De ce nu rejoci singur capitolul ?este mai greu de explicat.
neah. isi pierde farmecul. cel putin pentru mine. zi-mi doar daca e alt scenariu si atat. vroiam sa stiu daca fazele de genu is facute in asa fel incat sa nu schimbi cursul jocului. intelegi ce vreau sa zic...
Spoiler mai jos. Nu citi decat daca ai terminat jocul.
Fata de Heavy Rain e o foarte slab. Nu il consider un joc pe care fie il urasti fie il iubesti. Chiar deloc. Nu e un gen pentru toata lumea, asta e clar. Dar fata de alte jocuri din anul asta, nici povestea nu a fost grozava. Ma uit la TLoU, Bioshock, Tomb Raider unde povestile pur si simplu s-au scurs incredibil de bine si m-au prins instant. Aici au fost prea multe momente in care nu se intampla nimic iar tu te chinuiai cu un control tampit si o camera stricata. In Heavy Rain nu a fost asa. Atmosfera de acolo a fost altceva, ploaia intensa, presiunea aia constanta, povestea mult mai interesanta, etc.
Si mai e si partea cu actorii de la Hollywood. No offence, degeaba sunt ei mari actori, dar nu joaca bine in totul. Mi s-au parut mult mai memorabile personajele din HR fata de BTS, chiar daca nu au fost nume mari in distributie.
Jocul asta are foarte multe probleme si e o dezamagire in comparatie cu HR.
Stiti cumva cum as putea face rost de alte limbi pentru joc? Il am doar in engleza. E posibil?
Beyond: Two Souls sold over 1 million copies in 2013, moved 70,088 in France alone | VG247Beyond: Two Souls sold over 1 million copies worldwide in 2013, and in France alone, the game moved 70,088 copies, according to a tweet from Quantic Dream co-CEO Guillaume de Fondaumière. The game sold better than Heavy Rain in it’s first 12 weeks on shelves in the region, the tweet continued. Beyond: Two Souls was released in October.
Nu e rau, nu e rau deloc. La ce recenzii pe site-urile de profil a avut jocul nu prea ma asteptam sa se vanda asa de bine. Poate va primi si o continuare <3
Tocmai ma uitam aseara la filmul ''the butterfly effect'' si am vazut acolo o scena cu baiatul respectiv,care printr-o putere supernaturala este pus de mama lui si un doctor sa-si aduca aminte de un eveniment din trecut la care a asistat insa n-u la vazut in totalitate.
Aceesi chestie ca si cu jodie,ichide ochii si cu cat inainteaza ii curge sange din nas.S-or fi inspirat producatorii jocului din film?
n-are absolut nici o treaba
ala din Butterfly Effect avea puteri prin care daca se uita la o fotografie/film cu el din trecut putea sa se reintoarca la momentul ala si reparticipe direct, astfel putand schimba evenimentele => prezent schimbat
singurul lucru care il au in comun e ca ambelor personaje le curge sange pe nas cand isi folosesc ,,puterile". Jodie nu prea poate sa schimbe nimic din prezent sau trecut
pai da, la chestia cum reactioneaza caracterele ma refeream, aceleasi ''simptome''.Oricum ,cel putin pana azi o groaza de jocuri s-au inspirat catusi de putin din filme...
Am terminat si eu jocul acum 2 saptamani si era mai bine daca scriam atunci. Jocul mi-a placut foarte mult, nu inteleg cum americanii cumpara milioane de mindless call of duty, trag ca disperatii si in joc si in realitate, iar acest joc scos de o mica companie canadiana e marginalizat si subestimat. Nota mea pentru acest joc minunat este 8.8, felicitari quanticdream pentru munca depusa, atmosfera superba grafica de exceptie si povestea de neuitat.
In septembrie si pe PS4
http://www.alcom.ch/index.php?hm=suc...yond-Two-Souls
O poveste incredibilă, grafica jocului arată nemaipomenit de bine pentru o platformă hardware din 2005-2006, eu am notat prestația celor 2 actori ca fiind de nota 10.
Am jucat si Heavy Rain, nu pot spune care dintre cele 2 jocuri este mai bun, controlul in Beyond Two Souls pare ceva mai bun, nota mea de final este 9/10.
La finalul jocului am rămas puțin întristat, întrucât in cele 10 ore ale jocului mă atasasem foarte mult de personaje. Abia astept sa cumpăr si varianta PS4, retail.
L-am termint acuma dimineata, ce pot sa zic...un joc cu un story placut, grafica foarte buna, gameplay-ul putin jenant cand eram cu Jodie. Una peste alta recomand cu caldura jocul, acuma intru pe Heavy Rain sa vad cum e![]()
A incercat cineva aplicatia de telefon Beyond Touch pe PS4? Nu am doua controllere si as vrea sa incerc platina.
Prin aplicatie as vrea sa conectez contul principal, iar celalalt guest cu controllerul.
Eu unul nu.
Poti incerca si varianta https://psnprofiles.com/trophy/2163-...r-till-the-end
Bookmarks