Cat de imbecil sa fii sa afirmi asa ceva... L-am inceput si eu aseara si e ****ing breathtaking!!!
Cat de imbecil sa fii sa afirmi asa ceva... L-am inceput si eu aseara si e ****ing breathtaking!!!
Sincer am șters demo-ul aseară după lupta cu hipo-ceva (nu îmi amintesc) pentru că m-am plictisit. La 3 nu m-am plictisit niciodată. Acum nu mă împușcați![]()
Stiti cumva daca mythological heroes pack pentru multiplayer este restrictionat pe cont? Am introdus codul pe UK, joc pe cont de US si nu gasesc nicaieri bonusul....
Minunat... Sa inteleg ca aceeasi problema o vom avea si cu viitoarele DLC-uri? Nu de alta dar am folosit codul pentru season pass.
Din cate se pare, o parte din continutul inclus in Collector's Edition (defapt bonusurile incluse si in Special Edition) este sub forma de DLC Service (continutul este deja pe disc, iar folosind codul iti deblocheaza accesul). Adica poate fi folosit doar pe contul pe care s-a dat redeem la cod. In categoria asta intra Mythological Heroes Pack si 48 hours XP Boost. Celelalte (tema si soundtrackul) pot fi accesate si de pe alte conturi.
Cu Season Pass-ul nu o sa fie problema. Activand codul beneficiezi de gratuitate la DLC-uri in momentul in care ele o sa fie disponibile. Acele DLC-uri vor trebui downloadate pentru a le putea utiliza, astfel facandu-le disponibile pentru toate conturile de pe consola.
Blade of Judgement a necesitat un download. Pe UK apare in lista de arme si se poate echipa, pe contul RO nu.
Tocamai l-am terminat, superb jocu, mai putin o singura parte cu o anume batalie unde eu consider ca e exagerata dificultatea pana la punctul in care nu mai e fun deja, nu zic cum se cheama ca nu vreau sa dau spoilere dar mi-a facut peri albi si niste draci de numa, si am jucat pe normal dif. nici nu vreau sa-mi inchipui cum e pe hard sau titan.
Chestia cu blocatul contentului pe user mi se pare cea mai mare tampenie posibila, nu-mi vine sa cred ca se mai practica inca asa ceva, n-au realizat inca nici acum astia de la sony ca lumea are cel putin 2-3 user acounts pe o consola si ca e normal ca sa poata accesa toti userii de pe aceea consola continutul din ea...absurd.![]()
Da, la mine problema era ca pana ajungeam la ala cu 4 picioare mai aveam un firicel de viata si imi palea una si ala eram![]()
Bookmarks