thedeadman , nu zic ca te bat dar ar fi un meci mai interesant decat , bayern vs bayern nu crezi? vad ca ti-ai ales echipa si tie si mie , pt resti ai alege tot tu?
thedeadman , nu zic ca te bat dar ar fi un meci mai interesant decat , bayern vs bayern nu crezi? vad ca ti-ai ales echipa si tie si mie , pt resti ai alege tot tu?
Si imediat cum extragi componenta ligilor putem incepe sa jucam meciurile din prima etapa ? Ca eu m-am plictisit ...![]()
O sa mai dureze cateva minute sa-l trec si pe maghear
---------- Post added 05-10-2012 at 08:02 PM ----------
PiraSword - A1
fllorin
HoriaHG
fifandy
DonBassil
Erikutzu
galagan90
DonLuLu
nina
Kostelinho
vladdy22
SilviuGabriel
wildspirit
maghear
Iasmin90 A2
mukiki
Tonynho
asteptau
horatiu25air
rokococo
Spike
ossaur
thedeadman14
gvingi76
Seryaph
Venom
Nighcrawl3r
O sa mai dureze pana va programez si la cupa si pana va trec nick-urile calumea, dar puteti sa va luati dupa lista ca sa aflati cu cine jucati prima etapa. Iar lista cu numerele de tel o sa vi-o trimit mai tarziu putin.
asteptau berea e pregatita te asteapta![]()
btw daca vrea cineva filmarea cu extragerea sa-mi spuna... dar nu stau acum sa pierd timpul sa o uploadez pe nush unde.
Nu am cantarit nimic , numa cand citesti numele iti dai seama cum stau lucrurile .
Venom : Sper din tot sufletul sa ne intalnim in cupa.Sa vezi cat de paralizat de frica sunt .
propun ceva in afara regulamentului, cine vrea sa foloseasca skype in timpul meciurilor...![]()
Ideal ar fi sa le luati in ordine, dar da, poti in orice ordine. Sa nu uitati sa specificati etapa cand treceti rezultatele.
ma provoaca cineva?
---------- Post added 05-10-2012 at 08:32 PM ----------
am gasit om deja.
PiraSword - A1
flllorin - B1
HoriaHG - C1
fifandy - D1
DonBassil - E1
Erikutzu - F1
galagan90 - G1
DonLuLu - H1
nina - I1
Kostelinho - J1
vladdy22 - K1
SilviuGabriel - L1
wildspirit - M1
maghear - N1
Iasmin90 - A2
mukiki - B2
Tonynho - C2
asteptau - D2
horatiu25air - E2
rokococo - F2
Spike - G2
ossaur - H2
thedeadman14 - I2
gvingi76 - J2
Seryaph - K2
Venom - L2
Nighcrawl3r - M2
---------- Post added 05-10-2012 at 08:47 PM ----------
Puteti sa va uitati pe site acum la etape si clasamente Console Games Fifa Club: Liga A1 si Console Games Fifa Club: Liga A2
---------- Post added 05-10-2012 at 09:32 PM ----------
Cupa: Console Games Fifa Club: Cupa
Liga A2
thedeadman14 ( QPR ) - gvingi76 ( TWENTE ) 3-1
gvingi76 ( Al Hilal ) - thedeadman14 ( Leeds United ) 1-4
Bookmarks