Trebuie facut pe contul corespunzator. Daca jocul e zona 1 trebuie facuta activarea pe cont de US, daca jocul e zona 2 trebuie facuta activarea pe cont de UK, daca jocul e zona 3 trebuie facuta activarea pe cont de Japonia sau Hong Kong.
Trebuie facut pe contul corespunzator. Daca jocul e zona 1 trebuie facuta activarea pe cont de US, daca jocul e zona 2 trebuie facuta activarea pe cont de UK, daca jocul e zona 3 trebuie facuta activarea pe cont de Japonia sau Hong Kong.
Vreau si eu sa ma alatur... m-am mutat in Italia de curand si astept sa imi iau internet de la o firma de pe aici...
Pro-ul meu are in jur de 80 la overall...
PSN ID.: Cristy576
Sper ca mai aveti loc si ca ma primiti si pe mine
Ai un passcode in carcasa de la fifa12 , daca venit sigilat , codul este valabil , insa daca l'ai luat second hand e probabil folosit...Ati putea va rog frumos sa imi explicati cum reusesc sa activez online-ul la fifa 12.. Nu am reusit si nu stiu de ce.. Va rog sa imi scrieti fiecare pas.. Multumesc mult![]()
Ca sa faci sa faci rost de un altul , trebuie sa iti incarci wallet-ul de pe psn si sa iti cumperi FIFA12 Online Pass.
Cum sa activezi codul... Account Management -> Reedem Codes -> Bagi Codul Respectiv Acolo.
---------- Post added 30-08-2012 at 09:53 PM ----------
As vrea si eu sa ma alatur clubului , momentan sunt nou mutat in Italia si o sa ma abonez zilele astea la o firma de net de prin zona.
Pro-ul meu are cam in jur de 80 overall si e striker
Sper ca mai aveti timp si ma puteti primii si pe mine!
PSN ID.: Cristy576
@Emilian95Ati putea va rog frumos sa imi explicati cum reusesc sa activez online-ul la fifa 12.. Nu am reusit si nu stiu de ce.. Va rog sa imi scrieti fiecare pas.. Multumesc mult
Account Managements -> Reedem Codes (codul il gasesti in carcasa de la fifa12 daca jocul a fost sigilat sau posesorul anterior nu a folosit codul)
Un cod poti sa il cumperi in jur de 10$ pe Playstation Store
L.E.: Sorry pt double post! Nu am fost atent![]()
Bookmarks