Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 40 of 51 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1019

Thread: The Last of Us (Original)

1. #781 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    ^nu ma asteptam la un astfel de final.

2. #782 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cand apare DLC-ul singleplayer?

3. #783 SP
    Prin februarie.

4. #784 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am facut si eu rost de el in sfârşit. Care este modul pe care ar trebui sa-l joc?

5. #785 SP
    Prima tura pe Easy sau Normal(vei avea mai multe resurse si te vei distra putin) iar apoi daca vrei sa-l platinezi joci pe Survivor.

6. #786 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    In primul rand termina campania...recomand hard pentru inceput
    Pentru multiplayer vezi filmuletul asta ca sa nu o lungesc

7. #787 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am facut si eu rost de el in sfârşit. Care este modul pe care ar trebui sa-l joc?
    Hard ca sa simti experienta. Celelalte moduri sunt mult prea usoare.

8. #788 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Aseara am incercat si eu multiplayerul si am ajuns la urmatoarea concluzie foarte serioasa : I SUCK
    Poate dupa cateva zile de joaca ajung si eu sa fac ceva.

9. #789 SP
    In mp trebuie sa joci un pic mai strategic daca vrei sa supravietuiesti.

10. #790 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Cel mai frumos cadou de craciun pentru mine ar fi sa-l vad pe Elpresador jucand Last Of Us
    Cum fuge el ca un pui de gaina cu capul taiat,ar fi epic
    Camperi,camperi peste tot

11. #791 SP
    Member nutzule's Avatar
    The Last Of Us, frumos joc, un survivor horror adevarat, cum spune si titlul probabil ultima capodopera ptr PS3!

Pacat ca seria Resident Evil s-a indepartat de acest gen...

12. #792 SP
    12 deals of Christmas.
    The last of us … 17.99£
    The last of us + season pass … 26.99£

13. #793 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Season Pass-ul acela se poate cumpara si separat undeva la un pret bun?

14. #794 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    E 16 lire season pass separat. La mai putin de atat nu ai de unde.

15. #795 SP
    Member madskills's Avatar
    La ce te ajuta acest season pass?

16. #796 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Iti da 3 dlcuri (1 dlc single player si 2 de multiplayer) plus iteme pentru multiplayer.

17. #797 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dupa 5 ore nu pot sa spun decat atat, wooow! Un joc superb care ar merita si el un loc langa GTA5, chiar pe aceeaşi treapta a podiumului. Astia de la Naughty Dog si cu cei de la Santa Monica (The Order 1886) ma opresc sa nu cumpar XboxOne, sper ca dupa un an sa fie mai puţine probleme cu PS4 si sa rezolve naiba problema cu acumulatorul din DS4. Sa nu uit si de oferta PS Plus

18. #798 SP
    Iti recomand si mp-ul, este tot in stilul survivor(resurse limitate) si nu este la fel de haotic precum Uncharted 3.

19. #799 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    +1 Multiplayer

20. #800 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Dupa 5 ore nu pot sa spun decat atat, wooow! Un joc superb care ar merita si el un loc langa GTA5, chiar pe aceeaşi treapta a podiumului. Astia de la Naughty Dog si cu cei de la Santa Monica (The Order 1886) ma opresc sa nu cumpar XboxOne, sper ca dupa un an sa fie mai puţine probleme cu PS4 si sa rezolve naiba problema cu acumulatorul din DS4. Sa nu uit si de oferta PS Plus
    Buuuun, am terminat si eu aceasta capodoperă dupa 17 ore si vreo 21 de minute. Ce pot sa mai zic...Merita GOTY 2013, cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată. Pot sa il trec linistit pe topicul, "jocul care şi-a pus amprenta pe gamerul din tine". Aştept cu nerăbdare si filmul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 51 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast