Am si eu o intrebare: am pus Bastard Sword (o ditamai sabie) si abia omor cu ea...... cu rapierul (+3) omor mult mai usor. De ce? Si mi-am mai cumparat miracolul Heal, dar jucatorul nu se vindeca deloc.......
Am si eu o intrebare: am pus Bastard Sword (o ditamai sabie) si abia omor cu ea...... cu rapierul (+3) omor mult mai usor. De ce? Si mi-am mai cumparat miracolul Heal, dar jucatorul nu se vindeca deloc.......
Probabil ai facut testul de damage pe inamici vulnerabili la piercing ( rapierul face piercing damage), pt miracole iti trebuie talisman of god, il gasesti in 4-1 ,in dreapta inainte sa treci de prima ceata...
Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki Aici gasesti tot ce vrei despre jocul asta, am luat platina din 4 playtroughs numai cu ajutorul acestui site...bafta!
eu momentan sunt level 157, deci cand o sa fii cel putin level 131 o sa putem da un co-op. Am nevoie mare de ajutor ca aseara am incercat de vreo 4 ori la man eater si tot o iau in freza. Am incercat de toate: melee, magic, miracles, da nimic nu merge. Si tin minte in primul walkthrough ce usor mi s-a parut...ei bine acuma la al 4lea walkthrough pot sa spun...ca nu e lol
Am vorbit cu un tip care m-a ajutat sa il bat pe adjudecator si zicea ca inca nu a ajuns la 3-2 ca sa ma poata ajuta, da a zis ca dupa ce o sa ajunga acolo o sa imi deie o mana de ajutor. Pacat ca nu a mai intrat pe PSN de 36 de ore. In orice caz,lumea 3 e foarte goala cand vine vorba de primit ajutor
...sau de a fi invatat de altii lol
L-am invins pe Dragon God, ceea ce inseamna ca pot trece la 1-3 si mai departe ca sa iau White Bow. Apoi ma pun sa adun suflete si ajung imediat level 100+.![]()
Felicitari! Lupta cu Dragon God e una dintre preferatele mele. Imi place ca zici ca are si niste mici elemente de puzzle...nu e doar mindless hack and slash
.
Eu azi am incercat de inca 4 ori sa bat Man Eater-ul si la 2 am murit rapid, deci nu mi-a fost prea mare ciuda.. da celelalte doua au durat cel putin 10-15 minute si cand te asteptai mai putin: BANG! You're dead!.
Mi-am cam pierdut antrenamentul...si cred ca si faza ca de la NG+ nu am ami crescut deloc in level (ba din contra am facut downgrade lol). Mai astept un pic sa creasca n3r0 in level si daca nu ma poate ajuta nici el atunci cred ca o sa reapuc de crescut in level...hardcore.
Nu ti ai pierdut antrenamentulMan Eater este dupa parerea mea cel mai greu boss din joc. Asa muream si eu pana a intrat un blue phantom si mi-a spus sa-l omor pe primul prin ceata cu arcul
deci poti scapa de primul usor si dupa aceea te invarti in jurul focului si nu ar trebui sa ai probleme...
Il cam trisezi, dar fiind la al 4 lea playtrough eu cred ca a fost de ajuns sa l bati de 3 ori![]()
Sau iti faci un mag, dai un firestorm, ..., profit.
La man eater singura problema este ca te arunca in prapastie cand face acel pounce, in rest folosind warding e degeaba, ca majoritatea bosilor din joc.
nici nu ma gandesc sa trisez la faza aia cu trasu prin ceata( inca lol) da sincer innebunesc... In fiecare zi incerc de 2-3 ori si de fiecare data ma arunca de pe pod sau amandoi ma prind la inghesuiala si "spameaza" cu magie sau atacuri normale lol. Nu stiu de ce da turele trecute in 2-3 incercari era mort...aveam mai multe probleme la Flame Lurker decat aici. Da acuma oficial Man Eater-ul a devenit cel mia greu boss din tot jocul.
Si cat despre propunerea lui SwingShot cu firestorm, sa stii ca am incercato de 2-3 ori da o tura de magie abea ca ii scade 5% din viata... am incercat si cu vraji si cu miracole da abea ca ii fac damage... De regula fac warding, il atac de aproape, cand sunt pe moarte fug, ma vindec si il atac cu fireball-uri si apoi incarc mana si o iau de la capat. Da cam de fiecare data o iau in freza pt ca o iau in freza de la atacurile lor "in echipa"...inclusiv double-pounce-ul ala care ma termina ~
Da nu ai chef Enthroll sa dai o mana de ajutor?Hai ca m-ai ajutat si la trofeul cu inele si la acela cu pure bladestone si dupaia am omorat si Penetrator-ul in lumea ta. Nu ai chef sa mergem din nou la vanatoare de demoni?
P.S. Oferta e valabila oricarui user care vrea sa dea o mana de ajutor. Nu m-ar deranja sa mergem si 3 oameni sa le dam in freza la demoni da nu imi fac mari sperante pt ca de 2 sapt nu gasesc nici macar 1 on.
Ce s-a intamplat cu acel grup curajos de Demon Slayeri care postau cel putin de 2-3 ori pe zi pe thread-ul acesta, ajutau nou venitii sau se mandreau cu realizarile lor?![]()
va rog frumos sa imi recomandati si mi-e o class buna pt inceput deoarece am inceput a juca si eu acest super titlu si as dori o clasa cu care mi-ar fi mai usor sa avansez in joc.
Mentionez ca imi place sa joc melle .
Tudoran incearca sa echipezi toate chestiile care dau boost la magic. Imi amintesc pe moment doar Wandul ala de il faceai cu un Demon Soul dar parca mai erau si altele(nu am mai jucat demult). Apoi cu Firestorm te duci repede langa primu si castezi o data bei si inca o data si ar trebui sa fie mort(atata timp cat il prinzi in range). Faci la fel si cu al2-lea si ar trebui sa fie ok.
Si pentru Melee e mult mai greu dar ar trebui sa reusesti cu warding. E mult mai usor daca reusesti sa-l omori pe unu din ei repede si apoi sa il bati si pe al2-lea singur. Tin minte ca pe char-ul care era mage l-am batut foarte usor si pe ala cu STR Build am stat cateva ore sa-l bat.
E foarte ciudat..eu am un mag de 180 si maneaterul moare dintr-un firestorm. Intr-adevar, trebuie sa fiu lipit in el, dar de obicei functioneaza.
Cat despre recomandare, depinde ce experienta se cauta.
Pt spart controlerul in televizor, dar cu o satisfactie enorma dupa, recomand Barbarian (cu care incepi in chiloti literalmente). Asa te calesti in jocul asta![]()
Daca vrei intai sa vezi jocul si sa nu prea te chinui, baga un Royalty si mergi pe magie all the way, o sa fie piece of cake.
imi pute-ti sugera un build pentru knight deoarece m-am hotarat la aceasta clasa sa o joc .
si sa imi spune-ti unde sa investesc primele puncte si pe ce statusuri sa ma axez mai intai.
multumesc
Ma uit diseara sa vad ce lvl am la mag, si ne gasim prin joc ca mi-ati facut pofta (iar se strang vasele nespalate cu saptamanile). Eu am si un barbar bine cladit, pe care am si scraping spear si acid cloud, poate mergem si la vanatoare de invadatori
Revin diseara cu nivelul, + ca trebuie sa mai joc un pic sa imi aduc aminte timingurile de la movement.
hai sa stabilim o ora si o lume la care sa ne intalnim. Ce ziceti de ora 22:00-22:30 si la intrare la 3-2?si dupaia vin cu voi oriunde vreti
lol
Hai ca incet incet ne intoarcem la cel mai bun RPG din ultimii ani![]()
Oook, deci am mag lvl 182 si barbar cazmar lvl 131. Banuiesc ca ne putem intalni macar cu unul din ai mei. Add me pls cand intri, PSN: Sw1ngSh0t. Singura problema, imi rup degetele in chatu ala de psn X__X ^_^
Bookmarks