O vrei si pe mama ,o vrei si pe tata.
mda ... inteleg ca e criza dar mini cred ca ai trimis aleatoriu PM uri pt gameshare la jumatate de forum![]()
C'mon, doar am intrebat pe cine banuiam ca are the goddamn walking dead. Am gasit pana la urma, si nu am cersit, monstru. I just asked nicely![]()
Valabil:
Catherine, Magic: The Gathering 2012, ModNation Racers(Psp), Killzone: Liberation(Psp), Dead Nation, Super Stardust HD, Mass Effect 2: Cerberus Pack, Burnout Paradise Complete Bundle, Legacy of Kain: Soul Reaver, Worms, Zen Pinball.
Are cineva Crysis 1 si3 uk? Nou pret pe psn
Crysis 1
Was €19.99/£15.99, now €9.99/£7.99
Was €19.99/£15.99, now €9.99/£7.99
Crysis 3
Was €69.99/£59.99, now €39.99/£29.99
Doreste cnv sa faca un share cu mn la Tom Clancy’s Splinter Cell Trilogy HD ????
Was €24.99/£19.99, now €10.99/£8.89
Valabil:
Catherine, Magic: The Gathering 2012, ModNation Racers(Psp), Killzone: Liberation(Psp), Dead Nation, Super Stardust HD, Mass Effect 2: Cerberus Pack, Burnout Paradise Complete Bundle, Legacy of Kain: Soul Reaver, Worms, Zen Pinball.
Contul nu este al meu, este al unui prieten bun si accepta schimburi( minim 2 jocuri ).
Caut si eu dlc-urile..la blackops 1 si 2,daca cineva le are..ofer ceva la schimb,sau daca cineva vrea sa cumpere cu mine ..let me know!
Se pot shareui jocurile cumparate sau tot ce a fost downloadat la un moment dat (adica si cele de pe PS Plus )?
Are cineva activat un online pass pentru Shift 2 si ar dori sa mi-l dea si mie. Pot oferii si eu cateva pass-uri (ACIII, Most Wanted, Hitman, The Run)
Efectuat sharing cu user-ul darkpaul13.Recomand!!Serios si prompt.
Il am ... dau la sharing pentru cine vrea la schimb pe jocuri. Motivu e pentru ca eu nu mai joc BF3 si imi ocupa spatiu degeaba , am toate dlc-urile in cont si pe hard bineinteles.
Au ramas valabile:
*God of War HD Collection Vol. 1
*God of War HD Collection Vol. 2
*Kingdoms of Amalur: Reckoning
*Prince of Persia: The Forgotten Sands
*The Revenge of Shinobi
*Modern Combat: Domination
*Worms
By Strike105X in forum Console Club
By naz in forum Sony PlayStation 4
By AndyTiME in forum Software
By Khan in forum Hardware