Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 37 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast
Results 521 to 540 of 737

Thread: God of War: Ascension

1. #521 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cat de imbecil sa fii sa afirmi asa ceva... L-am inceput si eu aseara si e ****ing breathtaking!!!

2. #522 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Sincer am șters demo-ul aseară după lupta cu hipo-ceva (nu îmi amintesc) pentru că m-am plictisit. La 3 nu m-am plictisit niciodată. Acum nu mă împușcați

3. #523 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    Sincer am șters demo-ul aseară după lupta cu hipo-ceva (nu îmi amintesc) pentru că m-am plictisit. La 3 nu m-am plictisit niciodată. Acum nu mă împușcați

4. #524 SP
    Stiti cumva daca mythological heroes pack pentru multiplayer este restrictionat pe cont? Am introdus codul pe UK, joc pe cont de US si nu gasesc nicaieri bonusul....

5. #525 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Someone watched Titanic too much...
    Attached Images Attached Images rsz_dscn6183.jpg

6. #526 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Stiti cumva daca mythological heroes pack pentru multiplayer este restrictionat pe cont? Am introdus codul pe UK, joc pe cont de US si nu gasesc nicaieri bonusul....
    Mda ce idioti. Contentul collector's edition este restrictionat pe cont, deci pe contul meu principal nu pot beneficia. Incredibil.....

7. #527 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Minunat... Sa inteleg ca aceeasi problema o vom avea si cu viitoarele DLC-uri? Nu de alta dar am folosit codul pentru season pass.

8. #528 SP
    Member Mishy's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    @ 0:58

"While it's enjoyable and at times visually impressive, it lacks the breath-taking scale ... "
    Si arata lupta aia de la inceputul jocului .

Nu pot sa iau in serios review-ul asta .
    Nu poti sa iei in serios niciun review de la astia

9. #529 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Mda ce idioti. Contentul collector's edition este restrictionat pe cont, deci pe contul meu principal nu pot beneficia. Incredibil.....
    Cum naiba ?nu descarci un fisier ?stiam ca fiserele sunt disponibile de pe orice cont..

10. #530 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Din cate se pare, o parte din continutul inclus in Collector's Edition (defapt bonusurile incluse si in Special Edition) este sub forma de DLC Service (continutul este deja pe disc, iar folosind codul iti deblocheaza accesul). Adica poate fi folosit doar pe contul pe care s-a dat redeem la cod. In categoria asta intra Mythological Heroes Pack si 48 hours XP Boost. Celelalte (tema si soundtrackul) pot fi accesate si de pe alte conturi.

Cu Season Pass-ul nu o sa fie problema. Activand codul beneficiezi de gratuitate la DLC-uri in momentul in care ele o sa fie disponibile. Acele DLC-uri vor trebui downloadate pentru a le putea utiliza, astfel facandu-le disponibile pentru toate conturile de pe consola.

11. #531 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Blade of Judgement a necesitat un download. Pe UK apare in lista de arme si se poate echipa, pe contul RO nu.

12. #532 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Blade of Judgement a necesitat un download. Pe UK apare in lista de arme si se poate echipa, pe contul RO nu.
    Eu am bagat codul direct la account management/redeem codes,si mi se pare normal sa mearga doar pe uk din moment ce pe teet era specificat UK

13. #533 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Cat de imbecil sa fii sa afirmi asa ceva... L-am inceput si eu aseara si e ****ing breathtaking!!!
    Poate iti dai si tu cu parerea despre joc ce anume ti-a luat rasuflarea ca in afara de a jigni ca unii sau altii il considera un joc sub nota 9 te irita.

14. #534 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Tocamai l-am terminat, superb jocu, mai putin o singura parte cu o anume batalie unde eu consider ca e exagerata dificultatea pana la punctul in care nu mai e fun deja, nu zic cum se cheama ca nu vreau sa dau spoilere dar mi-a facut peri albi si niste draci de numa, si am jucat pe normal dif. nici nu vreau sa-mi inchipui cum e pe hard sau titan.
    Chestia cu blocatul contentului pe user mi se pare cea mai mare tampenie posibila, nu-mi vine sa cred ca se mai practica inca asa ceva, n-au realizat inca nici acum astia de la sony ca lumea are cel putin 2-3 user acounts pe o consola si ca e normal ca sa poata accesa toti userii de pe aceea consola continutul din ea...absurd.

15. #535 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Tocamai l-am terminat|
    te vedeam in lista cand erai in sectiunea aia dificila. eu am avut noroc ca am executat ala cu patru picioare de respira greu si mi-a dat ceva green orbs.

16. #536 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O sa apară un patch pt partea aia mai grea

17. #537 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Da, la mine problema era ca pana ajungeam la ala cu 4 picioare mai aveam un firicel de viata si imi palea una si ala eram

18. #538 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Din cate se pare, o parte din continutul inclus in Collector's Edition (defapt bonusurile incluse si in Special Edition) este sub forma de DLC Service (continutul este deja pe disc, iar folosind codul iti deblocheaza accesul). Adica poate fi folosit doar pe contul pe care s-a dat redeem la cod. In categoria asta intra Mythological Heroes Pack si 48 hours XP Boost. Celelalte (tema si soundtrackul) pot fi accesate si de pe alte conturi.

Cu Season Pass-ul nu o sa fie problema. Activand codul beneficiezi de gratuitate la DLC-uri in momentul in care ele o sa fie disponibile. Acele DLC-uri vor trebui downloadate pentru a le putea utiliza, astfel facandu-le disponibile pentru toate conturile de pe consola.

Ma gandesc serios sa joc multiplayer de pe contul UK. N-am apucat sa verific, dar sunt trofee multiplayer related in afara de acela de inceput cand iti alegi apartenenta?

19. #539 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ma gandesc serios sa joc multiplayer de pe contul UK. N-am apucat sa verific, dar sunt trofee multiplayer related?
    Deap, doar unul. Sa iti alegi un zeu si sa faci MP tutorial.

20. #540 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Da, la mine problema era ca pana ajungeam la ala cu 4 picioare mai aveam un firicel de viata si imi palea una si ala eram
    Cam cate ore ti-a luat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 37 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast