^E gratis DLC-ul cu arme si restul?
Salut. Sunt utilizator proaspat de ps3 superslim...dupa o cautare pe net am vz ca jocul The last of us e un must have.Buun...cumparat joc( frumos joc)...dar cand vreau sa introduc codul psn pt online imi spune ca e expirat. Consola e noua...nemodata, iar jocul a fost nou. Am cu cine sa ma cert pt rezolvarea problemei...sau e teapa mea si aia e..... Multam anticipat celor care isi bat capul cu mine
Pai si ce nu inteleg....daca e scos..de ce mi-l cere? Faza e ca sunt si newbie....posibil ca am facut contul psn pe romania? Si daca e de aici....mai pot schimba contul pe uk?
Spun eu, 100% sigur e problema ca acel cont e RO, probabil store-ul RO nu are acel pass inclus.Nu, nu au eliminat necesitatea pass-urilor pe PS3, au eliminat-o pe PS4 unde trebuie sa ai PS+.
Creeaza un cont UK, si o sa joci pe contul de RO.
Online pass-ul a fost scos acum ceva timp. Jocuri precum FIFA, CoD, Battlefield etc nu mai au nevoie de pass pentru multiplayer.
@Knowcrizatu Incearca sa cauti acel pass in store, au mai fost cazuri in care acel pass era cerut si se gasea free pe store!
Multumesc frumos, facut cont pe UK, mi-a luat codul,si acum pot juca online si de pe conful din RO
Salutari, redeschid threadul asta cu o intrebare
DLC-urile respecta povestea, trebuiesc jucate intr-o anumita ordine?
Doar left behind este single player si grounded este o dificultate peste survivalRestul sunt dlc mp si foarte tampite pe PS3 , fata de PS4
Left behind desi scurt , foarte bun dlc.Eu l-am inceput direct pe survival
![]()
Actiunea din Left Behind are loc inaintea jocului, un fel de prolog ca sa zic. E ca la Star Wars, joaca-le in ordinea in care au aparut, asa au cel mai puternic efect.
Pot spune ca pentru mine a fost cel mai frumos cadou din partea iubitei.Asta dupa lungi si intense cautari ale ei sa vada pentru ce dracu sunt asa de disperatMai nou vrea sa o invat si pe ea sa joace.
In sfarsit am jucat un pic de TLoU in tihna. Am ajuns la Billy's town si n-am lasat nici un infectat sa traiasca in urma mea.
Imi place atmosfera si dialogurile dintre Ellie si Joe.
Il joc pe Easy pentru ca am prea putin timp la dispozitie sa-l joc (duminica revin copiii acasa) si n-am chef de frustrari in plus fata de alea din viata reala.
categoric unul dintre cele mai bune jocuri de ps3. Sa nu ratezi Metal Gear Solid 5 : The Phantom Pain, este acum la reducere 50% la emag.
Deocamdata, cel mai tulburator capitol mi s-a parut a fi 6. The suburbs din cauza copiilor. De cand ii am pe ai mei am devenit mai sensibila la subiecte dinastea.
Bookmarks