayPal m-a enervat foarte mult metoda lor de activare a contului, ca trebuie sa cer de la banca extras de cont si sa caut pe acolo un cod de 4 cifre de la paypal. Se uitau alea de la banca ca la om nebun cand le-am zis de faza asta. Raman la Google Checkout pentru moment.

19. #419 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    acuma am calculat cei 77 de lei, cat ai dat tu pe ebay, si e fix 25 de dolari, cat costa pe maximus cards La PayPal m-a enervat foarte mult metoda lor de activare a contului, ca trebuie sa cer de la banca extras de cont si sa caut pe acolo un cod de 4 cifre de la paypal. Se uitau alea de la banca ca la om nebun cand le-am zis de faza asta. Raman la Google Checkout pentru moment.
    Nu neaparat, depinde pe cine prinzi la banca respectiva. Eu am sunat la ei (ING) si in mai putin de 2 minute mi s-a spus codul: "Da, stiu despre ce e vorba, asteptati 1 minut".

20. #420 SP
    nu are nimeni la schimb call of duty classic?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 41 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast