Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 41

Thread: Split-screen ps3 game

1. #21 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Well , seria cod de la Call Of Duty Worlt at War in sus... Cod BO , MW , MW2 , MW3
    Fifa-urile , NHL-urile , NBA-urile , Tennis-urile , Golf-urile , NFL-urile , mai toate jocurile gen fighting , PES-urile , Army of Two 1 & 2 , LBP 1 & 2 , Dead Nation , Haze , Blur , Borderlands , Resident Evil , Crash Team Racing (CTR) , Uncharted 3 , Wipeout , Stardust , Bomberman

Si mai sunt zeci...

2. #22 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pentru cei interesati au aparut pe piata televizoare LG DUAL PLAY. Adica jucand in split screen fiecare participant isi pune ochelarii Dual Play si se vede pe el pe intregul ecran. Mai multe detalii aici:

3. #23 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Funcţionează si la televizoarele 3D mai vechi de la LG, trebuie doar sa ai doua perechi de ochelari si sa faci o mica "şmecherie"

4. #24 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Funcţionează si la televizoarele 3D mai vechi de la LG, trebuie doar sa ai doua perechi de ochelari si sa faci o mica "şmecherie"

Mai exact ce face ala? Inverseaza una din lentile de la ochelari?

5. #25 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da, o pereche de ochelari numai cu lentila dreapta si o pereche numai cu lentila stanga

6. #26 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Da, o pereche de ochelari numai cu lentila dreapta si o pereche numai cu lentila stanga
    Ok. Dar nu stiu daca se vede chiar cum trebuie, daca TV-ul nu are functia DUAL PLAY. Oricum ochelarii DUAL PLAY se cumpara separat.

7. #27 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am facut cu un amic si merge, nu exista functia dual play, poate au redenumit-o pe noul tv, pe tv-ul vechi apesi butonul 3D apoi selectezi sbs sau half-out in funcţie de împărţirea ecranului in split screen, vertical sau orizontal
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1365505209465.jpg

8. #28 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    OK. Astea mai noi de au functia DUAL PLAY merg doar pentru split screen sus-jos, nu si pentru stanga-dreapta.

9. #29 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca te uiti in clipul postat de tine vei vedea acelaşi lucru, pe telecomanda magic motion apasa butonul 3d apoi selectează half-out. Iti spun sigur ca si la televizoarele noi merge si la splitul pe verticala.

---------- Post added 09-04-2013 at 02:10 PM ----------

Uite un tutorial mai bun

10. #30 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    M-am uitat acum pe un manual de utilizare si DUAL PLAY merge si pe varianta side-by-side. Eu am pus un link particular. Daca dai pe youtube la cautare LG DUAL PLAY o sa vezi si prezentari oficiale, unde se selecteaza din meniu DUAL PLAY.

11. #31 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

12. #32 SP
    Junior Member quovadis35's Avatar
    Ce jocuri se pot juca in 2 de pe aceeasi consola in modul coop dar nu cu impartirea ecranului in doua? Am vazut ca ati enumerat niste jocuri mai sus dar care din ele pot fi jucate doar pe un singur ecran?

13. #33 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    diablo 3
    jocurile lego, daca stati aproape unul de celalalt
    rayman, legends si origins

14. #34 SP
    Multumesc! Doar astea ar fi?

15. #35 SP
    in acelasi ecran, mai sunt cele sportive. la care am impresia ca poti juca in aceeasi echipa
    fifa
    nba
    nhl

16. #36 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Seria Skylanders, Ratchet & Clank All 4 one, LittleBigPlanet 1,2,3 si Trine 2. Cam atat stiu eu.

17. #37 SP
    Multumesc mult! Vreun shooter stiti? Scuze ca va stresez,sunt incepator in ale consolelor! Am inteles ca COD se poate juca in 2?

18. #38 SP
    shootere sunt mai multe. dar nu pe acelasi ecran

19. #39 SP
    Ok. Multumesc inca o data!
    Am vazut pe youtube o serie de filmulete facute de doi baieti care se joaca coop si apareau amandoi in acelasi ecran. Banuiesc ca jucau de la doua console. http://www.thecoopmode.com/

20. #40 SP
    da. exist amoduri coop care pot fi jucate si de pe console diferite
    cel din AC Unity este un astfel de coop

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast