if you can't take the heat , stay out of the kitchen. Jocul asta e facut pt adevaratii hardcore gamers , pt iubitorii de RPG-uri si nu in ultimul rand : pentru masochisti
. Foarte multi care sunt obisnuiti sa joace un shooter sau altceva pe easy sau medium e si normal sa se enerveze . Me on the hand ... i love it
.E o adevarata provocare
.
Cum a spus si un user CG pe thread-ul asta : "demon's souls e un joc pentru barbati adevarati"so true
si btw : am batut toti bossii , stiu toate vrajile , stiu jumate din miracole , am 90% din armele unice si imi mai trebuie doar 3 upgrade-uri pana am toate trofeele. The platinum is getting closer and closer . Da nu numa atat ... chiar daca am peste 90 de ore de joc si is la al 2lea run , tot simt ca nu pot sa ma satur de jocu asta . E incredibil
![]()
![]()
what about girls ? as putea sa fiu rau si sa spun: "come on, pana si prietena mea l-a terminat"
dar nu sunt rau... cu toate ca e adevarat, e la al doilea run, NG+. she rocks
Tudoran, o sa faci platinum inaintea noastrayou rock man! ai gasit cumva Pure Bladestone? pentru noi e The Holy Grail in jocul asta... so hard to find, de nu il zapacim pe Black Phanom Black Skeleton in 4-2.
daca si prietena ta e la NG+ atunci ea ar trebui sa fie mandra iar ceilalti care se plangeau ca ii greu jocu sa le fie rusine. Tare prietena ta daca ii palce DS si se si stie
. A mea se stie f bine la Virtua Fighter , LBP , singstar si Flower
.
Cat despre platina nu stiu ce sa zic ... acuma am inceput a clasa 12a si trebuie sa pregatesc niste chestii pt scoala (plus examenele la scoala de soferi) asa ca o sa reduc orele de joc de la 6 la una sau doua.
Imi mai trebuie Marrowstone , darkmoonstone (pure ...care se ia numa de la crystal lizards ) si bladestone (cate chunk-uri si 1 pure ). In rest ... celelalte trofee o sa le fac usor . La cat ii de adicting jocu , nu o sa ma satur nici dupa NG+++.
Azi au venit la minte vreo 4-5 coelgi si le-am aratat armele unice din joc . Asa se mirau cand au vazut Dozer Axe-ul , meat cleaver-ul sau Bramd. Asa imi place ca toti laudau bosii , armele , lumile . Toti erau ceva de genu : Jocul asta ii genial
. I want it too .
Si btw ce soul level ai tu cu prietena ta ? poate dupa ce obtin platina , atunci o sa ma mai conectez online si mai omoram niste noobi. Facem co-op-uri la NG++++++
. Si las ca si voi o duceti bine
. Felicitarile mele
![]()
Knight-ul meu 110, iar Royalty-ul ei (Roialitza) e 150+, ladies first
. facem man si co-op cand o sa fim lvl-uri 200+ vorba ta
, numai ca noi avem zone 2 (UK, BP edition) dar parca si tu ai aceeasi versiune, nu?
Power to the gaming girls !!!
L-am batut si eu cu Knight-ul pe Allant dar mi-a facut de 3 ori Soulsuck (cuz' i was high as a kite) super atmosfera la sfarsit iar a doua oara cand am vazut sfarsitul am ajuns la concluzia ca povestea imi place foarte mult.
fantastic...
Aseara am facut tot Sonefang Tunnel (de la 1 la 4) intr-un singur run pe NG+ fara sa mor. e o super satisfactie
.
Game on dude! gather more souls so the world might be mended. imi place ca noi am intrat ultimii in clasa ca sa zic asa.. majoritalea de aici au terminat cu el.
succes la scoala, e cel mai interesant an.. BAC and stuff!
LE: uite aici delir, panic attack in DS
si sfantul graal se gaseste mai usor. Am luck 48 si tot adaug si mai am in mana stanga si Large sword of searching si tot nu am avut noroc . Am vazut intrun video in care zicea ca pure bladestone pica odata la 200 de scheleti (dinaia dual handed black phantom skeletons ) . Eu cred ca is la al 50-ilea run
Si din cauza la atata luck am soul level-ul egal cu 164 ... mi si groaza cand o sa dau NG++ :-s . Se adapteaza viata creaturilor si damage-ul in functie de level-ul tau . nu ?
nu, nu e ca in Oblivion. aici inamicii sunt mai tari in functie de NG si World Tendency (spre black sunt mai rai, dupa cum ai vazut). Character Tendency daca e spre Black ai mai putina viata in Soul Form iar daca e spre White ai mai mult damage in Soul Form.
good luck finding the damn pure bladestone... vezi ca Dual Katana BP Skeletonul ala din 4-2 (cum vii dinspre Old Hero Archstone o iei inapoi) are oricum 100% Drop Rate. ii dai cu Soulsucker, da?![]()
Ce a fost mai greu a trecut. La NG+ se dubleaza nivelul, iar orice NG dupa (ex. NG++, NG+++) aduce o crestere de doar 8-10%. However, ai grija ca orice armura sau scut ai avea, daca nu folosesti block, esti mort instant in majoritatea cazurilor. Bafta cu acest joc extraordinar.![]()
PlayStation LifeStyle � Demon’s Souls Joins PS3 Greatest Hits, Price Reduced to $29.99
Very few games reach the esteemed PlayStation 3 system Greatest Hits status. Those that do are among the very finest the platform has to offer, combining critical success, tremendous popularity, and exceptional quality. Demon’s Souls represents some of the biggest risks, loftiest goals, and most daring innovations ever embarked upon by a developer. Its arrival into the exclusive ranks of PlayStation 3 Greatest Hits validates its designers’ achievements and helps bring their unique vision to a larger audience. Priced to own at only $29.99, there has never been a better time to find out what everyone’s been talking about.”
soul suck ii dau ca disperatu da nu vrea fraieru sa imi deie piatra . Am luck 60 si tot nu a dat drop . In ritmu asta ajung la lvl 99 luck si abea atuncea o sa am piatra.
Si btw ma bucur foarte mult ca Demon's Souls a ajuns sa fie un "Great Hit" . O merita pe deplin . Sa speram ca o sa se mai vanda cateva exemplare acum ca s-a mai ieftinit![]()
Tocmai am terminat 1-1 si am cateva intrebari, joc cu Royal.
1 Am luat purple flame shield si nush cum guilotine, ceva topor. la amandoua imi zice ability shortage. cum fac sa le folosesc la capacitate maxima?
2 Am inteles ca lead demon's souls ar avea ceva folosinta inafara de "a le baga la bindeu" pt xp. ce fac cu sufletu lui phalanax?
3 Cum invat magii si miracole? care ii diferenta?
4 Ce stats-uri sa upgradez? pana acum le-am crescut echilibrat.
5 Cum deschid usa de dupa cavaleru rosu din 1-1?
6 Ceva sfaturi. In ce realm sa ma duc mai departe, ce iteme sa folosesc, strategii, alte chestii notabile de stiut?
hai ca te ajut eu cat pot . deci sa incepem cu inceputu :
1.ambele arme au ability shortage pt ca nu ai destul strenth si/sau dexterity ca sa le folosesti .daca o sa intrii la equipment si o sa apesi patrat deasupra armei/armurii respective o sa vezi scris jos stats needed . daca e scris cu rosu undeva inseamna ca nu ai lvl destul de mare pt un skill anume . Apasa triunghi de 2 ori si o sa iti vezi toate stats-urile tale (astfel o sa iti dai seama mai usor cat de multe puncte iti mai trebuie ca sa ajungi la level-ul dorit )
2.cu anumite suflete de demon (precum phalanx) poti sa faci cateva lucruri mai speciale precum : invatarea miracolelor si/sau a vrajilor sau crearea unor arme speacile . Acele arme pot fi create doar din sufletul unui boss anume si ele pot fi facute de catre blacksmith Ed (lumea 2-1) odata ce ii dai sufletul de Flame Lurker (boss-ul de la lumea 2-2) . Din sufletul lui phalanx nu poti sa inveti nici o vraja , da poti sa obtii Scrapping Spear . Tu poti sa faci ce vrei cu ea. nu ii asa important sufletul lui
3.Miracolele si magiile pot fi invatate de la diferite NPC-uri din nexus . La inceput o sa ai o lista mica de vraji si miracole pe care le poti invata pt ca ai niste "invatatori" mai slabi . Npc-urile care te invata vrajile si miracolele mai puternice trebuie salvate din diferite lumi . Odata ce inveti o vraja , aceasta trebuie memorata . Ca sa memorezi o vraja doar merbi la unu dintre npc-urile care te-au invatat obiectul respectic si selectezi " Remember miracole/spell"
4.La stats-uri tu decizi ce vrei . Eu la inceput mi-am crescut f mult Vitality-ul (care mi-a prins f bine) si luck-ul (care si acuma imi prinde bine la farmat pietre ) . Dar paote ar fi indicat sa iti cresti pe langa astea si Intelligence-ul ca sa ai mai multa mana si strenth-ul/dexterity-ul ca sa poti purta arme mai puternice (eu de ex am avut un STR lvl f mic si a trebuit sa termin jocu prima data folosind un falcon sword...silly me )
5.Nu stiu despre ce usa vorbesti. E vorba de aia de la stanga chiar dinainte sa intrii in ceata dinainte de al 2lea boss ?
6.Eu iti recomand sa termini cat mai repede lumea 4 . La inceput o sa para mai greu da acolo sunt cele mai bune zone de farmat si cei mai usori bossi (dupa parerea mea ) . Sa ai tot timpu la tine grass-uri sa te vindeci , potiuni de mana in caz ca folosesti vraji si eu ti-as recomanda sa inveti si miracolul Evacuate (costa numa 20 000 de suflete parca ....da se merita pe deplintrust me on this one ) . Alte sfaturi ce sa iti dau ?
daca vrei sa faci pure white tendancy , atunci dupa fiecare boss batut sinucidede in nexus (astfel o sa eviti sa mori in body form in vreo lume plina cu mosntrii si astfel jocul nu va devenii mai greu . de asemenea pt a obtine pure white sau pure black e indicat sa joci offline ...eu asa ma joc de 40 de ore incoace
). alte sfat-uri nu stiu ce sa iti mai dau
. Vezi sa nu te grabesti niciodata , sa analizezi miscarile inamicului si sa ataci cand crezi tu ca e mai bine
. Spor la omorat si succes la jucat ...o sa ai nevoie
L.E. iti recomand sa intrii pe site-ul asta de fiecare data cand ai o problema http://demonssouls.wikidot.com (pana si strategy guide-ul de la DS recomanda acest site)
Usa din 1-1 o deschizi daca il omori pe Ostrava in loc sa-l salvezi si iti cade o cheie. Vezi ca bossul de acolo e destul de greu de batut la level mic (aproape imposibil) si de obicei il bati ori cu poison cloud ori il tot tragi afara si ii dai backstab cand incepe sa fuga inapoi(iti trebuie thief ring si sa nu te loveasca niciodata). Insa daca reusesti sa-l bati chiar la inceput e f bun fiindca iti da 27k Souls.
Si site-ul ala e recomandat de guide fiindca sunt aceeasi autori ^^
@ Tudoran: level 60 la Luck e destul de MAREsi BP Dual Skeleton, fraierul, vorba ta ca ii place sa si-o ia la nesfarsit in loc sa dea drop la blestemata aia de piatra... ce-i e asa greu? sorry deci spuneam ca el are oricum 100% drop rate si nu mai are sens sa investesti in Luck doar pt el. mai bine pui la alte stats
![]()
are 100% drop rate ...da nu la pure bladestone. Acuma am luck 69 si tot nu am avut noroc . desi avad in vedere ce luck mare am acuma am reusit sa iau 5 sau 6 ture consecutive numa bladestone chunks
. si ma vazut ca drop rate-ul e de 0.5% la BP Dual skeleton (deci la 1 din 200 pica piatra numa ). Oricum luck-ul asta o sa ma ajute sa trang si marrowstone (numa alea imi mai trebuie si darkmoon stone ...da de ultimele faci rost numa de la soparle de cristal) .
Oricum castig la experineta in prostie (aproape 250 k xp deci din 2 ture am destul XP sa cresc in level ...si chiar nu imi mai trebuie nimic crescut la vreun level mai mare ...poate o sa ma apuc de vitality si inteligence dupa ce termin cu luck-ul asta si o sa fac rost de toate pietrele). Damn it ! de 4-5 ore caut pure bladestone si inca nu am noroc
. Sper ca tu ai mai mult noroc
. Spor la joc in continuare !
si btw am uitat sa zic (i was playing DS you know) : welcome to the club , slabunator !
Sper sa nu renunti la joc dupa ce vezi ca bossii si inamicii nu pica ca mustele (precum in multe alte jocuri din ziua de azi )
Vezi ca la darkmoon stone sunt 2 soparle in 4-3 acolo la boss room le poti omori de 4 ori deci ar trebui sa-ti pice lejer un pure de chunkuri faci usor rost de pe reaperi. In rest marrowstone de pe muste astea o sa fie nasol de farmat.
Vezi daca tot ai baga atat luck poti folosi Blueblood Sword fiindca scaleaza destul de bine cu luck.
Si despre Pure Bladestone vezi ca wiki-ul ala are un forum gasesti destui acolo care sa-ti dea unul sa iei achiev.
tuzici ca Blueblood sword merge bine cu luck-ul meu . Da am o intrebare : Large sword of searching nu m-ar ajuta si mai mult ?ca eu tot cu aia is in mana stanga
. Din cate am auzit are ceva proprietate care ajuta la cautat lucruri valoroase . Nu stiu exact ce face... dubleaza drop rate-ul
luck-ul
. who knows ?
Bookmarks