Daca ma decid sa iau GTA 5 cu cineva de pe store vom putea sa il folosim amandoi in acelasi timp si SP si MP? Exista vreun risc de ban pe PSN?
De ce dezinformezi?
Il puteti juca in acelasi timp pe cele 2 console pe care s-a facut shearing, dar nu pe acelasi cont.
Haha, cred ca am inteles confuzia deja. Fishy i-a raspuns omului la intrebarea cu banu' pe PSN iar gvingi intelesese ca-i vorba de prima intrebare.
E cineva interesat de un share la season pass acum ca-i la ofertaAssassin’s Creed III Season Pass (Not available in Turkey)
Was €29.99/£23.99/AU$43.95, now €14.99/£11.99/AU$21.95
Additional 10% off for PS Plus members![]()
downloadez un joc de la un prieten(psn sharing), il joc dupa il sterg ca sa fac loc la alt joc...in cazul in care vreau sa mai joc jocul pe care l-am downloadat de unde se poate lua???sau trebuie sa stea toata viata pe consola instalat???
Mai poate explica din nou ceva cum sta treaba.
Cumparam jocul de pe un cont x. Eu am contul y iar prietenul meu contul z.
Putem sa jucam amandoi jocul in acelasi timp, multiplayer, eu de pe contul y iar prietenul meu de pe contul z ?
In cate persoane functioneaza sharing-ul?
Da, puteti juca amandoi in acelasi timp atata timp cat nu stati pe acelasi cont.
Un joc poate fi activ in acelasi timp DOAR pe 2 conturi. Deci situatia de mai sus pica din start.
Jocul se cumpara pe contul X si poate fi acrivat si jucat si pe contul Y.
By Strike105X in forum Console Club
By naz in forum Sony PlayStation 4
By AndyTiME in forum Software
By Khan in forum Hardware
Bookmarks