Ok, o sa trag tare sa ve ajung din urmaAcum ma invart prin Tower of latria. Aseara am dat jos 2 demoni: fool's idol si penetrator. Relativ usor.
Va anunt cand am progresat![]()
Ok, o sa trag tare sa ve ajung din urmaAcum ma invart prin Tower of latria. Aseara am dat jos 2 demoni: fool's idol si penetrator. Relativ usor.
Va anunt cand am progresat![]()
Numai sa mearga. Aseara nu am reusit deloc sa ne intalnim. Dadea incontinuu: failed to join.
vai ce greu e pe new game + iar trebuie acordata aceeasi atentie caci din 2 hituri mori iar majoritatea armelor cu care rulai in prima parte acum sunt 2-3 hits... vrea sa imi dea cineva soulsucked ca sa fiu lvl mic sa fac pvp-uri cu cei care inca nu sunt in new game + ?
Babulu, vezi ca noi am avansat spre o suta si ceva si astazi, cu siguranta, o sa mai facem o groaza de lvl-uri. Insa o sa luam soulsucker sa revenim pe la 100. Incearca sa ajungi in acea zona (lvl100)
Pentru US version ! Fac duel pe bani grei (pun eu red eye stone), lvl pe la 130. Va astept, psn: MStefan12
Atlus lets you pick your special V-Day event in Demon's Souls
L.E : Care ma poate ajuta si pe mine la 5-2,sunt level 63 (zona 1).
la 5-2 e dirty colosul ? daca da atunci cum cobori poteca aia , faci stanga si te duci in spatele la betele alea care ard , apoi te fixezi in asa fel incat sa te rateze atunci cand el arunca cu muste caci mustele alea vor arde automat in flacarile alea , iar el se va ucide singur dand cu pumnii in focul ala , dureaza vreo 20-30 de minute cred facand asa dar macar nu mori.
edit : rog un moderator sa-mi stearga postul caci e un fel se spoiler si nu am marcat ca atare nestiind cum.
Azi, Pure Black in Demon's Souls for everybodyBaietii de la From Software aniverseaza 1 an de la lansarea jocului. O sa mai fie Pure Black si pe 15 februarie. Eu am murit de 4 ori in 20 de minute lol
salut baieti.....am si eu cateva intrebari in legatura cu acest joc....din ce am citit pe acest thread am inteles ca acest joc are si campanie single player.....dar el este bazat mai mult pe multiplayer???....ceva gen diablo sau wow ???....deoarece as vrea sa il cumpar si eu dar peste vreo 2 luni ...(intre timp vreau sa iau heavy rain si bad company 2 care o sa imi ocupe ceva timp)....si nu stiu daca o sa mai gasesc pe cineva in multiplayer atunci.....imi cer scuze pt. intrebarile poate puerile pt. niste experimentati ca voi din ce am vazut pe aici....multumesc anticipat pt. raspunsuri
E mai complicat sistemul online la Demon's Souls. In primul rand e un joc single player. Nu are un mod multiplayer conventional, neputand sa inviti prieteni la joaca. In timpul unui nivel, poti chema 1-2 Blue Phantoms (playeri care te ajuta sa treci cu bine, ocazionallol, un nivel). In acelasi timp, lumea ta poate fi invadata de Black Phantoms (playeri care te invadeaza pentru a te omori). Toate astea se intampla daca tu esti in ''body form''. De retinut e ca ''ephemeral eyes'' sunt cele care iti pot reda forma fizica daca te omoara vreo fantoma neagra (ti se reda forma fizica si daca omori boss-ul de la finalul fiecarui nivel). Jocul e huge, complicat de explicat in cateva cuvine dar, in acelasi timp, genial gandit.
PS: in timpul unui nivel vei observa ''aruncate'' pe ici pe colo, mesaje lasate de cei care au trecut pe acolo. acele mesaje te pot ajuta in rezolvarea nivelului.
PS1: pure black dureaza pana pe 15 februarie, pentru cei interesati.
joc eu pvp sl 150 newgame++++++++ dar cred ca o sa fac un mic downgrade la caracter. si inca un caracter sl 28 parca newgame fara plusuri
l.t: zona 3
Am si eu un nou caracter, dar momentan nu-l folosesc pentru ca am pure white pe ala si ma da direct in pure black si nu vreau asta. Pentru perioada asta, pana in 15 feb, imi folosesc vechiul caracter care e lvl 109.
Nu stiu ce s-a intamplat azi, dar a fost haos total. A fost plin de mesaje albastre si de invadari. In mod normal, in zona 3, gasesti 2-3 mesaje albastre pentru a chema un ajutor, dar astazi era plin. In Shrine of storms, la Satsuki (black phantom), erau vreo 30 de mesaje albastre. Si asa in fiecare nivel. Cred ca am omorat vreo 15 black phantoms (normal, de fiecare data aveam langa mine 2 blue phantoms). Si uite asa sunt pure white character tedency intr-o lume pure black.
Ce clasa imi puteti recomanda? E primul JRPG care il joc.
(Ma gandesc in special la ceva close combat dar sunt deschis si altor tipuri de clase)
Noroc.
M-am "inhaitat" si eu la Demon's Souls acum nu mult timp.
PS:Am asteptat 2 luni ca sa-mi inlocuiesc TV-ul vechi si spart cu altul nou si de diagonala putin mai mare. Altfel, eram si eu pana acum la SL >100.
![]()
![]()
Deocamdata am ajuns la SL 51 si am jucat ~52h la el. Este cu adevarat genial si bineinteles japonezii sunt singurii in industria asta care isi mai permit sa implice in procesul de dezvoltare si procesul creativ. Drept urmare, Demon's Souls: cam cel mai bun din genul lui din ultimii multi (10?) ani.![]()
Mi-am ales clasa Magician, dar cand m-am dezvoltat am ales sa "combin" si cu Knight, adica am investit foarte mult in Magie si Inteligenta, dar am bagat si in Strenght ca sa pot manui anumite arme si scuturi, care imi folosesc pentru zonele inchise si inguste si melee attacks (EX: tunelele din Shrine of Storms unde ai parte numai de ambuscade din partea Skeletorilor).
Am omorat pana acum 5 demoni "secundari" (Vanguard, Adjudicator, Red Flying Dragon, Tower Knight si Phalanx) si o sa ma incumet curand sa provoc un Archdemon, ca sa pot defila si in 1-3, prin poarta inchisa pt moment. Cred ca primul meu Archdemon va fi cel din "Archstone of the Shadowmen".
PPS: Am versiune US si nu intentionez sa-l termin curand. Am si un al 2lea caracte destul de putin dezvoltat (Priest).
PPPS: Am citit zvonuri despre cel de-al 6lea Archstone (cel cu gigantii) si despre un eventual follow-up si anume Demon's Souls 2. Poate in 2 vor include si gigantii?
Bafta.
Tower Knight-ul pica destul de usor man.Trebuie sa ii dai la calcaie cateva lovituri...fugi..te invarti in jurul lui.Iar ii mai dai vreo 2,iar fugi..vii la al doilea picior..si repeti executia pana cade.Cand a cazut..te duci la capul lui si il lovesti pana se ridica.
Bookmarks