Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 20 of 20

Thread: Pentru posesorii de slim

  1. #1 SP
    Member maniac360's Avatar

    Pentru posesorii de slim

    Intentionez sa-mi cumpar o a doua consola ps3 si nu stiu ce sa aleg: PS3/80gb/Killzone2 sau PS3 slim/120 ambele la 1299ron de la Media Galaxy. Sunt in special interesat de caldura degajata si de silentiozitatea consolei intrucat o sa o folosesc 90% pentru vizionarea filmelor blu-ray.
    Am citit ca unitatea blu-ray la noul slim este inferioara d.p.d.v. mecanic celei din modelul vechi si implicit ar avea o fiabilitate discutabila.
    Rog posesorii de slim, in special cei care au avut/au modelul vechi, sa-mi spuna cum se comporta consola la o utilizare reala indelungata (ex. 8 ore de joc neintrerup, vizionare filme, etc).

    LE: sunt tentat sa aleg modelul vechi intrucat il am deja de aproape un an si nu am avut nici cea mai mica problema cu el.

  2. #2 SP
    Member Vami's Avatar
    Man eu am avut si model-ul vechi si pe cel nou, care il am si in momentul de fata. Am fost multumit de ambele modele si nu am avut nici o problema cu vreunu din ele. Dar ce am observat la slim este ca nu face zgomotul pe care il facea modelul vechi si nici nu se incalzeste la fel. Eu spun sa mergi pe modelul nou dar daca iti e frica ca vei avea probleme cu el sau altceva, ia-l pe cel vechi care nu difera cu mult. Cheers

  3. #3 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Eu iti zic asa: am acasa doua PS3-uri, unul de 40de GB cu care nu am avut nici cea mai mica problema si unul Slim achizitionat recent. Slim-ul dupa o ora de functionare se incalzeste considerabil fata de cel de 40de GB care este "rece" si dupa 10 ore de mers incontinuu. (da,am zis bine,nu se incalzeste aproape deloc.)

    Slim-ul este silentios, cam la fel cu cel fat de 40 pe care il am eu. Insa la Slim am observat o chestie care ma cam enerveaza/deranjeaza: dupa aprox. o ora de functionare (indiferent ca esti in XMB, pe PSN, vezi un video sau te joci un joc ) cooler-ul/cooler-ele (nici nu stiu daca sunt unul sau mai multe ca sincer nu am stat sa ma documentez) incepe sa se tureze destul de puternic pentru a degaja caldura acumulata in interior si de aici rezulta ce?? ---> Este, oh well, mai zgomotos decat fat-ul de 40GB.

    Unii ma intreaba de ce vand Slim-ul. Slim-ul este ok, nu am nimic cu el, insa m-am cam pripit atunci cand l-am achizitionat. SINGURELE avantaje pe care le am fata de grasutul de 40GB sunt doua, mari si late: garantia si HDD-ul de 120 GB. Si atat. Ca si spatiu imi ocupa cam la fel, pentru ca la cat de Slim se vrea a fi este totusi destul de maricel. Iar daca e sa fac o comparatie de design intre cele doua, oh well, imi plac la fel de mult.

    Sincer, eu as merge pe FAT-ul cu Killzone 2. Sper ca ti-am fost de folos. O zi cat mai placuta!

  4. #4 SP
    Banned cryyo's Avatar
    E greu de vorbit despre fiabilitatea Slim-ului pt. ca de-abia a iesit. Trebuie sa treaca macar un 6 luni si dupa sa vedem ce zic utilizatorii.

  5. #5 SP
    Banned Mario's Avatar
    iati cel cu killzone 2 daca ai loc daca nu iati slim,intre ele nu e nici o diferenta decat hdd si garantie(oricum ps3ul esteatat de bine facut incat nu-ti mai trebuie garantie,cred eu)si hddu nu-ti trebuie mare lucru ca doar ai pc si daca vrei unu mai mare e vre 2 3 milioane nu mult+ca la design fatu m-i se pare mult mai frumos...

  6. #6 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Va rog nu mai considerati un avantaj HDD-ul de 120GB, eu am PS3 cu 160 GB din fabrica daca nu ma credeti pozez cutia.Sa fim seriosi in ziua de azi iti e greu cu 250 GB dar cu 120?

  7. #7 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Slim-ul dupa o ora de functionare se incalzeste considerabil fata de cel de 40de GB care este "rece" si dupa 10 ore de mers incontinuu. (da,am zis bine,nu se incalzeste aproape deloc.)
    Frate eu am slim si nu se incalzeste asa cum zici tu..dupa 4 ore de joc e caldutz la mine.
    Nu-mi zi mie ca Fat-ul tau nu se incalzeste ca lumea dupa 10 ore de joc..ca iti creste nasul.
    Din punct de vedere tehnic e normal sa se incalzeasca pana la o anumita temperatura.Hai sa fim realisti , inca mai trebuie sa asteptam sa vedem ce probleme are slim-ul , momentan nu are.

    maniac360 , frate de ce iti iei consola daca o folosesti 90% pentru filme? I-ati un bluray reader un cablu ceva ca sa conectezi compu la plasma si gata..scapi ieftin

    -> LiteOn DH-4O1S-11C Detalii produs

  8. #8 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Mai usor prietene,ca nu stunem fratii tai!Observ ca te incalzesti mai repede decat PS3 slim...

  9. #9 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    de ce iti iei consola daca o folosesti 90% pentru filme? I-ati un bluray reader un cablu ceva ca sa conectezi compu la plasma si gata..scapi ieftin

    -> LiteOn DH-4O1S-11C Detalii produs
    Imi trebuie player dedicat pentru blu-ray pentru sunetul true-hd (prin a/v receiver) si pq-ul imaginii (si comoditate). Am si HTPC, dar momentan nu exista solutii software/hardare care sa egaleze un player dedicat si ps3-ul, dupa parerea mea, e cel mai bun raport pret/performanta.

    Junnkie, mersi de explicatia detaliata. Mai am timp pana luni sa ma hotarasc, insa cam stiu ce o sa-mi iau

  10. #10 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Mai usor prietene,ca nu stunem fratii tai!
    Imi cer scuze daca te-ai simtit cumva ofensat!

  11. #11 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca o cumperi din magazin garantia e aceasi la ambele: 2 ani. Coolerele pornesc si la modelele vechi, deobicei vara cand e foarte cald. Daca nu ai Killzone 2 cumpara FAT

  12. #12 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    Frate eu am slim si nu se incalzeste asa cum zici tu..dupa 4 ore de joc e caldutz la mine.
    Nu-mi zi mie ca Fat-ul tau nu se incalzeste ca lumea dupa 10 ore de joc..ca iti creste nasul.
    Din punct de vedere tehnic e normal sa se incalzeasca pana la o anumita temperatura.Hai sa fim realisti , inca mai trebuie sa asteptam sa vedem ce probleme are slim-ul , momentan nu are.

    maniac360 , frate de ce iti iei consola daca o folosesti 90% pentru filme? I-ati un bluray reader un cablu ceva ca sa conectezi compu la plasma si gata..scapi ieftin
    Frate te invit la mine sa facem o proba: le bag pe ambele in priza si vedem care se incalzeste mai repede, mai mult si cum face fiecare in parte. Sau crezi ca vorbesc ca sa ma aflu in treaba?

    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Va rog nu mai considerati un avantaj HDD-ul de 120GB, eu am PS3 cu 160 GB din fabrica daca nu ma credeti pozez cutia.Sa fim seriosi in ziua de azi iti e greu cu 250 GB dar cu 120?
    Ai inteles exact pe dos si tu. Eu faceam comparatie in cazul meu, de la 40GB Fat-ul la 120GB Slim-ul pentru mine reprezinta un avantaj.

  13. #13 SP
    Junior Member itallianul21's Avatar
    According to articles online the PS3 Slim has sold an estimated 500,000 in it's first week. I wonder if it can keep such a momentum. I know the sales will start to decrease, but maybe selling 150,000 - 200,000 could happen.

    I think that with it's exclusive games that are at the $29.99 price point such as;

    Uncharted
    Motorstorm: Pacific Rift
    Metal Gear Solid 4
    Resistance 2
    Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction
    Socom: Confrontation (Which had a enormous patch so it's actually a really good game now)

    it will be great for those not trying to spend $60 a game

    ---------- Post added 19-09-2009 at 04:04 PM ----------

    asta ce inseamna ca are separat exclusivitati ps3 slim ????

  14. #14 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Auzi, tu cum ai curajul sa iesi din casa?

  15. #15 SP
    Junior Member Lightang3l's Avatar
    Ce atata discutzie ?

    NO HEAT ! NO NOISE la Slim

    Junnkie cred ca ai o problema cu al tau!

    maniac360 asculta-l pe asta ! E exact ceea ce vrei tu



    GO FOR SLIM!

  16. #16 SP
    Member soselinho's Avatar
    eu de putin timp sunt posesor de slim si merge foarte bine, dupa cateva ore de jucat se incalzeste putin partea din spate pe la sursa pe acolo insa scoate aerul cald foarte repede coolerul deoarece daca tii mana in spatele sau simti imediat jetul de aer cald
    in rest toate bune, nu este zgomotos, deloc as zice, mentionez ca nu am detinut varianta precedenta pt a face o comparatie.
    eu zic sa merge pe slim , ca e de viitor, iar daca ma iei cu aspecte de genu ca "este mai urat decat fat" si eu eream de aceiasi parere cand il vedem prin poze si fulmulete pe net, insa acum cand il am in casa mi se pare chiar dragut

  17. #17 SP
    Member Atrium's Avatar
    Eu unul iti recomand sa iei Fat. Le am pe ambele in casa si pot spune ca imi place mai mult design-ul Fat-ului comparativ cu Slim-ul. Oricum asta poate fi un lucru subiectiv. Nu este urat nici slim-ul, deloc ! Ma rog, trebuie sa mai luam in considerare si faptul ca nu poate sta de unul singur pe verticala, element care pe mine ma deranjeaza.

    In schimb tot vorbim despre HDD-uri, de parca ar fi nu stiu cate jocuri care sa se instaleze pe HDD. Nu va ajung 80 GB ? Pe naiba, eu cred ca sunt mai mult decat suficienti.

    Acum ca sa apar si slim-ul, al meu dupa trei ore de jucat este la fel de silentios ca la pornire. Se aude ce-i drept unitatea optica cand citeste disc-ul, in rest mai nimic. Da, se incalzeste, dar daca il tii intr-un spatiu cat de cat aerisit nu ai nici o problema. Eu de exemplu l-am pus pe niste picioruse la 2 cm inaltime (ma rog, astea-s deja tampenii de-ale mele).
    Comparativ cu consola de 40 GB nu pot spune ca e mai calda/rece. Diferenta mare intre cele 2 este la zgomot, care poate deranja cand te joci/ te uiti la filme.

    Sincer, cand mi-am luat consola am zis ca am facut o afacere buna, poate da, poate nu. In schimb m-am ofticat un pic atunci cand am vazut la Altex PS3 80 GB + KZ2 / Infamous, dar acum nu mai am ce face, jocurile astea daca chiar vrei le poti cumpara ulterior.

    Oricum, un PS3 e un PS3, indiferent de forma, HDD sau pareri subiective. Ia-ti-l pe cel care iti place mai mult si pe cel care crezi ca-ti va folosi mai bine.

  18. #18 SP
    Member psycho-07's Avatar
    eu zic sa il iei pe ala care iti place amandoua sunt la fel de bune

  19. #19 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    amandoua sunt la fel de bune
    Da, amandoua sunt la fel de bune sau la fel de proaste, depinde de norocul pe care il ai. Eu spre exemplu ( la fel ca si multi altii) am avut ghinionul sa mi se duca lentila dupa mai putin de 1 an (si nu am avut nici garantie pt ca nu era luat din tara) asa ca nu mai bag mana in foc pt niciun Ps3...toate sunt la fel de bune sau la fel de proaste in acelasi timp, asta e clar, depinde de norocul fiecaruia.

  20. #20 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu nu inteleg o treaba, exista un thread pentru intrebari generale (http://www.consolegames.ro/forum/f15...te-un-raspuns/) ba chiar si un thread dedicat pentru PS3 Slim (http://www.consolegames.ro/forum/f15...0191-ps3-slim/). De ce este nevoie de fiecare data cand aveti o intrebare sa deschideti un thread nou?

    Closed.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 37 Last Post: 06-10-2013, 18:57
  2. Replies: 10 Last Post: 26-06-2013, 01:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts