Tocmai m-am gandit ca ar fi mai bine sa spun si ce am deja, in speranta ca veti intelege ce gusturi am
Deocamdata am:
-Fat Princess
-Borderlands + DLCs
-SSF2 HD Remix
-Megaman 9
-Earthworm Jim
-Castle Crashers
-MGS1
-Heavy Weapon
Acum as dori niste titluri bune si poate si o idee ce joc de pe PSN ar putea sa ii placa unui pusti de 9 ani.
o.O asta chiar pare interesant!
Daca nu ai jucat , uita te si la :
Dead Nation
Seria Alien Breed 1,2,3
Trine
Lara Croft and the Guardian of Light
Matt Hazzard : Blood Bath and Beyond
Final Fight Double Impact
Call of Duty classics
Bionic Commando Rearmed
Teenage Mutant Ninja Turtles : Turtles in time Re-shelled
Toate sunt super jocuri pt ps3 si au si trofee.
Trine (a mai zis cineva)
Lara Croft and the Guardian of Light (si asta a mai fost spus)
DeathSpank 1 si 2
Undergarden
BladeKitten (doar SP)
Costume Quest (doar SP)
Little Big Planet 1 si 2 (musai, chiar daca sint retail)
Majoritatea pot fi jucate la dublu. Jocurile sint oarecum pentru copii, ficamea care are 6 ani le joaca fara probleme, deci baietelul tau de 9 sigur se va descurca. Daca-mi mai aduc aminte ceva iti mai scriu.
ma mir ca nimeni nu a pomenit nimic de 2 din cele mai bune jocuri de psn:
- Super Stardust HD
- Flower
Recomand Test Yourself. Pt. 3$ eu zic ca ofera multe chiar daca momentan numai 2 moduri de joc sunt active:
Nervous System si Intelligence.
Final Fantasy V downloadable re-release coming to PS3 and PSP | VG247
ar putea sa il lanseze retail macar pt psp (cum au facut si cu FF I, II si IV)Fans of the Final Fantasy series are soon to be able to get a re-release of one of the series’s earliest installments: Square Enix announced today that Final Fantasy V is to be made available to PS3 and PSP owners via the Playstation Network.
The re-release, which does not yet have a release date, will come with some extra content. Square Enix said the game will include some all new CGI sequences exclusive to the downloadable version.
Final Fantasy V was originally released way back in 1992 for SNES, where it sold over 2 million copies.
It was later ported to the original Playstation and GBA.
Caut alti 4 useri sa achizitionam 1 card de 50 lire pe care sa-l cheltuim impreuna....
By ony81 in forum Console Club
By RonanN1 in forum Console Club
Bookmarks