Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 60 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

1. #741 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Felicitari campionului...
    si nu in ultimul rand pentru cel ce organizeaza acest turneu!
    Bafta!

2. #742 SP
    Member asteptau's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    pacat ca nu poate introduce Seryaph o limita minima de IQ ca sa poti participa la campionat, macar asa am scapa de niste specimene...
    QFT

3. #743 SP
    Senior Member nina's Avatar
    pentru unii care va dati destepti,tocmai v-am scris ieri
    dar se pare ca sunteti limitati si nu pricepeti
    repet ceea ce am spus ieri ca sunteti saraci cu duhul
    faceti topic despre mine separat ca am fler si farmec
    si deadman invata romana

4. #744 SP
    Member Seryaph's Avatar

Re: Campionat ConsoleGames Fifa Club

25 de useri inscrisi in sez 2 pana acum.
    Este dificila departajearea ultimelor locuri pt liga 1 in conditile in care vladdy22 nici pana acum nu a dat un raspuns. De aceea vreau sa facem un baraj:
    Playoff:
    wildspirit, erikutzu, tonynho si gvingi76
    Se joaca dupa regulamentul din cupa, tip grupa cu puncte.
    Incercati sa jucati pana miercuri.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

---------- Post added 17-11-2012 at 08:22 PM ----------

Nina. Daca nu te opresti, te scot din campionat. Inteleg ca-ti place sa faci spectacol dar deja devii foarte enervant pt toata lumea, iar eu unul nu mai suport.

5. #745 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    @Nina
    daca tu esti asa de limitat incat sa nu iti dai seama ca te-am ironizat si am folosit un cuvant folosit gresit de catre tine in primul rand, atunci imi pare rau pentru cei ce au grija de tine la ospiciu.

6. #746 SP
    Member asteptau's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    pentru unii care va dati destepti,tocmai v-am scris ieri
    dar se pare ca sunteti limitati si nu pricepeti
    repet ceea ce am spus ieri ca sunteti saraci cu duhul
    faceti topic despre mine separat ca am fler si farmec
    si deadman invata romana
    Bai frate, stii vorba aia, cand toate masinile vin spre tine, inseamna ca esti pe contrasens.

Seryaph, pune acolo regula "interzis idiotilor" si scoate-l pe asta din campionat. Gandeste-te ca din cauza lui poate se vor retrage alti oameni, pe viitor.

7. #747 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    dragi baieti, se pare ca suntem incapabili sa intelegem ca nina intruchipeaza omul de geniu, fiinta superioara captiva in societatea ostila, efemera, incapabila de transcendenta

P.S.: Felicitari Omule Mort pentru trofeu

8. #748 SP
    Member DonLuLu's Avatar
    Nu il mai felicitati atata ca a avut bulan

---------- Post added 18-11-2012 at 01:16 PM ----------

Nu il mai felicitati atata ca a avut bulan si dupa aia se apleaca de atatea felicitari :d

9. #749 SP
    Member Tonynho's Avatar
    asteptau , eu eram pe punctul sa nu mai termin campionatul si in nici un caz sa-l incep pe al 2-lea din cauza acestei maneliste , ma bucur ca isi arata culoarea

10. #750 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Baraj
    Erikutzu ( Real Madrid ) - gvingi76 ( Tottenham Spurs ) 3-3
    gvingi76 ( Kuban Krasnodar ) - Erikutzu ( Al-Ahli ) 2-3

11. #751 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by DonLuLu View Post
    [/COLOR]Nu il mai felicitati atata ca a avut bulan si dupa aia se apleaca de atatea felicitari :d
    stai linistit ca e manevra ca sa se culce pe o ureche

12. #752 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    @Nina
    daca tu esti asa de limitat incat sa nu iti dai seama ca te-am ironizat si am folosit un cuvant folosit gresit de catre tine in primul rand, atunci imi pare rau pentru cei ce au grija de tine la ospiciu.
    ce cuvant gresit bah?
    fler inseamna si a fi ager in observatie
    am scris de 2 ori,se pare ca tu si cativa nu observati
    farmec am mai mult decat voi la un loc
    a 3 a oara cand spun sa nu mai postati offtopic si sa faceti un topic separat despre mine daca va atrag intelectual si fizic

13. #753 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    O vrăbiuţă care a decis să nu zboare spre sud pe timpul iernii. Poate vrabia auzise sfatul �nţelept al colegelor păsări şi pur şi simplu nu-i păsa. Poate �i plăcea unde se afla şi o deranja să facă o schimbare. Poate era din cei care tărăgănează, am�n�nd �ntotdeauna lucrurile fără un motiv serios. Poate �i era frică sau nu suporta să fie �n mulţime sau poate că fusese doar furioasă şi rebelă. Dar acestea sunt numai presupuneri. Fapt este că vrabia a refuzat să plece. N-a trecut mult totuşi, p�nă să �nceapă să �şi regrete decizia. Iarna se instală. Vremea se făcu rece. Hrana era rară. A se ţine de principiile sale putea fi fatal, aşa că, fără tragere de inimă, vrabia se ridică �n aer şi �şi �ncepu zborul spre sud.
    Din nefericire, �nt�rziase prea mult. Iarna era pe păm�nt, zăpada acoperea c�mpurile, iar v�ntul bătea aprig. C�nd �ncepu să i se formeze gheaţă pe aripi, vrabia nu era sigură ce at�rna mai greu, greutatea apei �ngheţate sau povara inimii ei. Nemaifiind capabilă să continue lupta, cobor� ca o săgeată din cer, căz�nd �ntr-un padoc din curtea unei ferme.
    Norocul a făcut ca o vacă să stea exact �n acel padoc. Fiind preocupată cu un delicios balot de f�n �n care avea botul ad�nc �ngropat, vaca nici nu a văzut şi nici nu a auzit vrabia �ngheţată căz�nd �n spatele său. Ea făcea doar ceea ce orice vacă ar fi făcut cu un delicios balot de f�n. M�nca, şi după ce a terminat de m�ncat, a defecat � chiar peste vrabie.
    �Acesta, s-a g�ndit vrabia, este cu adevărat sf�rșitul!� Dar nu era at�t de fatal pe c�t anticipase păsărica. Bălegarul cald i-a topit gheaţa de pe aripi şi i-a ridicat temperatura. De fapt, vrabia se simţea at�t de plăcut şi era at�t de bine �ncălzită, �nc�t a �nceput să c�nte.
    �nsă pisica fermierului p�ndea după colţul grajdului. C�nd a auzit ciripitul vrabiei, nu i-a venit să creadă ce noroc pe ea. Folosind balotul ca scut, pisica a �naintat t�r�ş pentru a cerceta sunetele. Vrabia stătea �n bălegar c�nt�nd. Se bălăcea cu autoindulgenţă �n murdărie, prea absorbită de propriile senzaţii pentru a fi conştientă de pericolul potenţial.
    Pisica nu a avut nevoie să se g�ndească de două ori. A ţintit rapid şi precis. A �nhăţat repede pasărea din bălegar şi a m�ncat-o.
    Da, aţi putea �ntreba care este poanta poveştii. Ei bine, se spune că toate poveştile bune au o morală. Aceasta are trei.
    • Prima este că nu toată lumea care face pe tine �ţi este duşman.
    • A doua, nu oricine te salvează din rahat �ţi este prieten.
    • Şi a treia, dacă eşti fericit �n murdărie, atunci ţine-ţi gura.
    Daca taceai...
    Poate de aici intelegi: accesiune - definitie | DEX online

14. #754 SP
    Member Seryaph's Avatar

Deci gata, nu mai vreau sa aud nimik despre chestia asta. Lasati-l in durerea lui pe Nina, iar tu nu te mai da cocos Nino.

15. #755 SP
    Junior Member vladdy22's Avatar
    Nu o sa mai participa in sezonul 2

16. #756 SP
    Member Tonynho's Avatar
    Salut , saptamana asta lucrez schimbul 2 (dupa-amiaza) voi putea sa joc dupa 22:30 , cu gvingi am vorbit deja , wildspirit, erikutzu este ok si pentru voi?

17. #757 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Tonynho View Post
    Salut , saptamana asta lucrez schimbul 2 (dupa-amiaza) voi putea sa joc dupa 22:30 , cu gvingi am vorbit deja , wildspirit, erikutzu este ok si pentru voi?
    Este ok...dar daca doresti ma gasesti si dimineata pe PSN! seara de obicei intru tarziu pentru unii pentru ca e decalaj de o ora intre noi...dar dam noi intr un fel unu de altu sa jucam

18. #758 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    @nina
    esti mai inteligent daca taci din gura. M-am lamurit..

19. #759 SP
    Member Seryaph's Avatar

Mai mult il incurajezi, lasa-l in pace.

---------- Post added 20-11-2012 at 02:26 PM ----------

Situatie inscrieri sez 2:
    - 20 useri reinscrisi din sez 1;
    - 4 useri noi inscrisi confirmati: micul_ , Aryuss, TheSpider, mariushcrm;
    - 2 useri noi inscrisi care trebuie sa achite garantie: clax_117 , ZeroSkillNoob.

Regulament revizuit: Console Games Fifa Club: Regulament
    Pentru userii vechi, cateva idei noi introduse:
    - Ambii adversari pot alege aceiasi echipa intr-un meci;
    - Nu se accepta amanari/reprogramari fara anuntarea adversarului in prealabil prin telefon;
    - Maxim 3 amanari admise intr-un sezon;
    - Finala cupei va fi tur-retur.

20. #760 SP
    Member asteptau's Avatar
    Aia cu ambii adversari pot alege aceeasi echipa se aplica deja in sezonul trecut. La cea cu anuntarea adversarului prin telefon - de ce neaparat prin telefon? Daca discuti civilizat cu omul pe mess, si e totul ok, care ar mai fi rostul telefonului?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 60 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast