IGN Review: 8.4 - Impressive
am jucat demo-ul si mi-a placut mult...faptul ca poti juca si cu tipa
un pic ideea de un ninja in viitor nu prea ma incanta...insa cred ca o sa il cumpar
Primele pareri dupa cateva ore de gaymplei:
- grafica: este cel mai frumos Ninja Gaiden de pana acum fara doar si poate. Se misca extraordinar de fluid in 1080P, nu am observat nici un moment low fps sau alt simptom de genul. Culorile sunt extraordinare, iar combo-urile parca sunt mai brutale fata de celelalte titluri.
- gaymplei: nu stiu daca este un minus sau un plus, nu m-am hotarat inca, dar dificultatea jocului este cu mult scazuta fata de Ninja Gaiden 2 Xbox 360, fara sa mai vorbim de Sigma 1, care este iadul pe pamant fata de titlul actual. Am inceput sa joc direct pe warrior, chestie aproape imposibila de realizat la titlurile anterioare fara o cutie de Xanax langa....
- story: pastreaza destinul personajului principal aferent titlului de pe consola rivala, dar aduce elemente noi: 3 personaje noi, mai multi bossi si mai multe arme - deci un + foarte mare din acest punct de vedere.
- online: cuvant pe care nu l-am putut folosi pana acum referindu-ma la un titlu Gaiden. Are coop online in 35 de misiuni diferite cu 5 nivele de dificultate. Se misca impecabil si feelingul pe care ti-l ofera un hack and slash de talia acestuia jucand cu un prieten e priceless.
1010 - get the freakin' game!
rasko despre actiunea petrecuta futurist pentru un ninja ce poti spune?
eu din ce mi-am dat seama din demo deranjeaza story-ul [cel putin pe mine...ninja clasic..viitor]..dar posibil jocul per ansamblu sa dea alta atmosera
felicitari de achizitie...este urmatoarea la mine pe linia de cumparaturi dupa ce termin infamous-ul
Trebuie sa joci de la inceput si iti vei da seama ca toate elementele povestii se integreaza foarte bine per ansamblu. Nu pot sa spun mai multe fara sa fac spoiler. E must-have jocul, asa ca ia-l si poate bagam niste coop.
Am luat si eu azi jocul si pot sa zic decat : INCREDIBIL.Deci imi place la nebunie.Combo-urile.Weapons - o gramada -.Grafica - incredibil de buna chiar si pe un CRT.Nu l-am jucat pe 1 dar am auzit ca e greu.2-ul nu mi se pare nici prea usor,nici prea greu.RECOMAND ACEST JOC.
Ca sa va dati seama cat de mult au scazut dificultatea: fratele meu de 6 ani tocmai a terminat jocul pe Path of the Acolyte.
Sa inteleg ca ninja schija asta are dificultatea mai pentru babalaci asa ca mine? La 2 de pe cealalta platfoma am cedat nervos la primul boss.
si eu ca si dj mo...am vandut jocul dupa ce nu l-am putut bate nici pe primul boss
clar ca imi iau 2
Watch and learn sweet innocent children:
Ninja Gaiden Sigma 2 – Hands On | theGameCAST - Playstation 3 - Xbox 360 - PC - Gaming News
![]()
se pare ca simtul umorului la tine e cam subnutrit.. whatever..pun pariu ca daca era postat clipul exclusiv pe consolegames erai overhyped.. ai putea sa incerci si tu sa faci ceva de genul sa vedem daca iti iese mai bine.
Bookmarks