Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 55 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #321 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Long Sword o poti face la +8 Morion Blade cu sufletul de la boss-ul din 4-3 (Storm King). Iar Winged Spear la +6 o poti face Moon Winged Spear care o si recomand pentru ca-ti ofera dmg atit fizic cit si magic sau la +7 in Scraping Spear cu sufletul boss-ului din 1-1 (Phalanx) care are ca efect deteriorarea echipamentelor inamicilor.

Fiecare arma are diferite stagii la care se poate upgrad-a majoritatea respectind urmatoarele stagii +3, +6, +8; mai sint care se pot upgrad-a de la +0 sau la +7, arcurile putind suferi upgrade-uri doar la +3 si +7 spre exemplu.

White arrows poti cumpara de la Patches dupa ce-l salvezi din Stonfang Tunnel sau le poti obtine la schimba cu diferite item-uri de la Crow (copacul din 4-1).

Lui Ed trebuie doar sa-i demonstrezi ca l-ai omorit pe Flamelurker ca sa deblochezi upgrade-urile speciale, singurul mod fiind sa ai sufletul lui in inventar.

Succes.

2. #322 SP
    Junior Member MStefan's Avatar
    Va salut ! Mi-am facut cont aici pentru a putea posta pe acest thread. Joc si eu de vreo doua saptamani jocul, m-a fascinat. E genial, azi l-am batut pe Dragon God...stiu, sunt la inceput. Si tocmai de aceea am ramas cu niste semne de intrebare. Cu toate ca am citit aproape peste tot, in ghiduri, walktrough-uri, sau wiki despre World Tendencies, tot nu am inteles complet. Vroiam sa va intreb daca respecta cineva cu rigoare tendintele si event-urile lor ? Din cate am inteles eu: trebuie sa faci in 1-1 Pure White World Tendency, o bati pe Mirlanda parca la poarta aia de metal, cobori pe scanduri, si iei colorless soul-ul si acel set de armura. Repeti la fiecare lume event-urile si apoi te faci Pure Black World Tendency ca sa iei itemele care cad de pe Black. Intrebarea mea este: daca am apucat sa bat toti bosii pana la Dragon God, nu e prea tarziu ? Trebuie cumva sa incep un alt joc, un alt caracter ? Daca ati putea sa imi dati mai multe informatii despre cum se procedeaza exact pentru a obtine Pure White sau Black Tendency v-as ramane recunoscator. Poate ne lasam aici ID-urile de PSN sa facem si un co-op, bafta tuturor !

---------- Post added 11-12-2009 at 03:28 PM ----------

Ok intre timp m-am mai prins, am reusit sa fac pure black in 2. As vrea insa sa incep un nou caracter. Daca incep unul nou, cum pot sa fac pure white in 1 ? Ca ma omoara ala instantaneu dupa tutorial Si inca ceva: sa fac mai intai pure white si apoi black sau invers ? Are ceva daca omor mai intai bosii si dupaia ma ocup de tendency ? Sau e invers ? Thanks

3. #323 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    VG247 Blog Archive Sony teases Christmas surprise for Demon’s Souls

Sony has Twitter teased the masses today with what appears to be a surprise of sorts for Demon’s Souls players.

Here’s the tweet:

"Heroes of Boletaria, take heart: rumor has it the Old One’s power will falter in the days following the winter solstice #demonssouls"

The only thing we can figure out, same with Cinemablend, is that the difficulty may get taken down a notch come the solstice on December 21.

Guess we’ll just have to wait and see.

4. #324 SP
    Member justamodel's Avatar
    Am si eu cateva intrebari legate de joc:
    1. Poti vinde armuri, arme care nu le folosesti?
    2. Vendori din nivel dispar dupa ce omori bosul principal?
    3. Este vreo metoda sa alergi mai repede? Am jucat in co-op si tipul cu care jucam era mai rapid ca mine la alergat, eu fiind in armura de mag..
    Jocul e superb, si ar merita dlc dupa dlc.

5. #325 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Am si eu cateva intrebari legate de joc:
    1. Poti vinde armuri, arme pe care nu le folosesti?
    2. Vendori din nivel dispar dupa ce omori bosul principal?
    3. Este vreo metoda sa alergi mai repede? Am jucat in co-op si tipul cu care jucam era mai rapid ca mine la alergat, eu fiind in armura de mag..
    Jocul e superb, si ar merita dlc dupa dlc.
    1. nu
    2. nu neaparat, tine de nivel. Patches de exemplu se muta in nexus. Cel din 4-1 se muta in 4-2. Cel din 1-1 parca ajunge in 1-3.
    3. tii apasat pe cerc

6. #326 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

7. #327 SP
    Member justamodel's Avatar
    Fac jocul mai usor? Naspa..

8. #328 SP
    Member Witchalok's Avatar
    ooooo, chiar ratasem pure white in zona 4 cu unul din caractere, si nu prea ma lasa inima sa termin new game fara sa iau si.. am uitat cum ii zice la katana aia....
    sweet

9. #329 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Pai ai 3 bucati, Ughigatana, Gripless si Makoto. Banui ca la Makoto te referi .

10. #330 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    ooooo, chiar ratasem pure white in zona 4 cu unul din caractere, si nu prea ma lasa inima sa termin new game fara sa iau si.. am uitat cum ii zice la katana aia....
    sweet
    Dacă ai varianta Asia nu cred că vei beneficia de oferta specială Albul Pur, Albul Sigur de la Atlus. Şi data trecută (de Haloween parcă) au beneficiat de Pure Black WT doar cei cu varianta US.

11. #331 SP
    Este cineva interesat sa isi faca bow ? Am la trade un spiderstone pur, m-ar interesa un hardstone pur la schimb. Va astept !

12. #332 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Gamespot - Game of the Year - The 2009 Game of the Year - GameSpot's Best Games of 2009

Demon's Souls ...

13. #333 SP
    Junior Member barbavali's Avatar
    MStefan: Joc coul de cateva luni bune... practic de la o saptamana de cand a avut lansarea in America dar n-am descoperit pana acuma vreo posibilitate de a face trade .

Oricum jocul e genial... chiar isi merita votul pentru GOTY. E primul joc pe ps3 care m-a captivat in felul in care ma captivau jocurile de pe consolele vechi cand eram mic ... feeling etc.
    Intradevar are si cateva lipsuri evidente mai ales in ceea ce priveste AI-ul care in unele momente e chiar stupid daca ii descoperi lipsurile. Chestii de genul Old Hero sau FlameLurker pe care ii bati foarte cheap cu thief's ring.

Momentan am ca scop sa obtin toate trofeele la acest joc si abia dupa aceea cred ca o sa il pun la locului lui de cinste. Sunt in new game +1 si am 86% din trofee.
    Mai am de invatzat toate magiile din joc.... lucru care se va intampla cand o sa termin tower of latria in new game plus 2. E enervanta treaba asta cu sufletul lui Old Monk care poate fi dat la toate personajele.... deci iti trebuie de 4 ori ca sa obti tot
    Si in afara de magii mai am de obtinut cel mai bun scut cu cloudstone lucru care se va rezolva implicit dupa ce il omor a 3-a ora pe storm ruler. Problema enervanta ramane ca mai am de obtinut cea mai buna arma cu marrowstone si imi mai trebuie cateva chunkuri si cu bladeston iar scheletii aia din shrine of storms deloc nu vor sa dropeze chunk-uri ... de pure nu mai zic.

Oricum jucati jocul ca e super tare. Bafta

14. #334 SP
    Junior Member Vaipa's Avatar
    Este un joc pentru barbati adevarati. Nu prea am foarte multe comentarii despre el, decit ca mi-a mincat niste zeci de ore in care trebuia sa lucrez si sa fac chestii productive. Nu regret nici o secunda Oricum, ne invata altceva decit jocurile normale: daca esti atent si nu te grabesti poti face orice

15. #335 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Daca am jocul zona 3, pot juca cu cei care au jocul zona 1? Am 2 ps3-uri si vroiam sa mai iau inca un demons souls. Inca ceva: cum pot chema unul dintre amici sa ma ajute in anumite situatii? merci tuturor pt raspunsuri.

16. #336 SP
    Junior Member barbavali's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Daca am jocul zona 3, pot juca cu cei care au jocul zona 1? Am 2 ps3-uri si vroiam sa mai iau inca un demons souls. Inca ceva: cum pot chema unul dintre amici sa ma ajute in anumite situatii? merci tuturor pt raspunsuri.

Pizzi din pacate am vesti proaste pentru tine. Va trebui sa cumperi un nou demon souls pentru ca serverul de Asia e diferit de serverul US deci nu ai cum sa joci cu amici tai pe serverul US. Exista totusi si o veste buna.... de luni am pe stoc demon souls US nou la vanzare (mai multe detalii pe threadul de vanzari).
    Ca sa iti chemi amici sa te ajute aici e ceva mai complicat.
    1. In primul rand trebuie sa fi viu , in posesia corpului si sa joci intr-un nivel unde inca nu ai omorat demonul de final de stagiu.
    2. Trebuie ca amici tai sa aiba blue eye stone si sa lase undeva intr-un loc pe care il stabiliti voi mesaj pentru sumonat iar tu ii sumonezi. Dar aici mai e o problema.... pentru a-i puta chema in ajutor trebuie ca diferenta dintre tine si prietenii tai sa nu fie mai mare de 10 soul levels. Adica +_ 10 altfel nu o sa ii poti sumona.

Acum ca am terminat cu explicatiile ... sa ma laud si eu un pic
    Am reusit in sfarsit in urma cu o ora sa obtin toate trofeele jocului 100%. Nu pot sa zic ca a fost usor si nici nu recomand decat celor cu muuulta rabdare. Mi-au trebuit in jur de 250 de run-uri ca sa imi obtin pure blade-stonul (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc) dar bucuria drop-ului a fost de nedescris . In afara de trofeul pentru bladestone restul sunt mai mult sau mai putin accesibile dar in nici un caz imposibile.... doar obtinerea tuturor magiilor din joc necesita terminarea jocului de 3 ori + Tower of Latria si Valley of Defilement inca odata. Nu am jucat decat cu 1 singur caracter de la inceput pana la sfarsit.... un wanderer care il las la lvl 206 iar jocul va ramane si el la loc de cinste.

Daca mai sunt si alti printre voi care au obsesii masochiste de genul sa obtina toate trofeele si s-au saturat sa alerge dupa pure bladestone sunt dispus sa va imprumut sharp uchigatana +5 a mea ca sa va obtineti trofeul si dupa aia sa mi-o inapoiati. Singura problema ar fi ca trebuie sa ajungeti la lvl 200 ca sa putem crea sesiune multiplayer

Sunt curios carora dintre voi le-a mai scos peri albi imputiciunea aia de Valley of Defilement. Daca e ceva ce am urat mai mult decat rahatii aia de goblini care te imping atunci sunt giant goblinii care daca ai un pic de ghinion de linsaza fara sa ai cum sa ripostezi

Bafta tuturor care joaca acum jocul si daca aveti nelamurir nu ezitati sa intrebati.... nu cred ca mai sunt lucruri pe care sa nu le cunosc la jocul asta.

17. #337 SP
    Inseamna ca trebuie sa cumpar Demon's Souls Zona 3. Am dat deja anunt, sper sa-l gasesc.

18. #338 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    @barbavali

Level 200, frumos. Daca mai joci spre 240, poate nimerim un PvP (asia). Felicitari inca odata.

19. #339 SP
    Quote Originally Posted by barbavali View Post
    MStefan: Joc coul de cateva luni bune... practic de la o saptamana de cand a avut lansarea in America dar n-am descoperit pana acuma vreo posibilitate de a face trade .
    Salut ! Pai e simplu, intri in multiplayer cu blue eye stone, arunci pe jos ce ai de aruncat, si celalat ia.
    Merci oricum pentru ajutor, intre timp mi-am facut un nou arc.

---------- Post added 05-01-2010 at 03:13 AM ----------

Inca ceva, ce imi recomandati sa upgradez cu colorless demon souls pt un caracter facut pe dex ? Blind sau Gripless (Hitless) ?

20. #340 SP
    De cate ori poti folosi blue eye stone?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 55 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast