Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 76

Thread: Ninja Gaiden Sigma 2

1. #41 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    OK. Nu stiu cine sunt acesti stimabili G4tv si "I couldn't care less". Sa pui ca si -(minus) dificultatea unui joc Ninja Gaiden se numeste retard mental....avansat! M-am oprit sa citesc la aceasta observatie.

2. #42 SP
    Member L0G1X's Avatar
    IGN Review: 8.4 - Impressive

3. #43 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    IGN quote

...removing the blood was a bad idea.
    bine ca il am pe xbox

4. #44 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    ...
    Attached Images Attached Images facepalm.jpg

5. #45 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    am jucat demo-ul si mi-a placut mult...faptul ca poti juca si cu tipa
    un pic ideea de un ninja in viitor nu prea ma incanta...insa cred ca o sa il cumpar

6. #46 SP
    Doar cuvinte de lauda:

8,7 nota finala

Bring it, Ryu Hayabuuuusaaaaa!!!!!

7. #47 SP
    Primele pareri dupa cateva ore de gaymplei:

- grafica: este cel mai frumos Ninja Gaiden de pana acum fara doar si poate. Se misca extraordinar de fluid in 1080P, nu am observat nici un moment low fps sau alt simptom de genul. Culorile sunt extraordinare, iar combo-urile parca sunt mai brutale fata de celelalte titluri.

- gaymplei: nu stiu daca este un minus sau un plus, nu m-am hotarat inca, dar dificultatea jocului este cu mult scazuta fata de Ninja Gaiden 2 Xbox 360, fara sa mai vorbim de Sigma 1, care este iadul pe pamant fata de titlul actual. Am inceput sa joc direct pe warrior, chestie aproape imposibila de realizat la titlurile anterioare fara o cutie de Xanax langa....

- story: pastreaza destinul personajului principal aferent titlului de pe consola rivala, dar aduce elemente noi: 3 personaje noi, mai multi bossi si mai multe arme - deci un + foarte mare din acest punct de vedere.

- online: cuvant pe care nu l-am putut folosi pana acum referindu-ma la un titlu Gaiden. Are coop online in 35 de misiuni diferite cu 5 nivele de dificultate. Se misca impecabil si feelingul pe care ti-l ofera un hack and slash de talia acestuia jucand cu un prieten e priceless.

1010 - get the freakin' game!

8. #48 SP
    Hyp
    rasko despre actiunea petrecuta futurist pentru un ninja ce poti spune?
    eu din ce mi-am dat seama din demo deranjeaza story-ul [cel putin pe mine...ninja clasic..viitor]..dar posibil jocul per ansamblu sa dea alta atmosera
    felicitari de achizitie...este urmatoarea la mine pe linia de cumparaturi dupa ce termin infamous-ul

9. #49 SP
    Trebuie sa joci de la inceput si iti vei da seama ca toate elementele povestii se integreaza foarte bine per ansamblu. Nu pot sa spun mai multe fara sa fac spoiler. E must-have jocul, asa ca ia-l si poate bagam niste coop.

10. #50 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post

- gaymplei: nu stiu daca este un minus sau un plus, nu m-am hotarat inca, dar dificultatea jocului este cu mult scazuta fata de Ninja Gaiden 2 Xbox 360, fara sa mai vorbim de Sigma 1, care este iadul pe pamant fata de titlul actual. Am inceput sa joc direct pe warrior, chestie aproape imposibila de realizat la titlurile anterioare fara o cutie de Xanax langa....
    Xanax plus o sticla de vodca ai vrut sa zici cred. Eu unu ma bucur sa aud ca dificultatea este mai redusa, sigma 1 a fost prea stresant de greu.

11. #51 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    rasko despre actiunea petrecuta futurist pentru un ninja ce poti spune?
    eu din ce mi-am dat seama din demo deranjeaza story-ul [cel putin pe mine...ninja clasic..viitor]..dar posibil jocul per ansamblu sa dea alta atmosera
    felicitari de achizitie...este urmatoarea la mine pe linia de cumparaturi dupa ce termin infamous-ul

Cate anime-uri sunt in felu asta, si ce storyline perfect integrat au.Nu e nimic in neregula cu storyline la Ninja Gaiden

12. #52 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Am luat si eu azi jocul si pot sa zic decat : INCREDIBIL.Deci imi place la nebunie.Combo-urile.Weapons - o gramada -.Grafica - incredibil de buna chiar si pe un CRT.Nu l-am jucat pe 1 dar am auzit ca e greu.2-ul nu mi se pare nici prea usor,nici prea greu.RECOMAND ACEST JOC.

13. #53 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Ca sa va dati seama cat de mult au scazut dificultatea: fratele meu de 6 ani tocmai a terminat jocul pe Path of the Acolyte.

14. #54 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Ca sa va dati seama cat de mult au scazut dificultatea: fratele meu de 6 ani tocmai a terminat jocul pe Path of the Acolyte.
    mi se face rusine sa il joc

15. #55 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Sa inteleg ca ninja schija asta are dificultatea mai pentru babalaci asa ca mine? La 2 de pe cealalta platfoma am cedat nervos la primul boss.

16. #56 SP
    Hyp
    si eu ca si dj mo...am vandut jocul dupa ce nu l-am putut bate nici pe primul boss
    clar ca imi iau 2

17. #57 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    si eu ca si dj mo...am vandut jocul dupa ce nu l-am putut bate nici pe primul boss
    clar ca imi iau 2
    Cred ca Dj Mo se referea la Ninja Gaiden 2 - XBOX 360 nu Ninja Gaiden Sigma.
    Am facut si eu comanda de joc, m-ati corupt

18. #58 SP

19. #59 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Ce aiurea..."iata o bastarca"

20. #60 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    se pare ca simtul umorului la tine e cam subnutrit.. whatever..pun pariu ca daca era postat clipul exclusiv pe consolegames erai overhyped.. ai putea sa incerci si tu sa faci ceva de genul sa vedem daca iti iese mai bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast