Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 51 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 ... LastLast
Results 821 to 840 of 1019

Thread: The Last of Us (Original)

1. #821 SP
    Member b615dub's Avatar
    Daca mai e loc in echipa de Multiplayer ma abonez si eu In fiecare seara dupa 20:00

2. #822 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

3. #823 SP
    Junior Member ScruffyLOL's Avatar
    cum o sa procedati cu DLC-ul? va cumparati season pass (cei care nu aveti inca) sau va luati direct de pe store? sunt destul de noob la PS. Stiu doar ca nu merge sa cumpar cu cardul din RO pe contul de UK. Is curios de unde s-ar putea lua versiunea digitala pentru DLC in afara de PSN.

4. #824 SP
    Junior Member hamiltonDSi's Avatar
    Eu ii dau astazi Preorder la DLC de pe PSN. O sa imi iau mai spre seara coduri de pe cdkeys.
    Am cont de UK.

5. #825 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Now I get it: Uncharted - ruine antice/medievale, TLoU- ruine moderne.

6. #826 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ok, am primit jocul cadou de ziua mea dar nu am putut sa-l joc pana acum 3 zile, examene si chestii ce tin de viata reala. tot ce pot sa spun e ca in aceste 3 zile am trait cea mai intensa, extraordinara, interesanta si fascinanta experienta de cand am pus prima oara mana pe un controller.

acest joc bate orice film si serial vazut sau orice carte citita, este jocul generatiei trecute si mult mai mult de atat. ca sa va faceti o idee cat de captivant este jocul, sora-mea tragea de mine la 3 dimineata sa ma joc si se supara cand nu o chemam si pe ea ca era prea curioasa si interesata de ce se va intampla.

mai mult ca sigur o sa-l mai joc de cateva ori, ce 1080p, ce 60fps, ce next gen, cand exista un asemenea joc pe ps3, intr-adevar tehnic nu este perfect, dar in viata mea nu am mai jucat asa ceva . as vrea sa-i cunosc pe oamenii de la ND si sa le strang mana si sa le multumesc pentru Uncharted si The Last of Us !

7. #827 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Cam asa arata fata lui in timp ce scria povestioara de mai sus

Stai sa vezi dupa ce apare DLC-ul
    Attached Images Attached Images 1235787459994.jpg

8. #828 SP
    sa stii ca poza nu e exagerata, din simplu motiv va nu ma asteptam, eu nu am intrat deloc pe threadul acesta si nu am citit nimic legat de the last of us, tocmai ca sa am o adevarata experienta si din cate vad am facut bine, ca am citit astazi tot threadul si am vazut ca au lansat mult prea multe videouri din campanie si pentru mine totul a fost nou nici macar nu stiam ca e vorba de o ciupera, eu credeam ca sunt zombies, nu stiam nimic despre joc si m-a lasat masca la final nu cred ca o sa mai joc o perioada lunga de timp vreun joc si aveam de gand sa joc si Bioshock

9. #829 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Dupa marele succes care l-a avut prima parte nu e de mirare ca incep sa apara informatii(zvonuri) ca urmatorul joc "The last of us 2 " e in productie .

The Last of Us 2 on PS4 in 2015, according to source 'within Sony' -- PlayStation Universe

The Last of Us 2 is currently in production and is coming to PlayStation 4 in 2015, according to a source "within Sony" (translated from Portuguese).

Gaming website Omelete claims to have received this information from their unnamed source. With little else to go on--and knowing that Naughty Dog is currently developing both The Last of Us' Left Behind DLC and the next Uncharted game--it would be wise to take this information with some trepidation.

Of course, it's not unreasonable to think Naughty Dog could release a Last of Us sequel two years after the original's release. That two-year release cycle has defined every main entry in the Uncharted series. The Uncharted 2 team, in particular, took three years to develop The Last of Us after moving to the new franchise.

Naughty Dog is known for producing games of astonishing quality in comparatively short time spans, but the brand-new platform that is PlayStation 4 could introduce wrinkles. Still, with PS4 being much easier to develop for than its predecessor, a shortened development time for The Last of Us 2 isn't unthinkable--especially if the Uncharted 4 team is sharing certain assets.

10. #830 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu sper sa fie o poveste complet diferita, alte personaje, un alt setting (undeva in Europa ar fi frumos), sa pastreze doar gameplay-ul.

11. #831 SP

The Last of Us

nu vreau poveste diferita, nu vreau setting diferit, doar nivele mai diversificate, vezi in uncharted si cu elemente de platform mai multe si originale, iar principala dorinta de pe wish list: personajul principal sa fie ellie adulta ! de ce ? pentru ca m-am atasat foarte mult de tot ce inseamna acest joc si inclusiv de personaje, care pentru mine au prins viata si vreau sa vad ce se intampla in continuare si sa-i vad din nou in actiune! iar joel sa apara si el neaparat

---------- Post added 29-01-2014 at 13:53 ----------

le: daca apare doar pe ps4, imi fac rate si imi iau consola sau imi vand telefonul

12. #832 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu stiu daca l-ati vazut, dar eu abia acum l-am gasit. Sa nu va uitati daca nu ati terminat jocul.

13. #833 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Oare merita sa fac preorder acum pe season pass? Ce ziceti o sa fie mai scump cand apare? Voi cum procedati?

14. #834 SP
    Junior Member ScruffyLOL's Avatar
    Eu iau doar season pass, nu cred ca merita sa iei Left Behind stand alone (pre-order bonus: Dynamic Ellie Theme + Comic Book digital) folosind un card PSN. Am auzit ca si online-ul ii fain, doar ca eu nu am network pass. (daca are cineva cod pentru Network Pass si nu aveti nevoie, dati-mi un PM)

15. #835 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Ajutati-ma sa inteleg, cat trebuie sa mai dai pe langa jocul in sine ca sa joci multiplayer online? Ca aia de la Rockstar parca au dat online-ul gratis pentru GTA V daca imi aduc eu bine aminte.

16. #836 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Care e legatura intre Rockstar si Naughty Dog? E 10$ online pass-ul.

17. #837 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Legatura intre GTA V si TLOU e ca sunt doua jocuri hot din 2013, ambele cu grafica foarte buna, story apreciat samd. Chestii cat de cat comparabile, ca sa zic asa.

Mersi de informatie.

18. #838 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Daca il cumperi nou nu ai nevoie de network pass.

19. #839 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    The Last of Us a castigat 10 premii in cadrul DICE Awards 2014: News: The Last of Us cleans up at the 2014 DICE Awards - ComputerAndVideoGames.com. Categoriile adjudecate sunt urmatoarele:
    • Game of the Year
    • Outstanding Animation
    • Outstanding Achievement in Art Direction
    • Outstanding Achievement in Visual Engineering
    • Adventure Game of the Year
    • Outstanding Innovation in Games
    • Outstanding Achievement in Sound Design
    • Outstanding Achievement in Story
    • Outstanding Achievement in Character Performance
    • Outstanding Achievement in Game Direction

20. #840 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Maine apare deleceu'? Sa stiu daca ies in oras sau nu...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 51 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 ... LastLast